Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 216.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od europka: „Cytat od PXF ATENA: „Cytat od Ecc0: „Gratki wlotu, żeby te ST lepiej szły niż robienie moonów SzO Obrońcy, z tego co widzę nie doczekałeś się "tego na którego polujesz", a szkoda ” ciekawe na kogo to poluje ” Na autora tej wypowiedzi zapewne, którą zacytowałeś ” Antena wyłapał sygnał Na kogo Wy nie polujecie Gratki, mniej przepałów a obrońcy standardowe SzO ! ps. pozdrawiam Kamyka z Rzemyka.

• Cytat od DUDEUSZ: „Cytat od Hefajstos: „Nie wiem dokładnie o co chodzi z tym VPN, ale jeżeli o sieć, to jest coś takiego jak hot spot i można korzystać na lapku z internetu ze swojego telefonu. W czym więc problem? ” To może się doedukuj zanim zaczniesz mówić (a w zasadzie pisać). Wszystkim wyjdzie na dobre ” No @ Duduś to wytłumacz koledze, bo problemu nie widzisz, 3/4 społeczności Ogame widzi, a Ty się każesz edukować ? Wytłumacz jak Ty rozumiesz korzystanie z VPNa, z chęcią się do edukuję.

• Cytat od Acetonitryl: „Cytat od Jesiou: „Cytat od Hefajstos: „A mnie nie dziwi, że GO poświęca więcej czasu na sprawdzanie graczy ze ścisłego top. Moim zdaniem to jest w porządku, ale niestety zgoda na push i to tak jawny, że z jednego sojuszu, w jednym układzie są przelewane surowce z jednego konta na drugie i potem konto pushujące idzie od razu na urlop... No ludzie bądźmy poważni. Co do Aceta to ja tam nie wiem, ale dostał też ostrzeżenie. Zabronione to zabronione i tyle. Nie wiem dokładnie o…

• Cytat od Hefajstos: „A mnie nie dziwi, że GO poświęca więcej czasu na sprawdzanie graczy ze ścisłego top. Moim zdaniem to jest w porządku, ale niestety zgoda na push i to tak jawny, że z jednego sojuszu, w jednym układzie są przelewane surowce z jednego konta na drugie i potem konto pushujące idzie od razu na urlop... No ludzie bądźmy poważni. Co do Aceta to ja tam nie wiem, ale dostał też ostrzeżenie. Zabronione to zabronione i tyle. Nie wiem dokładnie o co chodzi z tym VPN, ale jeżeli o sieć, …

• Cytat od Acetonitryl: „Cytat od Yossarian: „W tym wszystkim chyba najbardziej boli niesprawiedliwość. Osobiście mam w nosie to czy ktoś się puszuje czy nie, traktuję tę grę jak tamagochi które pielęgnuję codziennie, a przy okazji spędzam czas z fajnymi ludźmi. I nagle co się dzieje, okazuje się, że indywidualni gracze są przez GO obserwowani i dostaną bana za byle co, a reszta może robić co chce? Serio, każdy średnio zainteresowany gracz wie o przynajmniej kilku przypadkach ewidentnych puszy, a …

• GDZIE NASZ TOP 1 ?

Piesiou - - DiD Fenrir

Ktoś, coś ? Już wiadomo, PODAŁ SIĘ DO DYMISJI i ADRIAN PRZYJĄŁ REZYGNACJĘ

• Europka, mianuje Cię drugim naczelnym LUJEM tego roku. Obrońcy SzO.

• mamy naczelnego luja tego roku :D Akcja szpiegowska na Księżyc [1:70:6] 01.01.2019 01:27:29 Od: Perymetr ObronyWroga flota z planety Księżyc [1:8:11] (KRAKEN) została dostrzeżona w okolicy Twojej planety Księżyc [1:70:6]. Szansa na przechwycenie sond: 0%

• NICKI TOP 100-200

Piesiou - - DiD Fenrir

Witam wszystkich bardzo serdecznie, chciałbym zaproponować zabawę na naszym UNI w zmianę nicków. Zabawa polegałby najpierw na określeniu motywu przewodniego, albo byłby ustalany z góry np. POLITYCY No i się pojawia taki Jarek z Księżyca. Chciałbym najpierw poznać Wasze zdanie, oczywiście będą nagrody dla najbardziej kreatywnych wybranych na forum przez forumowiczów. Jeśli macie jakieś ciekawe pomysły odnośnie tej zabawy, podyskutujmy w tym wątku na ten temat. Pozdrawiam, Piesiou.

• Hmm Islamizacja Uni :D

Piesiou - - DiD Fenrir

[ciach] Proponuję założyć kolejny temat, jakie nicki chcemy widzieć w top 100 i na tydzień zabawić się w nazwy kont np. gwiazdki ? best of the best, abo coś z MU bądź DC To byłoby całkiem spoko 10 Tony Starków albo Sashy Grey Moderator kruszynka:Usunięto drzewko cytatów.

• Wrzucam za Europkę, bo piesio to najlepszy przyjaciel człowieka ! Przypilnowany, zważony, zmierzony i dobity. Ps. Piona i do siego roku ! Ps2. Kto będzie grał w Nowy Rok ten luj ! Ps3. Ode mnie do przyjaciół: youtube.com/watch?v=wHoO1xF5-pw Dnia 29-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Europka [LSP] ________________________________________________ Niszczyciel 270 Lekki myśliwiec 143.436 Krążownik 19.491 Pancernik 13.859 _________________________________________ Obrońca…

• Akcja prosta, wymuszenie zawrócenia misji stacjonuj, szybkie klikanie i liczenie i oto efekt poniżej: ode mnie: pozdrawiam ProSkanera za pomoc w odbudowie, bez Ciebie by się nie udało. pozdrawiam Obcego, co by nowy rok przyniósł mu wiele sukcesów w życiu ogame jak i prywatnym, wbrew pozorom nie jesteś takim pajacem jakby się mogło wydawać. pozdrawiam Aceta - top 1 wrócił na swoje miejsce ( cytując klasyka "Obcego" - znowu .... drugi, nawet jak byłem pierwszy to czułem się jakbym był drugi) ps. j…

• Ano, to chyba to konto : [ciach] Obrońcy szO, a Wam przetopu. Moderator Miikuu:nieregulaminowe treści - jeśli są dowody, takie sprawy zgłaszamy przez ticket

• Gratki, widzę skarbonkę napełniłeś ponownie do pełna Moja też nie jest ostatnio pusta A co do posta powyżej, każdy prędzej czy później zostanie GSówką Jarczyka Pozdrawiam.

• Procent jak na ten etap zacny, gratulacje ! obrońcy szO a Tobie przetopu. Pozdrawiam.

• Cytat od P Y S I U: „No i proszę, krzykacz naczelny w reckach. Standard, krowa która dużo ryczy mało mleka daje. W grze umiejętności zero to na forum chciał nadrabiać. Przetapiaj, żebym miał motywacje do gonienia Jasiowi kolejnych szlabanów od mamy na komputer. ” NIezbyt się acet naprzetapiał Gratuluję złapania momentu Zasnąłem SzO będzie, nie pierwsze nie ostanie

• Cytat od Marcin Opalka: „Fajna nuta ;D ” KęKę 20+ koniecznie musi kojarzyć Coś w końcu wyskanowałeś rano Gratki obrońcy szO ps. telep ostygł jak mniemam ?

• Cytat od Mari: „To ciekawe gość leci 7k panców i nie opóźniał lotu? Jakoś mi się w to wierzyć nie chcę. Nie oskarżam o nic, ale zdradziłbyś kulisy tej akcji. ” Ja Ci zdradzę kulisy Skan LOT BOOM SzO ! Złom pod dom zawsze najlepszy

• Cytat od P Y S I U: „Błąd, 3 dni temu skanował A co tam Jasiu u Ciebie? mama zdjęła szlaban na komputer, że sie na forum pojawiłeś? ” W szkole już mamy wolne jedna dwója, więc mogę pograć

• Był dziś idlakiem urlopowiczem, ściągnął urlop i gong bo wigilia ? Chyba prezent dla Ciebie pod choinkę O ! I Kolega niebo nawet jest SzO !