Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 350.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jak widzę zasieki to nie mogę się powstrzymać Pozdrawiam Sojusz i urlopowiczów (wracać !!) Specjalne pozdrówka dla Misia Dnia 15-12-2017 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rezydent [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 13.500 Okręt wojenny 2.100 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Kaccyou [MFI] ________________________________________________ Duży transporter 58 Lekki myśliwiec 221 Okręt wojenny 51 Rec…
-
Zawsze coś zabrakło, albo przeszkadzały inne okoliczności. Tym razem już nie i w końcu jest okazja pozdrowić Sojuszników. Pozdrawiam też ekipę z Rhea, coś tam się jeszcze dzieje ? Aaa i pozdrowienia dla Misia, który tuczy się na Xanthus i nawet sobie kiedyś o mnie przypomniał Adik tez w tym maczał palce SZO Obrońcy jesli będzie, zysk tym razem mnie zadowala. Pozdr Dnia 08-12-2017 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rezydent [BANKSTER] _______________________________________…
-
Witam Pozdrowienia dla Sojuszu, Emerytów i Urlopowiczów Dnia 09-08-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor janko13 [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000 Krążownik 5.600 Okręt wojenny 2.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca diaksekpl [TSTR] ________________________________________________ Duży transporter 350 Lekki myśliwiec 1.001 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 750 Okręt wojenny 210 Statek kolonizacyjn…