Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrowienia dla drużynki, sojuszu i znajomych @RolnikSzukaZony mówiłem że coś znajdę @Dris lamo [url]https://www.youtube.com/watch?v=T0NZsM6XA88[/url] Dnia 26-10-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wrum [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Pancernik 49.043 _________________________________________ Obrońca gErBeR ________________________________________________ Mały transporter 230.009 Duży transporter 84.051 Lekki myśliwiec 441 Ciężki myśliwiec…
-
Zasada fair-play S&D
PostPracy z czym? Co generalizować? albo ktoś gra zgodnie z zasadami gry przez co nie otrzymuje bana (24h ban jest głównie za przekleństwa i wyzwiska z tego co się orientuję) i może wziąć udział w zabawie, albo jest parówką która zasady ma za nic i nie może wziąć udział w zabawie z graczami, którzy teoretycznie grają z zasadami gry sprawdzenie czy konto miało bana zajmuje 30 sekund nawet bez panelu GO
-
Zasada fair-play S&D
PostJako, że S&D budzi nie lada emocje wychodzę z propozycją dodania jednego zapisu do regulaminu Seek & Destroy. Zasada "fair-play" byłaby bardzo prosta i łatwa w zastosowaniu. Jak miałaby brzmieć owa zasada? "Konto, które w przeciągu ostatnich 8 miesięcy od daty rozpoczęcia zapisów do projektu S&D na danym uni zostało zawieszone na okres dłuższy niż 24h nie zostanie wzięte pod uwagę podczas przydzielania drużyn" Pozdrawiam
-
Cytat od zygunia: „@ elmo, jak masz cos do mnie to dawaj na pw i nie zasmiecaj tematu, bo dyskusja dotyczy kwestii udzialu graczy w s&d, ale jak widac niektorzy maja za maly mozdzek zeby to pojac ” ja chetnie porozmawiam o waszych wszystkich zalosnych push kontach i grubym, jak i waszym podejsciu do relatywnie nowych graczy na uni :DDD skrypt kabaretowy sam sie pisze
-
Cytat od dziuniek1: „Rowniez zlaszam sprzeciw, poniewaz czas pomiedzy wyznaczonym terminem zgloszen a czas zgloszenia flot do rozgrywki jest zbyt pozny i wywoluje tylko chaos i zamieszanie w planowaniu druzyn. Zatkao Kakao, aduch - zgloscie sie za rok, w odpowiednim terminie! Sprzeciwiam sie dolaczenia tych graczy do rozgrywi! ” To sie wypisz zamiast zamęt robic i pod górkę;] To zabawa i tak ja traktujmy i tak Was zjem w przedbiegach xD
-
Cytat od Antharas: „@Apofis szybkie działa do bombowca nie będą bezużyteczne (tak uważam) Jak wejdzie aktualizacja to sam wyspawam +-50k bombowcow bo dużo fajnych celów mam w okolicy tylko ilość obrony przeraża, nie będę musiał spawac co chwilę rakiet na które trzeba czekać No i nie będzie sytuacji jaka miał ostatnio kolega z sojuszu, wyraietowal bunkier, ktoś to wypatrzyl i wleciał na gotowe ” Można lecieć w trakcie rakietowania i sobie wyliczyć ile czasu potrzeba na wyrakietowanie?:>
-
ostatnia litera
PostNostalgia
-
Tori Black [WORF] vs. Tczewiak [DELETE] ~ 2735.75% & Tori Black [WORF] vs. szczypior [R2D] ~ 466.32%
Wrum - - Starcia Janice
PostJako, że miszcz Tori pozwolił się wpisać to się wpiszę Gratulację i miłego przetopu (nie wstyd Ci tak zabijać pilotów myśliców? )
-
- Wrum - Zakon Templariuszy Uni1 [TEMPLARS_1] - 882826 Flota: Lekkie Myśliwce: 664515 Ciężkie myśliwce: 57 Krążowniki: 100437 Okręty Wojenne: 39494 Bombowce: 0 Niszczyciele: 19336 Gwiazdy Śmierci: 47 Pancerniki: 58940 nie wiem na ile czas pozwoli aktywnie wziąć udział w zabawei bo czas bardzo niefortunny dla mnie ale może...
-
Grałem sobie z @aduch, którego pozdrawiam, w lola... przypomniałem sobie, że mam ściągnięty urlop na 68, odświeżyłem i moim oczom ukazały się Misiowe pancerniki lecące na mój księżyc z 8.7kkk surki, którą zdobyłem z ekspedycji... Misiu Misiowo pogratulował, a ja mu życzę szczerej odbudowy Pozdro dla Templarsów, pincet plusów z orga, owieczek z yilduna, skurczybyków z hindusa, dżedajów z yilduna oraz wojowników z libry @Bombowy Bomberman pomściłem Cie [url]https://www.youtube.com/watch?v=gx7Qwibc…
-
Forfiter [J-W] vs. ToNieOn [TAFF] ~ 4632.22% + Forfiter [J-W] vs. ToNieOn [TAFF] ~ 3409.39% + Forfiter [J-W] vs. ToNieOn [TAFF] ~ 626.74%
Wrum - - Starcia Yildun
PostŁo panie, stoczniowcy będą mieli łapki pełne roboty na najbliższe dni! Super starcie, super człowiek i super zysk, czego chcieć więcej?
-
na idlaków mt/dt jak chcesz strzelać ekonomów to same pancerniki starczą jeżeli chcesz wpadać w bunkry to krk+lm jeśli chcesz flotę, która jest w stanie coś ustrzelić to proporcje 1pc/0.8ow/3krk/11lm/0.2niszcz powinny być w miarę ok, czegoś mniej lub więcej wedle własnych preferencji, a recków nigdy za dużo