Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• [ciach] Co do ST, gratki Piwek/sileence Ładnie strzelone. @Dark28 dawny sojuszniku z E-K-O, Sz/O. Raczej tego za mocno nie odczułeś. Moderator Neferet:Usunięty skoszowany cytat

• Heh, @sheaker, ST prawie tak dobre, jak to, w którym razem przysnęliśmy Tym razem obrońca nie przysnął i całkiem ładne starcie wyszło. @zwak gratki PB

• Cytat od Crasher: „Agresor stracił łącznie 88.135.832.000 jednostek. Obrońca stracił łącznie 137.713.276.000 jednostek. ” Aż nie mogłem uwierzyć, gdy zobaczyłem to RW. Podliczyłem sobie pi razy oko wartości flot i one były w miarę równe, pomimo to agresorzy zrobili sieczkę z obrońców. Fakt faktem, zbiórka dla obrońców, mimo wszystko wolałbym być po takim RW po stronie agresorów RB gratki, po stronie obrońców nicki znane co prawda, jednak to chyba nie poziom Xanthusa jeszcze. Obrońcom Sz/O, bo ma…

• O flocie z ekspów zapomniałem - fakt. O ile pionierów dla zbieracza czy generała wystarczą dosłownie sztuki (na podwojenie anty i itemy), o tyle ilość rozpruwaczy może być istotna przy większych starciach dla odkrywców.

• Tak, tylko że jest jeszcze jedna kwestia - pełzacze, rozpruwacze i pioniery. To pierwsze uni, gdzie żeby mieć wszystkie statki, musimy inwestować 500k antymaterii.

• Licytator

buleon - - Gra

Cytat od Qnick: „Obecnie na rynku handel dopalaczami jest opłacalny tylko dla "kont pomagaczy" - jak działają? spytajcie @buleon. ” Hmm... nie wiem, dlaczego mnie wywołujesz do tablicy. Pewnie chodzi Ci o moją ostatnią akcję. Średnio wypaliła mówiąc szczerze, 3 osoby się zainteresowały. Sprzedaję i kupuję wyłącznie przedmioty z import/export, ewentualnie z ekspedycji. Nie kupuję ich na rynku w ramach jakiegoś wolnego handlu, bo nie ma ofert. Ceny rynkowe są tak niskie, że nikomu nie opłaca się s…

• Cytat od skar: „mozesz sprobowac sprawdzic czy komus z flota przybylo zniszczonych punktow mniej wiecej tyle ile ktos ma strat czy cos w tym stylu ” Ale to jednocześnie ktoś mógł bić się z piratami/obcymi. Polecam skorzystanie ze strony mmorpg-stat.eu

• Wersja 7.x - dyskusja

buleon - - Porozmawiajmy o OGame

A miałeś komunikat: "Badanie nie powiodło się."?

• AntiGameReborn

@@Piciu to zrób coś lepszego... RiV słusznie i podając racjonalne argumenty napisał, dlaczego nie chce pracować z wersją 7.0 jako nieprzyjazną dla twórców narzędzi. Pomimo to zrobił całkiem dobrą aktualizację z paroma bugami, które już są naprawione. Czekaj cierpliwie aż Chrome dopuści do użytku wersję 7.1.2. Niesamowicie mnie irytuje, gdy ktoś zamiast docenić, że ma coś za darmo, to się zaczyna czepiać.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Starrk: „a tam od razu zrezygnować... ja proponuję podnieść PZ dla odkrywców do 30% a dla reszty o 20% ” o 20 % czy do 20 % dla reszty? Pomysł też dość ciekawy. Wtedy wtopić na ekspach już się nie da, eko totalnie nieopłacalne, wyłącznie ekspy i flota.

• Nie no, lewą. Na licznik z prawej trzeba zasłużyć

• Jeszcze niecałe 200 takich ST i Kipciu weźmie pełny rewanż. Wstaw licznik do ST i niech zadrży Scofield HEINEKENOWI (Ogson?) Sz/O.

• Cytat od Dungeon Keeper: „Napiszcie co myślicie o tym pomyśle, czy top5 wystarczy czy chcecie top 10. chcecie rozróżnienie na walki z piratami i obcymi czy ma zostać tak jak jest czyli razem? ” Chcę rozróżnienie, żebyś miał więcej pracy i mniej czasu na skanowanie I koniecznie top 10, a nawet 15 Szkoda, że nie ma API z czarnych dziur

• Gratki, przy ST na taką skalę takie straty to nie straty, to niemal czyścioch Miikuu Sz/O Cytat od Piort: „Gratulacje, będzie na parę tygodni pracy stoczni . ” Potrzymaj mi piwo

• Rekordy ekspedycyjne

buleon - - DiD Bellatrix

Merchant Deuterium [ISS] odkrywca Kryształ: 51.975.000 unknown.png === Merchant Deuterium [ISS] odkrywca Krążownik: 393 unknown.png

• Rekordy ekspedycyjne

buleon - - DiD Bellatrix

Aktualizacja Myślałem, że tylko Was będę poprawiał, ale mi też się coś z rana trafiło === Merchant Deuterium [ISS] odkrywca Deuter: 30.100.000 unknown.png === Ukryłem klasy, które nic na razie nie wrzucają, za spojlerem. Jak zaczną, to odsłonię.

• Heh, co do progu, to mówiłem to już dobre pół roku temu (jeszcze w wersji 6, które była znacznie bardziej agresywna), ale padł argument, że i tak mamy jeden z większych, co jest zasadniczo prawdą. Wielu graczy wstawia ST pomiędzy 2 a 4k %, w sumie czemu im to zabierać? Tylko dlatego, że odkrywca na ekspie może wykręcić ileś tam kkk zniszczonych? I co, to on jest tytanem? Jak odkrywcy chcą, to niech sobie założą temat w DiD, gdzie będą klepać się po pupach czy tam po plecach, w zależności od tego…

• Cytat od pit: „@Art czy przyjdzie taki dzień że zlikwidujecie zlom z piratow? Bo chyba kazdy sie zgodzi ze to jest mega niesprawiedliwe. Zeby byla rownowaga miedzy zbieraczem i odkrywcą wystarczy bonus z expedycji. I prosze nie pisać glupot ze czarna dziura itd itp bo , przyrostow widać jaki ten proceder jest opłacalny. Starczy już pompowania kont. ” Oby nie. Wprowadzenie klas sprawiło, że ta gra stała się znacznie żywsza. Może mniej PvP, ale jednak. Widać to po liczbie aktywnych kont w lobby. J…

• Cytat od Apofis: „O jakich ty statkach piszesz? chyba tylko lm są poniżej wartości ” Często odwołuję się do sond, głównie dlatego, że kosztują sam kryształ i łatwo liczyć - można je normalnie kupować po 800 kryształu sztuka.

• Cytat od Art: „Ale w przeciwieństwie do graczy, którzy jadą po bandzie, my mamy swoje ograniczenia narzucane odgórnie, w których musimy działać. ” Serio, rozumiemy to. Prosimy jednak o konkrety, nie o hasła. Co konkretnie możecie, a czego konkretnie nie możecie. Niejednokrotnie był poruszany problem z przekazywaniem informacji. Jest lepiej niż było 2 lata temu, kiedy napisałem pierwszy temat o paliwówkach, ale jeszcze nie jest tak, jak być powinno. Twoje posty są pełne informacji nieostrych. Co …