Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-33 z 33.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

entro - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od KrzysDRJ: „Dobra to teraz tak... biore sobie dwóch ziomków nazwijmy ich A i B... Obaj skupują dex od swoich sojuszy. Potem A skupuje dex od B i sprzedaje mi 1kkk dexu za 1kkk mety. Ja potem sprzedaje dex do b za 3kkk mety.... W ten sposób dalej w obrocie mam mete i dex przy czym oni grając na botach zbierają dla mnie surke i po 4 rundach w obrocie mamy 4kkk dexu za który zapłaciłem 4kkk metalu a sprzedam go do B za 9kkk metalu i 2kkk krisu tak? ” Pełen legal. Brak obostrzeń. Zero banów.…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Apofis: „To takie konta, które nie idą w pkt do góry a są wykorzystywane jedynie do takich rzeczy banować. ” Za co chcesz banować konta które legalnie wystawiają po przelicznikach rynku surowce lub flotę?

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Apofis: „Ale według zasad handlu nie można sprzedawać temu samemu graczowi surowca po rożnych przelicznikach. To obowiązuje cały czas ” Rynek to nie handel. Handel to handel. Handlarz to handlarz. Zmiany nie były testowane na starych uni jak Quantum i Libra. W jaki sposób chcesz przebić autooferta propozycje sprzedaży 8k gsow za 60mld surowców nie mając surowców? Cytat od ackra: „Lepiej nie kombinować bo może to mieć konsekwencje. ” Czyli wycofujesz się z teego co napisałeś?

• Wersja 7.x - dyskusja

@ackra wiedziałem, że taka forma przetłumaczenia tego co z ciosem mówiliśmy 4 miesiące temu poskutkowala. Czy to oficjalne stanowisko teamu w tej sprawie?

• Wersja 7.x - dyskusja

@Wojownik Kajaczenko przynajmniej są konsekwentni. Jak zabierają się za aktualizację to konsekwentnie nie działa nic jak powinno.

• Cytat od ciap: „@entro Żadnego PW nie mam. ” Kochana Dagmarko. Dziękuje, że się przypomniałaś. Co ja bym bez Ciebie zrobił. Zasmuce Cię. Nie mam dzisiaj czasu prowadzić korespondencji z Radą S&D. Tak samo jak @Neferet nie ma dzisiaj czasu się tym zajmować. Nie przejmuj się. Naturalnie żadna decyzja i akcja nie zostanie podjęta lub wykonana bez Twojej kropki nad 'i'. Odczuwam jednak dziwne wrażenie, że już wypowiedziałaś się na temat tej zmiany więc nie widzę powodu ponownie się o to samo pytać.

• Cytat od Starrk: „Więc fakt, asherl w drużynie się przyda ” @Neferet jak już Starrk się zgadza na takie roszady to chyba już nie ma wyjścia

• Cytat od AmstelL: „Legendzie... ja Ci powiedziałem jedynie, że jesteśmy razem w teamie sd i że jesteś nam potrzebny:) Jakbym CI powiedział do czego, to fakt.... pewnie byś nie poleciał. Dlatego ugryzłem się w język ” Zgadzam się z Tobą Stark. Jesteś nam potrzebny.

• Cytat od Neferet: „Niestety nie uznam tej prośby, bo w drużynach chodzi o to, żeby były jak jak najbardziej równe punktowo. Wytrzymacie chyba miesiąc bez siebie? Nadal jesteście razem w soju, możecie razem latać ” Rożnicę punktową jestem w stanie przeklikać w przeciągu kilku dni. Dotychczas zgadzałaś się na przyjmowanie zgłoszeń po terminie oraz przede wszystkim ustępstwa na korzyść graczy, dlatego nie widzę realnego powodu, dla którego nie chcesz się zgodzić na takie rozwiązanie.

• Ciesze się, że jesteś ze mną w drużynie ciap.

• @Neferet W moim odczuciu widełki 2-12 mln są niejednoznacznym osłabieniem. Zyskuje dużą flotę do podziału % w ACS kosztem dwóch mniejszych. Proszę, zatem o roszadę.

• @Neferet jako lider swojego zespołu chciałbym zwrócić się z prośbą o małe roszady w składzie. Proszę o transfer asherla z Elfów oraz jednoczesne przyznanie im chemika i blokersa. Punktowo się to zgadza.

• entro WarriorS [Warriors] 66828100 Flota: Lekkie Myśliwce: 60200000 Ciężkie myśliwce: 5000 Krążowniki:5000000 Okręty Wojenne:1010000 Bombowce:0 Niszczyciele:11000 Gwiazdy Śmierci:2100 Pancerniki:600000