Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 216.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki Wodzu, czekamy na więcej PS. Gdzie nasz nadworny PYSIERINIO, znowu na bananie nad morzem śmiga ?
-
A śmiechu nie było końca Gratulacje, sojusznikom szczerego i szybkiego szO ! Taka strata to nie strata
-
Wyczucie dobre, pech obrońcy i macie spory procent do wojny. Obrońcy szO cyferek
-
Kradzież surowca
Piesiou - - DiD Fenrir
PostOdezwij się na priv w grze, dostaniesz ode mnie równowartość surowców które zostały Wam ukradzione. A następnym razem lepiej się pilnujcie i róbcie synchro bądź opóźnijcie flotę przed wlotem Nick w grze : Piesiou
-
Cytat od Orkan Emma: „Cytat od Jesiou: „No Panie, ale urwał. Piękne i zasłużone starcie na miarę TOP 1 EL DORADO. Jestem, byłem i będę Twoim największym fanem Piękna akcja, trafiony BFS cieszy najbardziej, a jak się pojawia, złość, smutek i łzy oraz chęć zemsty, to cieszy podwójnie. Przetapiaj, masz co i na co. PS. dej trochę. Pozdrawiam Ciebie, Kamyka i również Jarczyka. Piontka, przyjaciele ! ” Chryste Panie skąd się takie włazidupy biorą. "Profilowe" adekwatne widzę do wpisów ” Ładnie byś pog…
-
No Panie, ale urwał. Piękne i zasłużone starcie na miarę TOP 1 EL DORADO. Jestem, byłem i będę Twoim największym fanem Piękna akcja, trafiony BFS cieszy najbardziej, a jak się pojawia, złość, smutek i łzy oraz chęć zemsty, to cieszy podwójnie. Przetapiaj, masz co i na co. PS. dej trochę. Pozdrawiam Ciebie, Kamyka i również Jarczyka. Piontka, przyjaciele !
-
Cytat od maTTse: „No kurcze, taki STk cieszy oko, kiedy po prawej stronie widzisz nazwę jednego z największych flociarzy uniwersum. Mega zysk, procent tez spory. Graty za utarcia noska Obcemu i przetapiaj pozdro maTTse ” Zgadzam się z Tobą w 100%. Czysto i przyjemnie, aż musiałem się wpisać drugi raz ! Pozdrawiam wszystkich !
-
Pięknie Panie Europa PYSIEK widziałem coś tam pyska wyszczempił, że jesteście słabi czy coś, to chyba dlatego, że nie potrafi po męsku przyjąć gonga. Szkoda, taki niby twardy tu i tam, a jak przychodzi co do czego to słoma z butów Tobie gratulacje za lot, złom i zysk. Kamykowi za czujność. Jak Kamyk wyżej napisał "psy szczekają, a karawana jedzie dalej" Pozdrawiam, przyjaciele !
-
Piękne duo tworzycie Miło się czyta i patrzy pozdrawiam, Przyjaciele
-
Pysiu co się stało?
Piesiou - - DiD Dorado
PostCytat od P Y S I U: „Jak żeś taki ciekawy to ban na 7 dni za push. A dokładnie to nieprawidłowy handel, zapomniałem o jednej dostawie dexe i za nią nie zapłaciłem ot cała historia ” alzheimer na mnie mówiłeś, że do szkoły chodzę, to Ty pewnie już dom starców odwiedzasz, że masz taką słabą pamięć odpocznij sobie, mój mały przyjacielu !