Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 113.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Niewidoczne rakiety
PostCytat od john malkowitz007: „Fakt, wysylajacy rakiety tez nie widzi le wyslal , ale On wie ile wyslal ” Wie ile wysłał tyle że wysyłając zmasowany atak rakietowy z 3-4 planet gdzie masz silosy na różnych poziomach i wysyłasz w przedziale między 20-40 rakiet a potrzebujesz ich wysłać 2500 sztuk to idzie się pogubić w liczeniu w pamięci więc jak dla mnie to problem jest dla obu stron a nie tylko broniącej
-
Niewidoczne rakiety
PostWysyłający też nie widzi ile wysłał, więc albo błąd obopólny albo niespodzianka
-
Jeżeli chcesz zrobić jakiś rekord to jak najbardziej jeśli nie to niekoniecznie. Przy dobrze rozwiniętym eko to wysyłanie po 30 sond na skan nie jest jakimś wyczynem. Jeśli natomiast chodzi Ci o to żeby skanujący Ciebie widział jak najmniej to nic Ci to nie da, bo jak 3 sondy mu nie pokażą wszystkiego to wyślę 10 albo 20 do skutku
-
Gra stała się tak nudna że jako górnik bardziej się martwię czy już mi surka magazynów nie zapełniła niż tym czy ktoś na mnie leci flotą przed klasami potrafiłem mieć po 30 skanów dziennie a dziś? W ciągu ostatniego miesiąca miałem 3 skany od jednego typa i jak się okazało gra... Generałem na chwilę obecną nie ma tego dreszczyku emocji i zaskoczenia że zaloguje przed wlotem. Teraz jest tylko monotonia plusy z rynku są takie że sprzedaje dex 3:2:1 bo wiem że i tak ktoś go kupi bo za coś latać mus…
-
Trelek na fenku Ci nie szło a tutaj widzę dajesz radę gratki i dawaj dalej chętnie popatrzę na takie steki byle by tylko były uczciwe
-
Pazerny traci 2 razy gratki udanej obrony i SzO Agresorowi
-
Wyloguj i zaloguj jeszcze raz. Ja mam identyczny problem z rakietami. Wchodzę w silos rakietowy - zniszcz rakiety. Niszczę przeciwrakiety. Pojawia się komunikat "zniszczono x rakiet" wchodzę w obronę patrzę rakiety nadal się wyświetlają i nie mam możliwości budować międzyplanetarnych. Wylogowuje się, loguje z powrotem, wchodzę w obronę i widzę 0 rakiet
-
No Max pięknie Ci to wyszło cierpliwość jak widać popłaca przetapiaj i jak przedmówcy pisali nie bez FSa Marcus SzO
-
Gratki Max ja już myślałem że Ty przechodzisz na ekowca ale jak to mówią "starego psa nowych sztuczek nie nauczysz" więc to było pewne że dalej będziesz latał Alkoholikowi życzę mniej i SzO miło się ogląda takie kulturalne starcia