Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
na czysto wjechales, wiec "antyrecki" tylko zysk umniejszyly, ja bym sie cieszyl dlaczego w cudzyslowie? bo nie musialy byc za anty (podkreslam nie musialy, nie "nie byly" - nie znam faktow) - sam grajac bez anty wiem ze nawet jak jestes polowicznie zainteresowany eventami (tzn nie farmisz jak porabany i dosc czesto zapominasz o importach;p) po dluzszym czasie sporo przedmiotow sie zbiera tak tylko se gdybam wszystkiego dobrego tetrych :i przetopu. widzisz jak sie wziales za granie a nie pitolen…
-
dobry czyscioch, coraz wiecej moonowek pada, a to sie fajnie przetapia : D Cytat od Danielllo: „no to narozrabialem...pewnie to moje ostatnie chwile w tej grze i w ogóle zaraz zgine za nalot (info 100%!! od obrońcy) sosna a miałeś pozdrowić żonę rolnika od mnie ” co to za czasy nastaly, ze moonowki sie odgrazaja xD (bo chyba dobrze zrozumialem?:d)
-
Gratuluje Heheszki, dobry zysk i niemala flota do piachu. Mozna by sie niby czepic ze to bfs, no ale co - mieliscie nie leciec? z darow losu sie korzysta ; d a MNSce szo jesli bedzie, cos sie musialo wydarzyc, bo to dosc dlugo stalo ;d tetryh myslalem ze masz wieksza flote pozdrawiam
-
pierwsze st w rzyci pozdrawiam i przetopu
-
dupska nie urywa, nie bede ukrywal, ale na pewno przyjemnie cos surowca wyssac z tego bagna, tymbardziej po stracie floty. ja bym szedl w niszczyciele, to szybki i praktyczny statek do blyskawicznych akcji, jeszcze sie nie zawiodlem no i ledwo mu sie lakier rysuje nawet podczas najwiekszych melanzy jeszcze bedzie sie dzialo cos czuje gratuluje to za mocne slowo, ale w pelni doceniam i szanuje zacięcie - ja jeszcze nawet nie zaczalem sie odbudowywac xD do zobaczenia w jakims RW
-
Cytat od tereth: „Cytat od Billie the kid: „tereth , nic do Ciebie nie mam lecz post sativy mowi sam za siebie , chciales kontrowac rosolova a teraz piszesz ze heheszki by sie nie nabraly , lubie Ciebie naprawde ale przeczysz sam sobie ” przeciez jest napisane ze chcialem kontorwac roslowa z mysla ze wiem ze tam smierdzi ... gdybysmy zebrali flote ja levy wilk zielu + moze ukati to by mogli powachac nam stopy .,.. my wiedzielismy ze jest tam brudno ale nie wiedzielismy jak bardzod latego sie nio…
-
@Sierotek - caly pz nasz. Po wczoraj stalem sie prawdziwym wioslarzem! @sativa (wilku?) dzieki za info. Tereth oczywiscie po ataku cwaniakowal: - Tereth 16.01.2018 22:50:42 graty uknucia ale to zgubila ich chciwosc bo ja i levy wiedzielismy ze to smiedzi stacja z 3 na 1 gale ? hehe a mns zgubila chciwosc bo pisalem do chlopakow ... nie wiem jakie floty byly w obronie i w ilu lecieli wiec sie nie wypowiadam - Tereth 16.01.2018 22:51:56 bo ja rowniez pisalem do ludzi czy leca bo wiedzialem ze tam …
-
Prawde mowiac, jak zwykle do konca bylem sceptyczny. Faktem jest, ze spodziewalismy sie innych agresorów. Faktem jest również, że jak zobaczyłem co dołączyło, byłem pewien, że jest po zawodach; nie zdawałem sobie sprawy z ilości lmów, które w 5kę mieliśmy Jak wspomniano wczesniej, ilosc farta, ktory mielismy byla naprawde duza. No i ten skan od Ziela "random" w g3 - serio Panowie? to byl jakikolwiek sens sie kryc? Osobiscie bylem pewien w 99% ze nikt nie skontruje "kretynsko" wyslanych niszcz/kr…
-
"Co mnie śmieszy, że najwięcej cwaniactwa wykazują osoby, które nie mają nic wspólnego z tym RW co się pojawi. Każdy bardziej rozgarnięty gracz wie, że sytuacje są różne, i nie zawsze sama flota lub połapanie w grze są sumą końcowego efektu. Często ważniejsza jest komunikacja, albo po prostu odrobina szczęścia." Amen piwoszu. W sedno.
-
Na daktylu juz dawna floty nie ma, ciekawe, kto zezlomowal i sie nie pochwalil:))))
-
pewnie to bfs, ale niewiele flot by to zdjelo, takze gratulacje sie naleza zysk macie niebrzydki, to pancy pewnie bedzie wiecej propsuje, bo coraz wieksze floty padaja. tak jak pisalem sledziowi, jak mam pasc to na 90% przez wasza dwojke albo owensa prop