Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat: „Pad napisał(a) a bawilas sie na sylwestrze w tych swoich zorach ? ” tia z hiszpanem kurde chyba wpadlem w depresje ciagle cos i hiszpanie gadam:( zle ze mna?
co nowa sygna to kobiety maja coraz mniej na sobie wiesz ze idziesz w dobrym kierunku?? /me napina sie z calych sil i pacza w oko marcik....mhmm....chyba nie kUamiesz >_>...chyba...
Cytat: „kasai napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) no jak nie masz gdzie spac przeciez mowilem gdzie << ale ja nie kce na dworcu ! :?” ” to we dwoje wynajmniemy pokoj jednoosobowy
Cytat: „kasai napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) Ty wredoto Ty :*<< toc ja jestem grzeczna ]:-D” ” peFFnie a kto strzela do wiewiorek?? wiewiorki sa pod ochrona:P to cio bedziemy robic w pzn??
Cytat: „kasai napisał(a) Nie lubie jak ktos kaleczy jezyk polski typu sweeetasne dziefffczynki z jednego portalu fotkowego Wiec prosze mi tu bez takich ” Jestes sweeetasna dziefffczynka fiesz TY krejzoolko Ty poklikash??
Cytat: „kasai napisał(a) Cytat: „Elmo napisał(a) Cytat: „kasai napisał(a) Cytat: „Mr. Kolos napisał(a) bo nie umiem << to witaj w klubie :P :E” ” ja tez nie umiem a gram << dokladnie jak ja :P” ” tak tak tak a kto mnie zabil kilka razy??
ce lubisz wiewiorki?? lubisz klopki?? lubisz klopecki?? jaka wiewiorka: zywa czy martwa? gumowa czy pluszowa? mietka czy tFarda? do sopania czy do kapania? dlaczego mnie koffasz?? ilu chlopakom zlamales juz serce?? a ilu kobietom? a ilu wiewiorkom? jaka nosisz bielizne? wierzysz w szatana?? lubisz dragon ball? ogladales film "Misja"? lubisz komedie romantyczne?? a seriale?? ogladasz Pierwsza Milosc? lubisz Macka z Klanu?? dlaczego?