Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Harry Potter
PostProszę o wymienienie wszystkich zaklęć, które z powodu innego zaklęcia nie trafiły w cel razem z opisem sytuacji. Jest tych sytuacji trochę.
-
Harry Potter
PostHmm... generalnie jedyną istotą, którą Harry chciał zabić (i zabił) był Bazyliszek, zabity mieczem Gryffindora. Reszta przypadków to: - Tom Marvolo Riddle zabity poprzez użycie przez Harry'ego zaklęcia Expelliarmus, które odbiło Avada Kedavrę Voldemorta; - Kwiryniusz Quirrell zabity poprzez dotyk Harry'ego, którego ten nie mógł wytrzymać z uwagi na magię wynikającą z poświęcenia Lily Potter; - był też śmierciożerca trafiony przez Harry'ego Drętwotą podczas bitwy nad Little Whinging, Harry go nie…
-
Ktoś brał udział? Z tego co widziałem, zainteresowanie było większe niż chess.com mógł udźwignąć. Dobrze, że zarejestrowałem się wcześniej, bo 2 tysiące miejsc to wcale nie tak wiele. Co do gry, to u mnie piach straszny. Nigdy nie grałem tak szybkich partii, co przełożyło się na błędy i niedokładności. Czas potrenować 6/13 i 961/2000.
-
Harry Potter
PostOddaję dla @Profesore, zgadł znacznie więcej, o 7 pewnie po prostu zapomniał.
-
Harry Potter
PostW 7 Harry'ego w ogóle nie było w Hogwarcie. W 1 był na ceremonii, w 2 nie, w 3 nie, w 4 był, w 5 był, w 6 nie, w 7 nie. Trzykrotnie słyszeliśmy piosenkę w głównym cyklu.
-
Serwerowy serwer discordowy
buleon - - DiD Xanthus
PostBył chlew, a mnie nie było Robił ktoś screeny?
-
Licytator.
PostJa praktycznie licytatora nie używam. Z tego, co pamiętam, trzeba dokładnie odmierzyć, w której sekundzie się zmienia czas i obliczyć. Nie przeszkadza mi to, że ktoś sobie coś tam licytuje. Gdy potrzebuję, to kupuję za antymaterię albo na ryneczku siecią, albo przez pionki, albo z i/e.
-
Harry Potter
PostIdealnie.
-
Harry Potter
PostProszę o podanie dwóch zaklęć, w których pojawiały się zwierzęta.
-
Harry Potter
PostTom Marvolo Riddle - I am Lord Voldemort Anagram? Czy jakoś tak.
-
S&D - wątek dyskusyjny
buleon - - Seek & Destroy
PostDlaczego nie było spamu w grze podczas ogłoszeń na Bellatrix?
-
Nie no, spoko, ok. Z tym, że wcześniej było tak samo. FS-y i sposoby na FS-y. Teraz topka ma dodatkowy boost, który może ciągnąć w nieskończoność. Tyle tylko dobrego, że nie może jednocześnie ekspić i złomować
-
Nawet licznika nie wstawił, skandal Chyba pierwszy złom od Raidena, to się wpiszę i pogratuluję. Sondy zbudowane głównie z sentymentu, bo dawno przestałem nimi latać Przestałem, bo się nie opłaca i z braku czasu. Skoro o 4 nad ranem wszystko potrafi być przeczyszczone, choć nie grają tacy farmerzy jak Bezimienny czy meduza, to znaczy, że ktoś odpalił bota. Swoją drogą to była któraś noc w marcu, że one stały na moonie bez opieki. Raz nawet Scofield je wyskanował, ale później coś mi powracało alb…
-
Cytat od Muniek: „Obiektywne jest że to co trzeba zainwestowac w odkrywce jest proporcjonalne do zysków ale Ty nie mozesz sie z tym pogodzic lub tego nie rozumiesz. ” Nie do końca Muniek. Chodzi tu przede wszystkim o zainwestowany czas. Porównajmy dwa boty, jednego do farmienia idlaków, drugiego do wysyłania ekspów. Oba działają 24 h na dobę, 7 dni w tygodniu. Bot do ekspów inwestuje zyski w LM, bot do idlaków w kopalnie. Zaczynają od tego samego poziomu, mając 9 planet i średnie eko, bot do idl…
-
Cytat od Ten Keyra: „Jeżeli chodzi o dopalacze 40% na 30/90 dni, to tylko się to opłaca za "turecką Anty". Tutaj @buleon śmiem się z Tobą nie zgodzić, bo od 14 lat gram jako górnik i gram głównie dla cyferek - lepsze kopalnie, lepsze wydobycie, lepszy top. Jestem górnikiem z typu tych aktywnych - latam na ekspy, farmię. Zastanawiałem się nad przejściem na odkrywcę, ale budowanie floty i pilnowanie jej na powrotach trochę przekracza mój margines czasu poświęcanego na OGame. Jestem Zbieraczem z to…
-
Cytat od El Baaboollo: „Racja ale porównując klasy zapominasz o jednym. O tym, że odkrywca ma bonus z ekspedycji ale również bonus z pełzaczy i może zbierać pzety Rozpruwaczem po rw. Tam samo zbieracz ma plus do wydobycia ale może śmigać na ekspedycje z pionierem. Tak samo generał. To wszystko można mieszać ze sobą. Nie możesz wybudować statków zastrzeżonych dla innych klas to kup je sobie na rynku - niech Ci znajomy wystawi po kosztach. Porównywanie klas tylko na podstawie jej cech szczególnych…
-
Cytat od dexPL: „@buleon z małym zastrzeżeniem - niedługo generał nie polata - bo floty odkrywców będą tak duże, że nawet przez resztki generał się nie przebije. ” Polata. Na zbieraczy. Poza tym odkrywcy swoją flotę muszą dzielić na 8 slotów. Kontra na wyliczoną 16-kę? Poza tym wbicie w układ, nocny moonkilling, i ACS nadal jest opcją. Cytat od dexPL: „Pytanie tylko, czy tak powinno być, że jedna klasa ma wielokrotnie większe zyski niż pozostałe klasy - i to bez względu na aktywność (przy czym -…
-
W sumie... jeśli ktoś gra dla rankingu, niech bierze odkrywcę. Jeśli chce sobie polatać, niech bierze generała. Jeśli chce sobie budować, niech bierze zbieracza. Walka o top 1 jest zarezerwowana dla odkrywców. Zrozumiała to ciap, zrozumiał ale cios, Shade, Lemur. I inni. Ciekaw jestem kto jest najwyżej w top i nie ma odkrywcy Jakieś dane?