Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Harry Potter
PostWymieńcie zaklęcia werbalne związane z ogniem, chociaż trzy.
-
Harry Potter
PostWściekły żmijoptak.
-
Cytat od Namaste: „Tym samym, z własnej głupoty, nie wyczuwając sprytnego zagrania ze strony Arta, zamiast olać te floty i wzruszyć ramionami w geście odpuszczenia pazerności, woleli kraść chochlą. ” Wyczuwam flame, ale odpiszę Na handlowej niedzieli przez "pomyłkę" Arta wtopiłem 400 zł. Mimo wszystko GF zysku w ujęciu długoterminowym raczej nie ma Rzekłbym, że raczej stratę. Cytat od Namaste: „Kiedyś na pewnym znanym portalu ktoś powiedział tak: "Jeżeli moderator podejmuje subiektywną decyzję, …
-
Harry Potter
PostPoprawnie, Twoja kolej.
-
Harry Potter
PostWspominają o nim Hagrid, a także Syriusz.
-
Gonzo [T R] & Szutruk-Nahhunte [T R] & giker [T R] vs. HeadHunter [GORNICY] ~ 273823.46% TOP1 SOLO
buleon - - Starcia Fenrir
PostCytat od abecaduo: „@buleon a w którym miejscu to rozwiazanie lamie regulamin, skoro ma byc nielegalne? Stosowana od lat metoda, nie ingerujaca w silnik gry? ” "Używanie programów jako interfejs pomiędzy graczem a grą jest niedozwolone. Zakazane są również każde inne formy automatycznie generowania informacji w celu uzyskania niedozwolonych korzyści przez grupę graczy." Tutaj traktowałem to być może zbyt szeroko. Dlatego pytam GO @Shade o wyjaśnienie.
-
Gonzo [T R] & Szutruk-Nahhunte [T R] & giker [T R] vs. HeadHunter [GORNICY] ~ 273823.46% TOP1 SOLO
buleon - - Starcia Fenrir
PostCytat od Gonzo: „Wytłumaczę ci może kiedyś zrozumiesz a edukować warto. Windows lub mac os maja wbudowane narzędzia do nagrywania ekranu. Żadne wtyczki po prostu wbudowany ficzer który nagrywa cały ekran. OGame nie zabrania nagrywać ekranu. Falangi nie odświeża się przez odświeżanie strony a klikanie guziczka. Nie potrzeba dwóch okien przeglądarki bo na jednym widać i stacje i czas ale nawet jak nie potrafisz tego ogarnąć to na jednym ekranie możesz ustawić dwa sąsiadujące okna. I teraz patrz, o…
-
Cytat od sheaker: „PS. Sprity brońcie no trochę swoich, pora na rewanż! ” Wojna! Cytat od Piort: „Wkładać tyle wysiłku w kradzież pz, a nie wysyłać fs, bo "takie drobniaki to 10 dni i odrobione na ekspedycjach" ” Bo kradzież PZ jest dość zabawna, tak jak farmienie sondami, wysyłanie FS już znacznie mniej Cytat od Piort: „Nadal niewielu potrafi przyznać się do porażki. ” Przyznajesz się? Gratki jednej i drugiej stronie Sprite'om ostatnio padają dość gęsto flotki, nie widać też u nich agresji, co …
-
Rekordy Uniwersum Xanthus
buleon - - DiD Xanthus
Post1) Budynki Planeta: Kopalnia metalu: <44> @Kociak ^^
-
Historyczny
PostTo daj jakąś podpowiedź, bo po samych cyfrach nie chce mi się szukać.
-
Może jeszcze jakaś podpowiedź?
-
@Vegi coś mi nie gra. pl.wikipedia.org/wiki/Terytorium_zamorskie_(Francja) Wikipedia podaje, że tylko cztery terytoria miały ten status, żadne z nich nie jest niepodległe.
-
Cytat od Namaste: „Nie kumam po co to rozkminiać... Push to push. ” Mhm, oczywiście. Przed handlową niedzielą można było topić bunkry/floty i mielić na deuter i to nie był push, po handlowej niedzieli okazało się, że wszyscy oszukiwali... Przebrnę przez każdy regulamin, ale chcę wiedzieć, co mogę, czego nie mogę. Zmiana ZG czy tam IZG na mały plus, chociaż uważam, że należałoby po prostu zakazać słania surowców w dół statystyk bez zgody GO. Wniosek należałoby należycie uargumentować ticketem. Mo…
-
Cytat od Muniek: „Mysle ze uni bez acs wymierałoby wolniej (moim zdaniem). Byloby czyms wyjątkowym i nowi gracze chetnie dołączaliby nawet w pozniejszych fazach istnienia uni. Rywalizacja mogłaby byc ciekawsza niz z acsem. ” Strategię gry na uni bez ACS trzeba ułożyć inaczej. Przede wszystkim znacznie więcej osób może latać flotą, choćby spod bunkra - flociarzy byłoby więcej. Z drugiej strony uni bez obron i związków jest mimo wszystko uboższe. Cytat od dexPL: „Jak grałem - to zdarzyło mi się za…
-
Cytat od dexPL: „Brak ACS jest korzystny tylko i wyłącznie dla top5-10 flot - dzięki temu tylko niektórzy mogą zaatakować ich flotę (i np nie muszą się bać kontry, flota może stać długo itp. W efekcie - zyskują oszuści i pusherzy - raz zdobytej floty (w sposób mało uczciwy) nie mogą już stracić ” Widzę, że trzeba wypunktować. Odnosiłem się również do tego. Nie zgadzam się z tym. Brak ACS jest korzystny również dla graczy grających bunkrem. Ich bunkier też tylko niektórzy mogą zaatakować. Cytat o…
-
Cytat od dexPL: „Bo chyba nie myślisz o bunkrze ... raz, że to raptem kilku graczy na uni, a dwa - każdy bunkier da się zaorać - kwestia tylko i wyłącznie chęci. I nie potrzeba do tego ACS (nawet floty nie potrzeba - wystarczą rakiety). ” Generalnie jest więcej bunkrów niż flot na niektórych uniach. Bez ACS one są nie do zaorania z zyskiem. Nieważne czy użyjesz rakiet (abstrahując od faktu, że te większe będziesz orał godzinami) czy floty. W ACS bunkry padają. Przykłady ostatnie: board.pl.ogame.…