Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 350.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
I ponownie kolega nabroił Dnia 08-03-2019 17:24:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor koniecc [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 33.568 Pancernik 6.844 _________________________________________ Obrońca bajabongo ________________________________________________ Duży transporter 14.445 Lekki myśliwiec 403 Recykler 2 Gwiazda Śmierci 4 _________________________________________ Po bitwie... Agresor koniecc [BANKSTER] ____________________________…
-
Dziś moja kolej, bo gramy mobilnie Wstawiam za kolegę ! Dnia 08-03-2019 19:26:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor koniecc [BANKSTER] ________________________________________________ Krążownik 13.734 _________________________________________ Obrońca irekr1 [OPE] ________________________________________________ Mały transporter 59.067 Recykler 83 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor koniecc [BANKSTER] _____________________________________…
-
Wstawiam za Chariska, który pozdrawia Sojusz i znajomych Ode mnie gratsy ! Dnia 09-03-2019 19:28:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chariseczek [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 15.219 Okręt wojenny 21.579 Pancernik 1.269 _________________________________________ Obrońca zbygo64 [WATAHA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 799 Ciężki myśliwiec 117 Krążownik 1.640 Okręt wojenny 13 Recykler 460 Bombowiec 1.243 …
-
Pozdrowienia dla Banksterkow i buddy Po spadkach widziałem wczesniej, ze juz ktos w kolege wleciał, moze i Vizz ? Tak by mi pasowalo, w kazdym badz razie dziekuje za nagonke w moje okolice Obrońcy SZO ! Dnia 04-03-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor janko13 [BANKSTER] ________________________________________________ Pancernik 22.475 Okręt wojenny 20.003 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kamil84 [Sztos] _______________________________…
-
Konkurs WHO IS WHO
PostDarth_Yoda, on jeszcze tego nie wie, ale juz mu to w myslach kielkuje
-
Graty ladnie to wyglada Pozdr
-
ViZZioN [KNR] & Lares20 [KNR] & Montezuma [KNR] vs. dex [OLD] ~ 137354.07%
janko13 - - Starcia Wezn
PostGraty Vizz, brac czynny udzial w takiej akcji to sama przyjemnosc. Ta ilosc panckow tez ladnie wyglada i ten zysk Dex SZO.