Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#NuN Dawnom tu nie goscil, bo checi juz nie te (prawda, @..Raven..? jeszcze raz gratki ), a tu taki bfs fajny. Po ustaleniu, ze Bunny jeszcze dlugo na fsie, ruszylem do lotu. Na turbozlodziejaszkow zawsze trzeba brac poprawke Zysku sporo fajnie. Pozdrawiam NuN/T R oraz Killuminatiego. Sorka, za bicie sojusznika. Obrońcy zycze wspanialego wypoczynku z rodziną (narty, jak wspominał) i ewentualnej odbudowy, jesli takowa bedzie. Szacunek za podejscie. Konkrety: Dnia 21-03-2019 następujące floty spo…
-
Szutruk-Nahhunte [NuN] vs. sazed ~ 713.06% Dnia 20-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [NuN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 45.222 Krążownik 2.967 _________________________________________ Obrońca sazed ________________________________________________ Mały transporter 32 Duży transporter 50 Lekki myśliwiec 4.289 Ciężki myśliwiec 95 Krążownik 10 Okręt wojenny 40 Recykler 106 Sonda szpiegowska 33 Bombowiec 21 Satelita…
-
widac dobitnie checi do gry co po niektorych xD dobra egzotyczna ekipa, dwoch ziomkow i jeden, do ktorego nic nie mam:D rosnijcie chlopy, rosnijcie
-
Cytat od amen0688: „Nastepnym razem nie klam z reckami o ktorej wlatuja , bo ja bym w takiej sytuacji lepiej sie zachowal . pozdro ” to se znajdz inne konto (to ci niezle wychodzi) i lataj z dala od bunnego xd graty królik, rob flote bo sie nigdy na gikerze nie spuszujesz
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
abecaduo - - DiD Fenrir
PostNiee, ponczek na tym samym ciagle 'gra' xD
-
gikerov [NuN] & nightm4r3 [WIAARA] & Germanek1 [ZAKON] vs. psycho [ORDER 66] ~ 13677.1% TOP 1 ACS !
PostCzekam na elokwentna wypowiedz obroncy. Brawo lamusy Ponczek do wora xd ale niech mu bedzie, lecial - graty xd
-
Cytat od Camper: „Ladnie starcie, gratulacje. Co i jak niewnikajmy gdyz go jest od tego. Co do pisania iz duzo ludzi leci w gore I nic nie slychac o wydazeniach to pamietajmy ze nie wszyscy wstawiaja starcia na forum I sie pucuja.. ” Dawaj te wspaniale obrony na szkodniku xD Szo glin
-
no nie przeboleje tyle sosu koło nosa... zeby nie ten nie-mój [ciach] przy pierwszym locie to + pieprznięcie prądu jak miałem startowac drugi raz to chyba znak, zeby to rzucic w cholere gratki pany, top1 znow pobite, zysku w pytke, dobrze ze turbo jest to te pare min przed chlopakami z TTG sie wyrobiliscie przetopu i dalszej młócki Moderator Miikuu:wulgaryzm
-
Dzisiaj czas na topienie floty na bunkrach: Szutruk-Nahhunte [T R] vs. sazed ~ 457.63% Dnia 05-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Mały transporter 1.111 Lekki myśliwiec 17.500 Krążownik 3.333 _________________________________________ Obrońca sazed ________________________________________________ Mały transporter 121 Duży transporter 16 Lekki myśliwiec 177 Ciężki myśliwiec 120 Krążownik 33 Okręt wojenny 1…
-
bombowce najlepsze na bfsa, kiedy liczy sie czas graty % a teraz, Panowie z TTG, jakie ladne posty byscie pisali, gdyby T R to walnelo w czasie, kiedy wisialo na allegro xd
-
> naspawaj >1kkk floty na mięsie i praktycznie nic nią nie rób > prowokuj pol uni "bo lubie jak mnie nie lubia hehehe" albo wypominaj topkę > pisz, ze kazdy moze ci skoczyc No to skoczyli Graty Panowie, jak zaluje, ze nie ma mnie w tym rw, tak nie ma chyba lepszego widoku związanego z ogame na kacu jak naczelna szczekaczka w reckach i ten zysk mmm, wszystkie pusze sie chowaja! Ponczek, nie lubie cie, wrecz gardze toba po tym co tu prezentujesz, ale szczerze - nie odbudowuj sie, na cholere. Trzec…
-
Niby ledwo ponad prog, ale 140 baniek na plusie solo to jest juz konkretnie zauwazalna wartosc punktowa niektorzy i na duzo wiekszych acsach tyle do pzrodu nie sa przetopu i moze wiecej uwagi na to uni? mnie na jednym jest ciezko a tu widze starcia na dwoch dosc regularne EDIT: @Bunny nadal ponad stówka w przód, to wiecej niz wiekszosc Twoich niewykrytych puszy