Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 350.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ViZZioNOddam [KNR] & Lares20 [KNR] & Montezuma [KNR] vs. motyla_noga [LOW] ~ 21899.24%
janko13 - - Starcia Wezn
PostGraty Vizz, zysk przyjemny nawet do podziału
-
Chariseczek [BANKSTER] & janko13 [BANKSTER] vs. pansebastian ~ 21617.48%
janko13 - - Starcia Wezn
PostKolejny raz wstawiam za kolegę, który ma skalp, ale niestety bez zarobku. Chari, gratuluję - nie zawsze o to chodzi Od: Chariseczek Pozdrawiam Banksterów i dziękuję za pomoc przy starciu. Pozdrawiam czubulusa, który wykorzystał mój błąd i zebrał pz (liczyłem się z tym, że już drugi raz nie zdążę, ale nie było odwrotu). Osobno pozdrawiam Marka - coraz dalej latam Szczególnie pozdrawiam Vizza, dzięki za grę, mieć takiego kompana to była przyjemność. Dnia 15-11-2018 następujące floty spotkały się w…
-
ViZZioN [KNR] vs. Zibi25 [WATAHA] ~ 2420.11% + druga planetka~ 1425.13%
janko13 - - Starcia Wezn
PostGraty Vizz, noc nie dala tego co rano zabrales SZO obroncy, wstawaj !
-
Wstawiam na prośbę kolegi. Ode mnie wielkie gratulacje i pstryczek w nos, że siedział cicho Chari ... : "Pozdrowienia dla Banksterów, z u68 PZWP i Mof, a tutaj jeszcze szczególnie pozdrawiam Marka, bez którego rw nie byloby - dzięki, że pojechałeś mi po ambicji, że latać nie umiem no i w końcu ja się witam " Pozdrowienia od Banksów Dnia 09-11-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chariseczek [BANKSTER] ________________________________________________ Niszczyciel 35.456 __…