Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 669.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• to jest symfoniczny metal:P a all that remains?

• a rhapsody sluchasz?

• Vaizard- animowany modek

SzaloneOczy - - Archiwum CT

sytulacja ktura osoba morze czuc sie tutaj bardziej obrarzona?

• sluchalas moze kiedys Rhapsody of Fire? prafda ze blU to paUa??:fgrin: Cytat: „marcik napisał(a) Często płaczesz? ze smiechu tak ... ” a nie ze smiechu?

czyli " jestes burak:fgrin:" to nie bylaby obraza wedlug Ciebie?

• napisanie na dzien dobry "Jestes burak" to obraza?

Nazwanie kogos burakiem to obraza?

• Djablica

Cytat: „Djablica napisał(a) Cytat: „Rassija napisał(a) Złożyłem podanie na moderatora ale nie mam szans Jak byś mnie pocieszyła...? jeśli dziś się nie uda, spróbuj jutro, dążenie do celu to podstawa. ” ” Ale jutro tez mi sie nie uda:fgrin:ceba bylo bana nie wylapac:klasi: dawno mnie tu nie bylo:( dlaczego ostatnio malo pisze na forum??

• klik ładne?

• Cytat: „marcik napisał(a) zarost u mężczyzny bujny czy znikomy? ffffffcale ;P w kazdym miejscu? w kazde miejsce nie zagladalam:P a gdzie nie zagladasz? zastanawiałas sie kiedys jak byloby z kobietą ? ( a moze jak byloby z mężczyzna ) mam lepsze rzeczy do zastanawiania :P a z wiewiorka? z wiewiorka to wiem i nie musze sie zastanawiac:P a cio wiesz? ” /me cmok cmok kissiu kissiu

• Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „DjGieno napisał(a) zarost u mężczyzny bujny czy znikomy? ffffffcale ;P w kazdym miejscu? zastanawiałas sie kiedys jak byloby z kobietą ? ( a moze jak byloby z mężczyzna ) mam lepsze rzeczy do zastanawiania :P a z wiewiorka? papieros czy joint ? nic :> madra dziewczynka kąpiel czy prysznic ? ze mna? samemu czy z kims ? zalezy co no kapiel? ” ” /me jest dzis zboczeq

• Jak moze sie komus klasyka nie podobac a Lionela Richie sluchasz? spuchlem

• o_o Tomeczek o_o nie za duzo tych emotek? marcik za duzo? bo dla mnie tak wiecej emotek niz wyrazow w poscie :lol: dobry material na spamera jakbym go wzial pod swoje skrzydla moze by zaczal nawet dobrze spamic.... ...ale nie wezme bo jestem zUy <diaboliczny smiech> Posluchaj i powiedz czy fajne;]

• Tomeczek666 bede Twoim tata i za kazdego gUpiego posta dostaniesz paskiem... albo lopata marcik co powiesz ciekawego?

• Cytat: „Tomeczek666 napisał(a) Ponieważ jestem tajemniczy mamusiu. Pozdrawiam” skONcz z tym "mamusiu" marcik nie jest stara mogłaby byc Twoja siostra a nie mama:P ja Cienie tez pozdrawiam calym soba

• marcik - szefowa szefow;)

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „Tomeczek666 napisał(a) PS Czytam dość dużo książek... jakie? ” ” Takich co maja duzio obrakoF? Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „SweetWiewior napisał(a) dam wiecej jak nie bedziesz mu wspominac juz o ircu ok?? hahaha to juz jest przekupstwo ” ” nie potwierdzam i nie zaprzeczam

Cytat: „marcik napisał(a) Tomeczek wchodzisz czasami na IRC ? ” Ta jeszcze niech wejdzie na irca i strace miano naczelnego gUpka dam wiecej jak nie bedziesz mu wspominac juz o ircu ok??

Cytat: „Tomeczek666 napisał(a) Mamusiu, pójdziemy na spacer? Przez tego Pana wyżej jestem smutny. ” Typ fajny jestes... Cytat: „Tomeczek666 napisał(a) PS Mam śliczną mamusię. :*” Kazirodztwo? skad tacy userrzy sie biora? czyzby NEO?

• Cytat: „Tomeczek666 napisał(a) Muszem być Tfffoim synkiem, bo Ciem kofffam. :*:*:* Znajdz jeszcze tatusia i jakieś fajne siostrzyczki. Zawsze chciałem mieć siostre ;(” omg skONt to sie wzielo?? moze jeszcze to na irca umie wchodzi?

• podobno organizujesz jakis zlot w czewie?? /me sie pojawi hihih to mowisz ze kiedy bedzie tez zlot?