Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ladnie pierdyklo, mozna pogratulowac femto konkretna flote dowalil. propsik, bo widac ze umiesz w statki i czasu na glupoty nie tracisz, przetopu, byle nie na turbo ps zdecydujcie sie, TTG czy jednak nia zyjecie, bo kazde starcie T R przezywacie jak dziewica okres xD co drugi post otwarte (i gowniane, dodajmy) prowo w nasza strone a w grze tylko skany po 3:00
-
Wiecej was matka nie miala? Srogi gangbang, szkoda ze troche przerost formy nad treacia. Licze na wieksze. Killuminatiemu przetopu, Najtowi knebla, reszcie milego dnia! Nic nie mam do WIAARy
-
YeahBunny [T R] & The End Fidel [T R] & Yoshimoto [T R] vs. WieslawZBydgoszczy [SMURFS] ~ 6766.09%
PostJak dla mnie to wish z bunnym push a Kuban legitnie wpadl Przetopu Na wypociny szkoda klawiatury, mnie sie juz nie chce Milej soboty, chociaz kurde mrozna, skubana. Ps. Biorac pod uwage jak obronca pilnowal konta to i tak dlugo wam zeszlo @Rocketman466 sojusz to ludzie, nie konta. Wielu (takze z topki) chcialo do nun przyjsc. Wolelismy grac w kilku niz z nie wiadomo kim, niezaleznie od tego jak duza ma flote. A byli to zazwyczaj duzo wieksi w owczesnym czasie
-
[TR] Totalna Rozpierducha & [NuN] Nie ufaj Nikomu (17147,39%) vs [GLORY] GLORY (5134,27%) Zakończona
abecaduo - - Wojny Fenrir
PostNo to dla formalności: Yoshimoto [T R] & Szutruk-Nahhunte [T R] vs. Synonim Zua [GLORY] ~ 8168.57% Dnia 28-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.519 Pancernik 2.171 Lekki myśliwiec 29.991 Mały transporter 19.911 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.558 Pancernik 1.010 Ma…
-
Cytat od Pan Szmata: „Gratulacje, stało cała noc ” trzeba bylo zdjac
-
Ku pamięci Uosia [#NuN] Wypatrzone i zestrzelone volume 2. Stało długo, musiało paść, żadnej finezji. Ja jak zwykle tylko dorzuciłem flotę. Wojna z [GLORY] skończona. Uosiu pomszczony, udało sie ostatecznie spuszować jego flotą, przynajmniej pośrednio. Zysk fajny. Ja nie narzekam. Nasi turbośmieciarze oczywiscie musieli spac, ale udalo sie zebrac praktycznie calosc bez paru srubek, paru reców brakło. Dobrze ze zmiane z NN wprowadzili, to mniej zostało, niz poczatkowo zakladalismy Od siebie pozd…
-
Szutruk-Nahhunte [T R] vs. Czar Nemesis [Akademik] ~ 156.29% Dnia 25-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Krążownik 1.111 _________________________________________ Obrońca Czar Nemesis [Akademik] ________________________________________________ Mały transporter 584 Duży transporter 414 Lekki myśliwiec 2.192 Ciężki myśliwiec 68 Recykler 285 Sonda szpiegowska 1.015 __________________________________…
-
Szutruk-Nahhunte [T R] vs. Arek [POPiS] ~ 709.93% Dnia 23-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Mały transporter 3.085 Okręt wojenny 1.991 Pancernik 1.016 _________________________________________ Obrońca Arek [POPiS] ________________________________________________ Duży transporter 115 Okręt wojenny 828 Recykler 222 Sonda szpiegowska 35 Bombowiec 526 _________________________________________ Po bi…
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
abecaduo - - DiD Fenrir
Post@Rothman jest tu znacznie wiecej doswiadczonych dinozaurow, niz mzoe ci sie wydawac, tylko niektorzy juz dawno pogodzili sie z tym jak jest, swiata Pan nie zmienisz, niestety. Podzielam Twoja opinie, co zawarlem w trzech slowach w podpisie. Ale jak juz grasz to graj, bo takie zale to zadna nowosc, zawsze byly i beda i niczego dotychczas nie zmienily. Tez przez to przechodzilem wracajac po X latach do tego syfu. Albo sobie odpusc, jesli Cie to tak frustruje, albo zmien nastawienie i nie porownoj …
-
To i ja: Kamperzy tez musza z czegos zyc: Szutruk-Nahhunte [NuN] vs. martinsco [S T] ~ 208.16% Dnia 17-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [NuN] ________________________________________________ Krążownik 1.500 _________________________________________ Obrońca martinsco [S T] ________________________________________________ Mały transporter 261 Duży transporter 1.583 Lekki myśliwiec 1.161 Ciężki myśliwiec 114 Recykler 138 Sonda szpiegowska 1.495 Bombo…
-
Cytat od Dominikus: „fajne te wasze starcia ” Fajny jest ten wasz brak starc wszedzie piszesz TTG i dystanss dystans, a przezywasz cudze bitki jak dziewica okres Graty bunny, moonkill wiadomo, ruletka, ale grunt ze siadlo Edit: no offense dla ttg, femtoladnie lata i chwala mu za to. Moze dlatego, ze nie traci czasu na glupstwa na forum.
-
Panie szmata, ja nic do was ani wiaarynie mam. Nie adresowalem tego do was, nie dziwie sie se nie lecieliscie po wtopie. Tez bym odpuscil i w sumie odpuscilem, bo duzo rzeczy mi nie pasowalo, a moglem sie nahapac na pewniaka. Ja tez odpuscilem, tak jak wy, co nie przeszkadza ci w szufladkowaniu mnie razem ze szkodnikiem. Tylko dlaczego? Na samymm locie zatrzymaj do twojego sojusznika spalilem prawie 4kk dexu na nic. Nahapalem sie jak ta lala [ciach] Moderator Miikuu:offtop
-
Fajne to jest wasze boldupienie wszedzie i ze wszystko zawsze wiecie. ZAWSZE Mimo wojny z WIAARA lecialem na zatrzymaj gdzie szla misja niszcz. Jednak kiedy spytalem o pozyczke reckow a w odp dostalem koordy i info ze tam duzo recka juz leci, odpuscilem. Nie chcialem robic bitki ktora striggeruje krzykaczy i jeszcze byc w plecy, bo moje recki puszczone jako ostatnie wlecialy by w powietrze (zalozenie). Zakup pod pusz? Kapitalna teoria mistrzowie z forum, szkoda ze ta flota miala prawie 50% szans…
-
Top 10 Starć Fenrir
PostTy robisz topke, ty decydujesz, ja tylko rzucilem przemyslenie swoje