Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tu był post pełen argumentów ale stwierdziłem, że zwyczajnie mi się nie chce z tobą użerać typie, sam fakt iż nie potrafisz dojrzeć jak bardzo pomysł jest poroniony mówi sam za siebie Bądź sobie krzykaczem boardowym chcącym zmienić zasady gry ogame przy tym narzekając na Polaków i polskość... [ciach] Super Moderator Ruda:offtop
-
Kaper ja zawsze wiedziałem, że do normalności Ci daleko ale to co wypisujesz jest naprawdę niesamowite, nawet jak na Ciebie Jak możesz twierdzić, że to nie zmieni mechaniki gry? Jak możesz twierdzić, że byłaby to zmiana na lepsze? Nie bierzesz pod uwagę kontrargumentów argumentując to tym samym co pisałeś wcześniej. Uważasz się za nie wiadomo kogo, myśląc że pozjadałeś wszystkie rozumy i każdy jedynie może się od Ciebie uczyć, ewentualnie nie wie tyle co Ty. Jesteś ślepcem, który dostrzegł kolor…
-
Pozdrowienia dla sojusznikuf i znajomyh [ciach] Dnia 17-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GGGGGGGuderian [SKB] ________________________________________________ Okręt wojenny 293 Pancernik 67 Lekki myśliwiec 1.450 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Bandit Icarus ________________________________________________ Duży transporter 10 Lekki myśliwiec 146 Ciężki myśliwiec 115 Krążownik 57 Okręt wojenny 28 Recykler 2 Sonda szpiegowska 350…
-
Hefioddam [SKB] & GGGGGGGuderian [SKB] & dawczu [SKB] vs. Bosik [LHiP] ~ 134.28%
Wrum - - Starcia Indus
PostDzięki Panowie za lot, śmiechu trochę było, lamerstwa też oby więcej apetyty były nieco większe ale cóż pozdrowienia dla @RozdajeMoony lamera i reszty skurczybyków [url]https://www.youtube.com/watch?v=fAbtAojVtL4[/url] Dnia 17-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hefioddam [SKB] ________________________________________________ Okręt wojenny 200 Mały transporter 300 Lekki myśliwiec 910 Krążownik 200 Pancernik 50 _________________________________________ Agresor GGGGGGG…
-
przywitanie z kontem, miało być wcześniej -> kontra na recki ale zawrócona stacja nawet lepiej wygląda stacja na falandze, policzony % z surowców na planecie, straszak, klik klik, bum pozdrowienia dla Lolka, Bolka! Dzięki za konto Bycz się leniuchu pozdrowienia również dla sojuszników i znajomych (dzięki Bomber za nutkę:D) [url]https://www.youtube.com/watch?v=BTibQcr_mIY[/url] recków nie starczyło, obrońca ma trochę metalu na odbudowę :E Dnia 15-07-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w …
-
@kaper1 Ewidentnie się nie rozumiemy. Teraz aby wlecieć powiedzmy o 12:00:01 będac X układów od celu oraz mając Y napędy musimy wysłać flotę odpowiednio wcześniej i mamy określony czas wysłania recyklerów aby dotarły na miejsce, niezależnie czy jest to 10, 30 czy 100%, za każdym razem trzeba wysłać recyklery o Z czasie (Z zależy od % z którym zostaje wysłany) aby trafić dokładnie w ten moment (12:00:01) Przy Twoim pomyśle przyspieszenia recyklerów czas Z przestałby istnieć, dlaczego? Ponieważ mo…
-
Czyli innymi słowy, wszyscy którzy uważają ten pomysł za, nawet nie kontrowersyjny, a zwyczajnie pozbawiony głębszego sensu są małostkowi i po prostu mają taką mentalność? Jak chcesz wyzwania to jak już pisałem wcześniej, naucz ludzi grać, zwiększ średni poziom umiejętności przeciętnego gracza ogame, a zapewniam Cie, iż będziesz miał wtedy swoje "dodatkowe wyzwanie". Nie wplątuj polskości i opluwania ludzi mieszkających w tym samym kraju co Ty tylko dlatego, że się z Tobą nie zgadzają.
-
No ja niestety nie potrafię wróżyć z fusów czy ktoś nie poleciał na 30% i sobie nie przyspieszył dolotu recków. Powiesz żebym policzył paliwo na moonie, tyle że średnio rozgarnięty traktorzysta podniesie paliwo Dodatkowo wyklucza się policzenie na jaką prędkość ktoś wyleciał reckami z bazy przy większej akcji, dlaczego? Gracz Y wysyła sobie recki na 1:1:1, ma jakąś tam odległość i jakieś tam napędy. Teraz już nie będzie musiał wysłać między 12:00:12 - 12:00:16 żeby wstrzelić się w odpowiedni mom…
-
Cytat od kaper1: „Ma to znaczenie tylko i wyłącznie jak wcześniej wyskanował czas wyruszenia recków/floty i porównał z czasem zbiórki - dochodzi zmienna do trudności wyliczania, jak nie wyskanował wyruszenia, nie ma znaczenia i tak chcąc zrobić kontrę, czy wyklikać pz, musi obstawić kilka prędkości a przynajmniej dwie. Ale remedium jest proste, wg mnie - ostatnia faza dolotu floty np. nie większa niż 10% całkowitego czasu dolotu floty do pz zamiast 30% - do dyskusji. Tak, wydłuża obserwację, coś…
-
Cytat od kaper1: „Cytat od ciap: „Na pewno? ” Na pewno, dla tego, kto wylicza, bo liczy się czas zebrania i prędkość powrotu a nie dolotu do pz. Skracanie ostatniej fazy czasu dolotu do pzta nie wpływa na prędkość powrotu floty wynikającą z poziomu napędów.Odległość startową znasz przecież. Dla właściciela floty zmienia się czas powrotu floty z pz'a, jeżeli to miałaś na myśli. ” bierzesz pod uwagę, że ktoś może puścić na 70/80/90%, a kontra pójdzie na setkę bo recki zbiorą równo z dolotem floty …
-
[ OBÓZ TR ] giker & YeahBunny & Gonzo & Szutruk-Nahhunte vs. [ OBÓZ OPOZYCJI ] Lord_Bejitta i Cpr-oddam [I-VvV] & rolnikszukacelu [TIME] & Thrawn i Raven [SUICIDE] & Astrida i ChytraBabAzRadomia vel SpartanikusTTG i CZEKO tubka [TTG] ~ 392486.65%
Wrum - - Starcia Fenrir
PostOmg @Bunny Ty lamo xD jak mogłeś dać sobie tyle złomu podkraść