Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Harry Potter
PostZaklęcie to pojawia się dwukrotnie w książkach, raz użyte na istotach człekokształtnych, raz na stworzeniach nieczłekokształtnych. Żeby porządnie zadziałało, należy wycelować w konkretny punkt stworzenia. O jakie zaklęcie chodzi i co jest piętą achillesową?
-
Harry Potter
PostTo były chyba jakieś słodycze w kształcie jajek, ewentualnie jakieś pojemniki jajkokształtne ze słodyczami w środku. Harry i Ron dostali wielkości smoczych, Hermiona znacznie mniejsze z powodu artykułu Rity Skeeter, który wskazywał, że Hermiona rzuciła Harry'ego dla Wiktora Kruma.
-
Harry Potter
PostPrawidłowo.
-
Historyczny
PostMówiłem, że proste. Twoja kolej.
-
Poprawnie.
-
Cytat od boniek2246: „Tylko ze ja od poczatku X wtopilem 8GS i 450k Sond patrzac na twoje wyniki to calkiem dobrze sie trzymam. AA i wiecznie po zlomie jestes Chory lub dziwnego sie cos dzialo akurat... Moze wkoncu przyznal bys sie do Porazki ” Ech, jeśli ta gra to dla kogoś tylko i wyłącznie unikanie porażek, to najlepiej w ogóle nie grać
-
Haiti nie było "territoire d’outre mer", te powstały dopiero po II wojnie światowej. Żadne z nich jednak nie stało się niepodległym państwem. @Vegi na pewno chodzi Ci o terytorium zamorskie (nie departament zamorski, nie zbiorowość zamorską, kraj zamorski czy kolonię)? Akurat w przypadku Francji to nazewnictwo ma znaczenie.
-
Harry Potter
PostNo bez przesady. Jest ich pięć-sześć, chyba, że coś przeoczyłem. Generalnie kiedy dwóch magów używa zaklęć jednocześnie? Albo dobra, zmienię. Była taka sytuacja, że dwa niecodzienne zaklęcia nie trafiły w cel jednocześnie. Nie widziałem w książkach użycia ich poza tym jednym przypadkiem. Co to były za zaklęcia?
-
Annuity [DNO] & Fox Mulder [DNO] & Doktor Quinn [DNO] vs. Gnito & Schottkey ~ 1811.58%
buleon - - Starcia Octans
PostZ Asią i Marvinem? No całkiem nieźle, gratuluję Oby więcej ataków, no i przede wszystkim, żeby grało Ci się przyjemnie Zysk z pewnością nie jest tu istotny Obrońcy Sz/O, skoro daje się kroić
-
sandacz [DZBANY] & br0var [CAZADOR] vs. ZdzichuWiertara [LUMP] ~ 86857.09%
buleon - - Starcia Norma
PostHmm... kogo ja widzę? @dramat. Ładnie to tak się chować na jednym z czterech uni, gdzie mnie nie ma? Niezabardzowiemcomampowiedziećotymstarciubosięnieznam. Agresorów i obrońcy też zresztą nie Graty, Sz/O i pozdro.
-
Tytuł starcia sugeruje, że jest to 187 starcie Shade'a. Gratki ustrzelenia bunkra, choć kiepsko zbudowany.
-
Rekordy Uniwersum Xanthus
buleon - - DiD Xanthus
PostObrona Sumarycznie planeta: Wyrzutnia rakiet: <8.765.634> buleon [BlackMo]
-
Ech... za łatwe Twoja kolej
-
Kraj, którego nazwa pochodzi od imienia chrześcijańskiego świętego. Po II wojnie światowej rządy przejęła lewica, której udało się udowodnić, że nie oznacza to automatycznej klęski gospodarczej, tworząc z tego kraju miejsce, w którym była najgęstsza sieć drogowa na świecie i jednocześnie zamykając każdy rok budżetowy nadwyżką w budżecie. Niestety znacznie potężniejszy sąsiad zajął kraj atakując siłami równymi 2/3 populacji kraju, o którym mowa i wymusił zmianę rządu na prawicowy. Rozpętał się te…
-
Wydaje mi się, że błądzisz. Kwiatkowski mi się nijak z pasztetem nie kojarzy. Granica 2800 to pewien ranking.
-
[Minionki] Minionki 514 555,2% vs. [N-D] Niskie Domki 68 742,94% Zakończona
buleon - - Wojny Xanthus
PostCytat od pavciosz: „Minionki [Minionki] 514 555,2 % vs. Niskie Domki [N-D] 68 742,94 % ” Super, że trampek przywrócił Wam umiejętność liczenia... mam niesmak, serio. @trampek gratuluję potężnego % do wojny. W sumie dobrze, że padł na końcu, bo taki wynik kilka tygodni temu sprawiłby, że nie byłoby czego czytać
-
Cytat od Mati: „Trzeci z sąsiadów graniczy z przedmiotem zagadki (ok. 3% granic), dwoma innym krajami (łącznie ok. 2% granic) oraz posiada granicę morską (ok. 95% granic). Wszystkie z granic lądowych tego sąsiada znajdują się na wyspach. ” To jest Indonezja. Cytat od Mati: „Drugi z sąsiadów graniczy z przedmiotem zagadki (ok. 6% granic), trzema innym krajami (łącznie ok. 54% granic) oraz posiada granicę morską (ok. 40% granic). ” A to Tajlandia. Cytat od Mati: „Pierwszy z sąsiadów graniczy tylko…
-
Podpowiedź dam: polish fighter