Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 669.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• pacaj obok nicka mojego hihihiih nie moge grac w csa cos sie tnie a zmienialem opcje syskie wiesz ze ja Ciebie no yy nie powiem <wstydnis> Twoja dluga nie obecnosc w tym temacie sklania mnie do podjecia nastepujacych czynnosci: 1. pogryze troche ( ale tak leciutko) 2. zwiaze 3. zacmokam 4. zagillam /me kissiu kissiu kissiu

• Cytat: „kiciak napisał(a) jaki dzisiaj jest dzień? dlaczego dzisiaj jest sobota 6.12.2008? ” Niedziela dzis jest 7.12.2008 jak tam na imprezce bylo?? dlugo jeszcze siedzialas z Krogiem na IRCu?? dostane moze hmm logi?? /me plosi plosi plosi cmok cmok cmok

• Cytat: „marcik napisał(a) ja to Cie chyba zawiesze na choince ... bedziesz robil za ozdobke 012apv1.gif ” mam byc choinkowym Wiewiorem?? o_o ja wole byc hmmm marcikowym Wiewiorem ciekawe na czym powiesisz mnie na tej choince / me cmok cmok cmok

• Cytat: „marcik napisał(a) mysle ze to calkiem dobry pomysl a grzejesz mocno? ” jak sie potrze po brzuszko to grzeje jak maly grzejniczek:) bedziesz mnie trzec?? to ja wzamian bede grzal i o tak cmokal

• 2000 po tym co mi powiedzialas o psie Twoim na ircu to moze hmm nie lepszy wiewior bylby? i jeszcze bym tulil mocno

• Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) ehhh znajdziesz mi taka prawdziwa dziewczyne?? ale musze wiedziec jaka by musiala byc ? oprocz tego ze prawdziwa ” ” no taka fajna no:) zeby mnie psytulila i lezala obok mnie i zebysmy rozmawiali duzo i zeby mnie kochala i zebym ja ja kochal i zeby mnie wspierala i zebym mogl sie wyplakusiac przy Niej i to chyba sysko i szczera musi byc i wrazliwa tak jak ja @Belit nie i jeszcze jeden edit chcialem dodac ze jestem najnieszczesliwszym Wiewiorem we…

• nawiazujac do pytania z gory lubisz ujezdzac konie?? (bez skojarzen )

• Djablica

SzaloneOczy - - Archiwum CT

yhh nie wytrzymalem bez forum musze isc na odforumienie jakies pomozesz mi z moim problemem? <jupi> nowa strona

• co dzis bylas taka bez humoru i w ogole jakas taka inna? to przeze mnie?

• ehhh znajdziesz mi taka prawdziwa dziewczyne??

• marcik - szefowa szefow;)

to jest moj ostani post na forum przynajmniej takie mam postanowienie uda mi sie? /me mowi papapa chyba juz nie wroce no chyba ze mi sie cos odwidzi

• bylem spac cale popoludnie spalem sam dlaczemu grasz w CSa a nie w Wolfensteina?(chyba przekrecilem nazwe :D) nie lepiej polulac obok mnie?? ja moge nawet robic amu rano jak chcesz

• hej moge byc Twoim multi?? dlaczemu jak Ciebie myziam na ilcu to nic nie piszesz?? udajesz ze Ciebie nie ma (chyba?) /me rzuca w KaT kredka

• dobly rzucam forum jak myslisz uda mi sie? dlaczego?? /ma papa

• Djablica

nie zabralas mnie do wyra dlaczego??! /me czuje sie nie kciany dzis pisze ostatnia serie postow i dam opcje wyloguj nigdy sam sie nie wylogowywalem wiec nie wiem kiedy sie znowu zaloguje /me papapa...

• co bys ze mna robila jakbys miala kontrole nademna? czego bys nie robila?? dlaczego?? lepiej jest chodzic spac wczesnie i wstawac wczesnie rano czy pozno i wstawac poznym porankiem?

• cesc daaawno mnie nie bylo u mnie pada snieg a u Ciebie? idem jus ale wrocem chyba

• marcik - szefowa szefow;)

Cytat: „Zycie To najwieksza choroba zakazna na swiecie ” prawda czy falsz? spadlem ze srednia postow ponizej 6

• cesc daawno mnie nie bylo w tym podforum uslyszalem jakis krzyk wec sie wturlalem tu i nie moge sie wyturlac ktos mnie wolal?? idem moze nawet niedlugo wroce jak myslisz wroce?? czy mam nie wychodzic? a dlaczego?? pa

• Djablica

Cytat: „numique napisał(a) Cześć, mogę cię zjeść? nie ” cesc dawno mnie tu nie bylo mam tutaj posta nr.500 o_o nagroda jakas bedzie?? to ja juz sobie ide spam to zUo