Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Rocketman466: „Graty Ty dalej szalejesz na Wenzie hohoh ladnie Pozdro od Smerfow z Fenrir i Xhantusa ” Rock ja mam Cie tu za sasiada po UF i pytam sie dlaczego Ty nie grasz z nami ??
Pozdrowienia dla Banksów, a szczególnie dla Loyko Dogadujemy się bez słów Obrońcy SZO Dnia 14-03-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor janko13 [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 25.000 Okręt wojenny 20.010 Pancernik 30.007 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca isio [LOW] ________________________________________________ Mały transporter 21 Duży transporter 3.276 Recykler 4 Sonda szpiegowska 100 Gwia…
Jak widać STeczek jest Loyko Ja sobie latałem tu i tam, kolega się rzucił w oczy i poszedł rozkaz. A Loyko tak się przejął, ze zamiast 5k krk posłał 10x więcej Także gratuluję i polecam się !!! SZO Obrońcy.