Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 350.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witka Jak to w życiu, czasem nas coś zaskakuje. Lot totalnie minimalistyczny bo na oparach. Dziękuje Chariskowi za pomoc, bo bez niego byłoby krucho. No, ale na Chariska zawsze można liczyć Dnia 04-02-2019 xx:xx:xx następujące floty spotka Agresor janko13 [BANKSTER] ________________________________________________ Krążownik 1.200 Pancernik 2.000 Sonda szpiegowska 15 _________________________________________ Obrońca kopaczw11 [INFERNO] ________________________________________________ Mały transp…
-
Lubię latać w śnieżyce Pozdrowionka dla Banksów i buddy, a obrońcy standardowo SZO ! Dnia 29-01-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor janko13 [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 30.000 Lekki myśliwiec 100.000 Krążownik 20.000 Pancernik 12.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca kuchol izar [Sztos] ________________________________________________ Mały transporter 18.496 Duży transporter 5.995 Lekki…
-
Kolejny maluszek, ale już nie taki niemowlaczek Tradycyjne pozdrowienie dla Banksów i buddy SZO koledze ! Dnia 24-01-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor janko13 [BANKSTER] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca kopaczw11 [INFERNO] ________________________________________________ Mały transporter 1.349 Duży transporter 12.000 Recykler 2 _________________________________________ Po bitwie... Agr…
-
Małe, a też cieszy Specjalne pozdrowienia dla Chariseczka, Sojuszników i buddy. SZO Obrońcy i drugi raz proszę więcej surowców. Dnia 23-01-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor janko13 [BANKSTER] ________________________________________________ Pancernik 5.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Greg189 [NJ-PL] ________________________________________________ Duży transporter 448 Lekki myśliwiec 6.451 Ciężki myśliwiec 86 Krążownik 697 Ok…
-
dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 61324.09% & dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 58211.03%
janko13 - - Starcia Wezn
PostGraty bo 2x % zacny. Chari napracowal sie niemilosiernie, my tez dopingowalismy i dawalismy mase "cennych" uwag i podpowiedzi, ale Chari to spoko gosc i nie dal poznac, ze juz go to wkurza Dex SZO
-
Krystian_Oddam [OLD] vs. ZurekIV [Midas] & El Marek [KNR] & ViZZioN [KNR] ~ 45008.93%+6726.34% OBRONA
janko13 - - Starcia Wezn
PostGraty Vizz, zysk bajeczny i akcja z ladniejszych
-
Musiałem naściemiać, że nie przebijam się i nie mam zysku, Chari leniuch tego nie sprawdzał i w ten sposób mamy pierwszy wspólny ACS, z czego się bardzo cieszę i mam nadzieję na kolejne w niedalekiej przyszłości Zysku tu nie ma, ale nie jest to najważniejsze w tym momencie. Pozdrawiamy Banksterów i nasze buddy Dnia 11-01-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor janko13 [BANKSTER] ________________________________________________ Duży transporter 1 Okręt wojenny 4.000 Bombowi…
-
Od Chariego na poprawę humorów Dnia 09-01-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chariseczek [BANKSTER] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Niszczyciel 21.000 Pancernik 1.286 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca le_bunio ________________________________________________ Mały transporter 13.100 Duży transporter 600 Lekki myśliwiec 91.300 Krążownik 4.000 Okręt wojenny 410 Recykler 1.500 Sonda szpiegowska 1.565 Bo…
-
Widziałem to może 2x, sąsiad a dobrze się krył. Tym razem nie wiem dlaczego, ale były * i poleciałem bo wychodził i tak tani przepał. Skutek poniżej Życzę SZO obrońcy, choć w sumie to niewielka dla niego strata, a dla mnie duży zysk. Pozdrawiam Banksterów i buddy Dnia 07-01-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor janko13 [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 31.695 Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________…
-
Kolejny wlot kolegi, który pozdrawia BANKSTER i Dartha_Yodę po powrocie po długiej przerwie. Ps. Mamcia gdzie te wierszyki ? Dnia 04-01-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chariseczek [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 90.000 Okręt wojenny 10.000 _________________________________________ Obrońca Bandit Terra ________________________________________________ Duży transporter 39.000 Krążownik 110 Okręt wojenny 10 Statek kolonizacy…
-
Kolejny wyczyn Chariego, nie chce wstawiać więc musimy sami się tym zająć Dnia 04-01-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chariseczek [BANKSTER] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1 Niszczyciel 20.000 _________________________________________ Obrońca BOSSMAN ________________________________________________ Mały transporter 200 Duży transporter 13.000 Recykler 3.000 Sonda szpiegowska 522 Satelita słoneczny 850 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 5.0…
-
Tradycyjnie wstawiam za sojusznika Od Chariego: Pozdrowienia dla naszego Soja, "mamy" co zaczęła z nami grać i szczególnie pozdrówki dla Roziego, powodzenia przyjacielu w realu ! To ST dedykuję Tobie Rozi, a teraz do zabawy: Dnia 03-01-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chariseczek [BANKSTER] ________________________________________________ Krążownik 40.000 _________________________________________ Obrońca Kanari [KNR] ________________________________________________ …
-
Czasem i mnie trafi się coś co warto wstawić ;). Obrońca kilka razy uciekł, a tym razem nie i mam okazję w samej końcówce roku pozdrowić Sojusz oraz złożyć wszystkim aktywnym Graczom Wezn życzenia samych udanych starć w Nowym Roku Dnia 30-12-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor janko13 [BANKSTER] ________________________________________________ Pancernik 5.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kopaczw11 [INFERNO] _____________________…