Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-107 z 107.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Co się nie chwaliłeś, że top 1 ST zrobiłeś w końcu nie codziennie podwyższa się poprzeczkę Całe podium Twoje... i o to chodzi... Przetapiaj i goń top 1 Pozdro

• Naprawdę dogłębnie przeanalizowałeś temat. Bardzo fajnie to wygląda... Mimo że ten poradnik to jak dłuuuugi esej to wszystko wygląda przejrzyście i można się czegoś ciekawego dowiedzieć Chętnie zobaczymy inne poradniki w Twoim wykonaniu. Na poradnik eko pewnie sporo osób zajrzy. Kawał dobrej roboty

• Konfiguracja uni jest naprawdę super, a może byłaby gdyby nie anty.. Brak ACS to otwieranie furtki dla anty-graczy, przecież na takim yakini gracza za anty top 1 dało się tylko dopaść w acs-ie. Owszem i bez anty uda się może takiego gościa dogonić, ale tu chodzi o zdrową rywalizacje. Ta konfiguracja pokazuje, że ogame umiera i właściciele chcą wycisnąć tylko kasy ile jeszcze mogą.... Wprowadzili by abonament i brak anty i byłoby fajnie.. O wiele wiecej ludzi byłoby zadowolonych..

• Co jak co, ale jak widać,że jak się już na forum pojawiasz w STeku to z konkretnym procentem, a nie jakimiś malutkimi stekami niewiele ponad próg Szczere graty, bo procent powala, a Ty przy tym wykreciles jeszcze baaardzo dobry zysk. To teraz co poniektórzy już nie będą mówić żeś taki nielot Skład floty imponujący, ale mimo wszystko nie pakuj surki w eko tylko we flotę, bo całkiem ładnie Ci to wychodzi... MAm nadzieję, że będziesz się pojawiać tu częściej z równie wielkimi % oczywiście po słuszn…

• W czasie gdy Wy zezłomowaliście letarga ja sfarmiłem konto rocky'ego po czym na chwilę po starciu dostałem wiadomość, że rocky miał wypadek i jest w szpitalu. Więc życzę mu zdrowia i powrotu do og Wam gratuluje akcji.. nareszcie jakiś większy % na tym uni... szybkiego przetopu i idźcie za ciosem obrońcy nie życzę szo, bo tych kont i tak ma wystarczająco dużo Pozdro

• na to ST czekałem chciałem zobaczyć jak wyglądała akcja.. sporo osób wzięło udział w akcji.. trochę zamieszania i zarzutów nieczystej gry... ale cóż takie jest życie obrońcy odbudowują się zapewne.. a agresorzy przetepiają.. chociaż zysku dużego nie było...

• Program jest bardzo fajny przyda sie troche niedopracowany i malo czytelny, ale godny polecenia ma potencjał ale gratuluje autorstwa