Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 45.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 8
Shur Tugal - - Pytania
PostSirius
-
OKA: Dzień 7
Shur Tugal - - Pytania
PostPancernik Ahh... to były czasy kiedy OWce królowały w RW
-
Cytat od TaurekGary: „Mnie osobiście rozwala to jak część graczy odpowiada na pytania: jakieś wylewne tłumaczenia, całym zdaniem iksde zamiast zwykłej liczby, to piszą jakieś daty, czy wtedy padało, czy srało, czy co tam się odwaliło. Po co? Idioci iksde. Sobota bez ogejma u mnie, ale pytanie/zadanie z bąbkom było dobre iksde. Oj uciekł mi punkt koło nosa! Ehhh ” Skoro ktoś ma ochotę wylewać takie żale na forum (bo "po co? idioci iksde"), to czemu by nie uzasadniać merytorycznie odpowiedzi w kon…
-
OKA: Dzień 6
Shur Tugal - - Pytania
Post(45+37+42)*8 = 992 ---> +10% = 1 091,2 hmmm... niech będzie 1091 :)
-
OKA: Dzień 5
Shur Tugal - - Pytania
Postogame.jpg
-
OKA: Dzień 4
Shur Tugal - - Pytania
PostUniversum 50
-
Zadanie "Ciekawość"
PostCytat od ale cios antynazista: „w sumie to u mnie nie ma doków w nagrodach jedyny budynek to fabryka robotow a w badamoach msbn ” Na pierwszym poziomie nie masz doku? W nagrodach ogólnodostępnych?
-
OKA: Dzień 3
Shur Tugal - - Pytania
Postpozycja 8
-
Zadanie "Ciekawość"
PostPotwierdzam, skanowanie naprawili
-
Zadanie "Ciekawość"
PostJeśli zadanie "Ciekawość" polega na skanowaniu planet to niestety nie działa Ciekawość Wyszpieguj planety (10) Postęp: 0/10 Ile bym skanów nie wysłał cały czas 0/10 PS. Zakładając temat nie można wybrać wersji 7.6 gry.
-
OKA: Dzień 2
Shur Tugal - - Pytania
PostW grze znaczą od Operatora Gry. Na forum był moderatorem działu Pierwsza Pomoc i FAQ.
-
OKA: Dzień 1
Shur Tugal - - Pytania
Post3 października 2002
-
Cytat od prepare ur anus: „Kiedyś człowiek dostawał handlarza z expy i nie działał, teraz dostają i marudzą że surowiec zły. Kiedyś to było eh ” Nie marudzę że surowiec zły, tylko że przepadł handlarz na którego wydałem anty.
-
Witam. Miałem wykupionego handlarz z zamiarem sprzedania deuteru, jednak flota na ekspedycji spotkała nowego. Do tej pory było tak że zmieniał się tylko przelicznik w takiej sytuacji - tym razem jednak handlarz zamienił się na takiego z opcją sprzedania metalu Czy to normalne?