Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• A, dam lajka Ciekawe czy beze mnie tutaj też stukniesz 200

• Wersja 7.x - dyskusja

buleon - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od KissOfTheDragoon: „po 1) po co budowac bezsensowne budynki do horrendalnych poziomow ” Dla zabawy, dla rekordu, żeby ta gra dawała wyzwania. Cytat od KissOfTheDragoon: „po 2) po co je potem kasowac ” To. Był. Żart. Cytat od KissOfTheDragoon: „po 3) dlaczego rozwijanie labo na jednej planecie blokuje calkowicie przeprowadzanie badan nawet jesli MSBN mam na 0... przeciez to idiotyczne ” Rozwijanie badania wykorzystuje wszystkich naukowców w imperium. Jeśli masz MSBN, to łączą się zdalnie,…

• Wersja 7.x - dyskusja

A jak zbadasz na 51, to na burzeniu będziesz zarabiał

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Art: „Na chwilę obecną obecne zmiany zostają i jest za szybko, aby móc cokolwiek zmienić. Jestem otwarty na wszelkie Wasze propozycje dotyczące dalszych zmian w klasach, ale trzeba mieć na uwadze, że podobne głosy muszą także zostać przekazane z innych społeczności oraz wątpliwym jest, abyśmy osiągnęli powrót do poprzedniego, kancerogennego stanu. ” Też mam dwa pytania: - jedno związane z fuzją: czy będzie możliwość przeniesienia dublujących się kont na inne uni w momencie, gdy po fuzji…

• Wersja 7.x - dyskusja

Zależy, ile ich masz. No i trzeba nimi atakować, a jest cała masa ekonomów, którzy zrobili flotki pod ekspedycje, oni raczej nie atakują innych graczy.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od cokolwiek: „Więc mówiąc o zyskach z piratów bierzesz pod uwagę TYLKO I WYŁĄCZINE to drugie. Nie wliczasz znalezionych zasobów. Nie wliczasz znalezionej anty. Je wliczasz do rozwoju konta - ale nie do zysków z piratów. Wszelkie statystyki opłacalności lotów taką, a nie inną flotą dotyczą tylko i wyłącznie starć z piratami, spalania oraz wartości floty przy czarnej dziurze. ” Co do @Uudelleen - widzę jeszcze jedno zastosowanie lotów pionierami, poza prędkością. One teraz generalnie są śre…

• Cytat od kasai: „Przedmiot jest płatny, nikt nie będzie go rozdawał za darmo. Myślę, że nikt nie będzie Tobie szedł na rękę. We wcześniejszych fuzjach ludzie musieli oddawać konta bo inaczej by mieli multi, więc zapewne i Ciebie czeka taki scenariusz. ” Relokacja też jest płatna, pomimo to GF zdecydował się na rozdanie jej za darmo we wcześniejszych fuzjach. Przy wcześniejszych fuzjach nie było możliwości przeniesienia konta na inny serwer, teraz takie możliwości są. Wystarczy odrobina dobrych c…

• Pytanie bynajmniej nie jest retoryczne. Konta mam na: 68, A, B, C, E, F, G, H, K, Li, N, Qm, Qr, S, T, W, X, Y, Z. 68 - >8 kk A - >2 kk (i) B - >100 kk C - >40 kk E - >10 kk (u) F - >40 kk G - >5 kk H - >500 k (u) K - >4 kk Li - >40 kk N - >20 kk (u) Qm - >4 kk Qr - >3 k (u) S - nowe uni T - >2 kk W - >4 kk (u) X - > 280 kk Y - > 50 kk Z - > 40 kk Żadne z tych kont nie zostało założone, żeby sobie coś blokować. Poza Quasarem i Sombrero wszystkie dawno zeszły z noobprotection. Z aktywnością bywa …

• Walnęło solidnie i srogo, graty pavciosz Kipciu już zszedł z urlopu, więc na pewno niedługo się odkuje

• A to za TESLĘ Gacha poza bunkrem trzymał dość sporo surki w bardzo małych zasiekach, dodatkowo zasilał swoje elektrownie energią z satelitów. Efektem poniższa seria wlotów. Mam nadzieję, że będzie jakiś rewanż Pozdrawiam standardowo @Neferet, @aduch - powodzenia na emeryturze, a także sojuszników z ISS, G-Z, Black Mo oraz kurczące się mocno po rebalansie grono handlarzy sieciowych. @Ruda, @Toadie, @kasai czy kto tam za progi na Bellatrix odpowiada - przydałoby się podnieść poprzeczkę, bo zwykłe …

• O to chodzi, że nie mogę. Przynajmniej zgodnie z zasadami jeden gracz powinien mieć jedno konto lobby. Wcześniej GameForge nie miało technicznej możliwości przeniesienia konta na inny serwer. Teraz takie możliwości ma - pytanie czy i w jaki sposób je wykorzysta. Co do ingerencji technicznych, to nie jest to rzecz niemożliwa - przykładem choćby wpisy w bazę przy nagrodach do S&D, względnie przywracania flot po błędach. Cytat od cokolwiek: „Dokładnie jak nie ma skryptów wykrywających dwa konta z j…

• Cytat od cokolwiek: „Chyba nawet w zasadach było - możesz uzywać jednego konta i tyle. O ile zrozumiałem to w lobby będziesz miał dwa konta dla jednego uni dostępne (juz po fuzji). Trochę mi się to gryzie (czy tam nie jest unique - i technicznie mogą być problemy) - ale regulamin mówi, że dopóki używasz tylko jednego - jest ok. ” Nie chodzi mi o multikonto Serio, nie musisz mnie uczyć zasad gry Chodzi mi o to, czy GF, mając możliwość rozstawienia graczowi kont na serwerach: a) zrobi to administr…

• Cytat od Assasin N-D: „Podro dla Sojka Black Moon ” Masz szczęście, że są Gratki wlotu, pavcioszowi Sz/O. Odliczanie trwa

• I kolejne pytanie: czy skoro jest możliwość przeskoczenia między uniami, to gdy mam konta na każdym exodusie dla danej docelówki, to dadzą mi wybór/przedmiot do przeskoczenia?

• Cytat od KissOfTheDragoon: „wtedy slowo "przetrwanie" nabraloby nowego znaczenia ;d ” Taa... jak przetrwać na uni, gdzie gra 20 osób Takie byłoby znaczenie tego słowa

• Największa ciekawostka to te dwie gwiazdy u pl1 Było tam niszczenie wcześniej? Gratki ekipie złomującej

• Cytat od Czarnobrody: „klasa odkrywca. Jak widać z samego eko mam 600kk a dziś mając tylko 4 czy 5 godzin wolnego czasu na farmienie zwiozłem około 1,5kkk sury - na expy było szkoda czasu bo mi tylko sloty zapychały. Jak widać z samych idlaków można wyciągnąć ponad bańkę jak ktoś ma cały dzień czasu aby farmić. ” Quantum to generalnie idealne uni dla farmerów. Masa kont, mało kont aktywnych. Flota x5. No i bonus z graczy nieaktywnych dał Ci 500 kk z tego 1,5 kkk. Cytat od cokolwiek: „Po ok 3 mie…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od 19dawid45: „A nie zmniejsza się szansa na dziurę?? Gdzie jest opis tego co wyżej piszesz? ” Opierałem się na tym: Cytat od Zawisz: „Zwiększenie długości ekspedycji powoduje, że wzrasta szansa na trafienie eventu (dobrego, złego lub neutralnego), ale nie ma wpływu na jego rozmiary. ” === Cytat od realbialy: „Z wielu możliwości osłabienia odkrywcy wybrana została metoda zniszczenia tej klasy. ” Nie zgodzę się. Zniszczona została nie klasa (która nadal może być najsilniejsza), a prosta (ch…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od cokolwiek: „- wysyłanie na więcej godzin daje lepszy zysk (teoretycznie, w długim okresie - także praktycznie), kosztem problemów w przypadku trafienia na opóźnienie ” Lepszy zysk? Nie sądzę. Zmniejsza się szansa na neutralny event, więc zwiększa się całą reszta, w tym również czarna dziura.

• Hej Gladi Za 6 kk metalu dostanę pierwszy przelicznik, czyli 76:120 [K:M], czyli zapłacisz mi 3,8 kk kryształu. Za 12 kk metalu dostanę drugi przelicznik, czyli 72:120 [K:M], czyli zapłacisz mi 7,2 kk kryształu. Czy to jakaś promocja dla małych sprzedawców czy powinna nastąpić zamiana przeliczników? Bo na ten moment wolałbym Ci sprzedać 2 x po 6 kk metalu i dostać 2 x 3,8 kk kryształu, czyli 7,6 kk kryształu niż 7,2 kk A tak w ogóle to wracaj na Xanthus