Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 350.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Co tu się dzieje, moje 2 ST w tak krótkim czasie To już jak na mnie wyczyn A na poważnie to oczywiście pozdrawiam Sojusz, emerytów i leniwych urlopowiczów Obrońcy SZO, nie wiem czemu to trzymał na planecie, ale ja zyskałem Dnia 03-07-2017 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor janko13 [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 19.500 Okręt wojenny 1.100 Pancernik 2.150 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Hekt-X…
-
21542,16% Inner Demons [InnDem] vs The Banksters [BANKSTER] 2541,04% Zakończona
janko13 - - Wojny Rhea
Postszkoda tego rw, ale co tam zaszlo na razie pozostaje tajemnica bo kolega zaginął w akcji
-
Ciekawy nick Pozdrawiam Sojusz, emerytów i urlopowiczów Dnia 01-07-2017 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor janko13 [BANKSTER] ________________________________________________ Krążownik 8.000 Pancernik 2.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca BzykasukiNabosakA [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Duży transporter 3.200 Lekki myśliwiec 900 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 200 Okręt wojenny 1 Recykler…
-
Omka [BANKSTER] & kamcio [BANKSTER] & Netchu [BANKSTER] vs. Aleksandreus - 2111 %
janko13 - - Starcia Rhea
PostProcent fajny, zysk mniej Ale po co miało stać i kusić ? Fun to podstawa
-
Siemka Ja też sobie znalazłem "bunkier". Pozdrowienia dla starej ekipy Banksów, dla nowych i najnowszych kolegów, a szczególnie dla zasłużonych emerytów Dnia 06-06-2017 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor janko13 [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Krążownik 5.000 Okręt wojenny 1.999 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca diaksekpl [TSTR] ________________________________________________ Duży trans…
-
Mismalinowy [BANKSTER] & bjaly [BANKSTER] & Matteo [BANKSTER] & Miskov [BANKSTER] vs. Lord Pagon [SMURFS] - 4528% / Wojna
janko13 - - Starcia Rhea
PostGraty dla całej ekipy, ładnie to już wygląda