Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 94.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 18
Kuciapski8 - - Pytania
Post35
-
OKA: Dzień 17
Kuciapski8 - - Pytania
Post100 ukladow
-
Cytat od MrocznyZew: „Kalekę atakować dla takiej drobnicy w00t.png Po prostu wstyd evil.png evil.png ” Nie żebym zaczepiał, bądź się wymądrzał. Ale ty mi też po satelitach poleciales dla marnego zysku szkoda że nie zachowałem RW. No ale na tym polega ta gra Aaa wiem. "Twoim najlepszym eka będą sasiedzi"
-
OKA: Dzień 16
Kuciapski8 - - Pytania
PostSolo
-
No to ładnie przytuliłeś. 8 baniek do przodu to już coś
-
OKA: Dzień 15
Kuciapski8 - - Pytania
Post350
-
OKA: Dzień 14
Kuciapski8 - - Pytania
Post12.09.2009
-
OKA: Dzień 13
Kuciapski8 - - Pytania
PostMusi stracić 15% floty
-
OKA: Dzień 12
Kuciapski8 - - Pytania
Post1
-
Cytat od I am back : „Wyluzuj, nabierz dystansu i zobaczysz, ze da sie zyc normalnie. Nie szukajac ukrytych przekazow w czyjejs wypowiedzi. ” Skoro piszesz do mnie to ci odpowiadam. A te historie co nie których na parkingu to by do Disney a z nimi takie bajki opowiadają. Nie znasz mnie a piszesz ze mam wyluzować? To ty wyluzuj bo dla gwiazdek rozum straciłeś
-
OKA: Dzień 11
Kuciapski8 - - Pytania
Post2:300:6
-
Cytat od Apofis : „ może czas zakończyć grę w ogame albo przenieść się na kartę zagraniczną? biggrin.png ” No miałem 2 lata przerwy i powróciłem do tego... Ale powiem Ci że jak widzę co oni robią z tą grą to rzygać mi się już chce. Rozumiem kasa, ale gdzie tradycja, szacunek bo niektórzy tu grają dużej niż ich dzieci mają lat
-
Cytat od Apofis : „To wyłącz roaming. biggrin.png Możesz zapodać urlop jak jesteś za granicą i wyłączyć jak wrócisz. biggrin.png ” 3/4 czasu jestem za granicą więc gdy bym tak robił to bym był w Top 1000 a nie 300 Cytat od Hahohe : „Możesz spróbować wyłączyć ładowanie obrazków ” Próbowałem to masakra jakaś jest