Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 107.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
haha zapomniałem, że miało być w Europie Strzelam - Niemcy
-
to skoro tak to zostaniemy w tematyce muzycznej... polski wokalista; zmarły w latach 90-tych, grał na harmonijce,a jego zespół muzyczny funkcjonuje do dziś
-
Kanada ?
-
Początkowo pomyślałem o Beyonce ale chyba chodzi o Whitney Houston
-
Dobrze Twoja kolei.
-
Projektant, fotograf, data jego urodzenia nie jest znana, współautor książki na temat odchudzania
-
Walt Disney ?
-
Chyba za dużo info i za proste Zadajesz
-
Polak. Dziennikarz radiowy, satyryk, autor wielu książek i publikacji prasowych.Z wykształcenia socjolog. Ma swój program w TV.
-
Krzysztof Ibisz
-
Chiny ? Może wg ich statystyk jest tam bezpiecznie
-
Singapur.
-
Piłkarz ligi angielskiej lat 90-tych. Uważany za geniusza. Charakteryzował się unikalnym stylem gry. Po kilku miesiacach gry stał się gwiazdą zespołu, która pozwoliła sięgnąć klubowi po pierwszy tytuł mistrzowski po wielu latach. Miał problem z dyscypliną, co było powodem wielu otrzymanych kartek. Fani czcili go śpiewając pieśni na jego cześć. O kim mowa ?
-
Dania ?
-
Katar
-
TOP 1 SOLO; (SOLO 36#) Apsik12 aka Fnk [Umbrella] vs Sheppard [AHT] - 4234,21% ODWET za MisiuGD
Midas - - Hall of Fame
PostStek bez finezji, ale za to procent i "top 1 solo" mówi samo za siebie Graty jak dawno nie zaglądałem do starć pegasusa, tak od razu trafiłem na top 1 solo no cóż.. to teraz Ty Czeko weź się do roboty i pobij ten % a obrońca niech się nie poddaje
-
ACS; aplik12 [NASA] vs Tutsi, luca brasi i Czekoladowy i MoonMaker [CS] - 2308,11% + moon
Midas - - Hall of Fame
PostGraty wygranym, pozdro dla całego CS i brawo dla Czeko za dopięcie swego - top 1