Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 669.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• skad wiesz? o_o

• Kamil a wiesz jak ja mam na imie??

• Djablica

SzaloneOczy - - Archiwum CT

moge sie dzielic syskim ale nie kobieta

• marcik - szefowa szefow;)

Cytat: „Yamato Damashi napisał(a) Nie robicie nic fe ?;(” wUasnie

• Djablica

Cytat: „Satanie(L) napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) Cytat: „Satanie(L) napisał(a) Kochaszm nie??:* (Bo ja Ciebie tak^^) NIE ” dopse odpowiedzialem?” Nieee... Sama powie. Nie mow za nia xD” Nie fikaj maly dobrze odpowiedzialem chcialas bys miec pod choinka wiewiorke czy jakis prezent?

• Djablica

Cytat: „Satanie(L) napisał(a) Kochaszm nie??:* (Bo ja Ciebie tak^^) NIE ” dopse odpowiedzialem?

• cesc to mowisz ze bedziesz 10tego w pzn?? bo ja chyba tez bede lubisz swieta? dlaczego lubisz/nie lubisz? /me cmok cmok

ten Alruvil to chociaz jakis fajny jest?? yhh Ci zza granicy biora od Nas to co najlepsze czyli kobiety ide se i nie wiem kiedy wroce nie wiem nawet czy wroce....

• Djablica

Cytat: „Djablica napisał(a) wiesz ze ja bardzo bardzo sie ciesze ze ten temat jest otwarty:) czego się nie robi, dla dobrego humoru wiewiórek to moze jakis calus do tego?? jestes szalona wiesz o tym?? no coś Ty, ja jestem stateczna matka i żona a wlasnie ze szalona dlaczego az 11 didow masz pod swoja opieka?? bo ja uwielbiam forum ale mnie bardziej?? zameczysz mi sie i co wtedy bedzie?? wtedy Ty zostaniesz modem czyli ze mam maluskie szanse? Jednocześnie oświadczam, że na kolejne posty pisane ma…

• Djablica

Cytat: „Elmo napisał(a) [SIZE=1]wreszcie:) lubisz klopki?? a klopecki? dlaczego? wiesz ze ja bardzo bardzo sie ciesze ze ten temat jest otwarty:) jestes szalona wiesz o tym?? dlaczego az 11 dido masz pod swoja opieka?? zameczysz mi sie i co wtedy bedzie?? /me bedzie smutny [/SIZE]” [SIZE=7]odpowiedz[/SIZE]

[SIZE=1]hmm meczacy dzis dzien nie dosc ze spalem tylko 4h to potem bylem na nogach 12h i nic nie jadlem w tym czasie..... zlobisz mi amu?? utulasz do spania?? lubisz ta czcionke czy mam pisac dwojka?? [/SIZE]

• Djablica

[SIZE=1]wreszcie:) lubisz klopki?? a klopecki? dlaczego? wiesz ze ja bardzo bardzo sie ciesze ze ten temat jest otwarty:) jestes szalona wiesz o tym?? dlaczego az 11 dido masz pod swoja opieka?? zameczysz mi sie i co wtedy bedzie?? /me bedzie smutny [/SIZE]

[SIZE=1]/me sie cieszy ze marcik juz nie saduje szatan istnieje? jestes grzeczna dziewczynka czy grzeszna dziewczynka? /me cmok cmok cmok marcik[/SIZE]

[SIZE=1]lubis klopki?? dlaczego?? dlaczego sadujesz?? przez kogos? przeze mnie?? jak przez kogos to zagryze a jak nie to hmm nie wiem co zrobie ale nie wolno mi sadowac o![/SIZE]

• Cytat: „kasai napisał(a) Z gory przepraszam za taka zwloke ale z powodu braku czasu i musze sie przyznac czasem checi nie mialam jak tu odpisac Dla wszystkich co czekali kisski :P:*:*:* a dla mnie oddzielnie Cytat: „Elmo napisał(a) pacaj obok nicka mojego hihihiih << co ?:D no bo plec sie zmienila hrhrhr nie powiem <wstydnis> << mow ! :D bo ja baldzo baldzo Ciebie tak przy syskich nie powiem Twoja dluga nie obecnosc w tym temacie sklania mnie do podjecia nastepujacych czynnosci: 1. pogryze troch…

• Cytat: „h0p4k napisał(a) kasia nas olewa -,- Kasienko dlazcego nas olewasz ? :(” chyba Ciebie jaka Wiewiorka zywa czy martwa? gumowa czy pluszowa? gumowa do kapieli a pluszowa do spania puszysta czy szorstka w dotyku? tFarda czy mietka? do kapania czy do spania? Wiewior jest kochany czy nie jest? dlaczego? (tu prosze o dluzsza wypowiedz ) chodzi mi CS miałem takie statysyki 5 do 99 czyli ze co zrobilem 5 razy i co zrobilem 99 razy??

popsulem metina nie kca mi nawet pomoc pomozies mi?

Cytat: „marcik napisał(a) /me kosia marcik tia? a dlaczemu ;)” bo jestes na jakim zlocie teraz bedziesz? brac pora?

jaka Wiewiorka? zywa czy martwa? gumowa czy pluszowa? puszysta czy szorstka w dotyku? tFarda czy mietka? do kapania czy do spania? [SIZE=5]( tu mozna zaznaczyc obie dwa warianty)[/SIZE] Wiewior jest kochany czy nie jest? dlaczego? (tu prosze o dluzsza wypowiedz ]:-D) Jak jest to w skali od 1 do 10 jak bardzo? Jak nie jest to w skali od 1 do 10 jak bardzo? /me kosia marcik cmok cmok :*kiss kiss

• Klylas

dlaczego tu nie wchodzisz?? to przeze mnie nie dam Ci cmoka