Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Srogo walnęło, agresorom gratki. Zwak zaocznie Sz/O, chyba że wystawicie starcie. Katakuri, chylę czoła, że w ciągu półtorej godziny ogarnąłeś, że coś się stało.
-
ABW [P N] & Incoming [P N] & KLIMA [P N] & Celestial General [P N] vs. Ten Keyra [KOMORNIC] ~ 13679.49%
buleon - - Starcia U68
PostCytat od Ten Keyra: „Chociaż byłych to nawet dwukrotnie, bo chyba na Q z Pawelosem byłem w sojuszu ” Nie pomyliłeś Pawelosa z Pawelcem? board.pl.ogame.gameforge.com/index.php/User/201783-Pawelos/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…/User/332589-The-Pawelec/ Co do starcia, to gratki i Sz/O.
-
Odpowiem, najwyżej ktoś nam tą dyskusję wydzieli do innego tematu. Cytat od cokolwiek: „1. Tak. Członkowie teamu (byli, obecni) grają od lat, piszą od lat - i mają najwięcej postów. Tylko popatrz na aktywność OBECNYCH członków teamu w tamatach innych niż "kto napisze post dwa razy" - tylko w tematach merytorycznych. Ty piszesz o wiele więcej postów niż wszyscy oni razem wzięci - a ty piszesz mało i rzadko (ale bardzo merytorycznie). A dwa - ile z tych postów pochodzi z czasu bieżącego - a nie je…
-
Rekordy Uniwersum Xanthus
buleon - - DiD Xanthus
Post1) Budynki Planeta: Zbiornik deuteru: <20> 2) Budynki sumarycznie: Planeta: Fabryka nanitów <101>
-
Severyn mi uciekł, to sobie chociaż bOSSMANa ustrzeliłem. Smaczku dodaje fakt, że siedział w układzie SBU, ale chłopaki generalnie ekspili i farmili sondami po 8k sztuk Pozdrowienia dla ISS, Xanthus i wszystkich ludzi dobrej woli Dnia 19-10-2020 13:14:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Merchant Deuterium [ISS] ________________________________________________ Pancernik 40.341 _________________________________________ Obrońca bOSSMAN303 _____________________________________________…
-
S&D - wątek dyskusyjny
buleon - - Seek & Destroy
PostKiedy planujecie rozpoczęcie kolejnej edycji?
-
Cytat od cokolwiek: „Bo to jest taki sposób prowadzenia komunikacji - robienie ze wszystkiego jak największej tajemnicy państwowej, jak w ZSRR. ” Po pierwsze, zakładasz, że Team działa celowo i celowo robi tajemnicę ze "wszystkiego". Uważam, że tak nie jest. Po prostu ma gówno do powiedzenia w kwestii zmian technicznych w grze. Gdy dostaje informację, przekazuje ją dalej. Polski Team nie uczestniczy w planowaniu zmian, więc nie będzie żadnej otwartej dyskusji, co najwyżej jakieś zmiany możesz so…
-
TOP1 x1 PL - jumek1916 [Veto] & Apeiron [Veto] & agatamakar [Veto] vs. Przemytnik_Betonu [B_B] ~ 487572.73%
buleon - - Starcia Nekkar
PostDwa ciekawe błędy wykorzystane przez agresora. Błędy w budowie bunkra oraz fakt, że flota trzymana w bunkrze była zbyt duża w stosunku do samego bunkra. Na Nekkarze nawet ACS nie był potrzebny. Gratulacje dla agresora, warto sprawdzić czy jednocześnie nie jest to bitwa z udziałem największej liczby statków/jednostek strzelających. Tutaj chyba tylko top 1 ACS Quantum może mieć podejście. Edit: Aż sprawdziłem - nie ma podejścia, choć po obu stronach też grubo ponad 100 kk statków wystąpiło. I obro…
-
Cytat od pit: „@Art kiedy bedziem mogli poznać jakieś konkrety odnosnie fuzji. Nie chodzi mi o date tylko o podział jaki przygotował team. Przecież i tak bedzie 75% płaczących ale jezeli wczesniej podacie konkrety może te 25% nie płaczących wpadnie na jakis lepszy pomysł i vos sie zmieni ba lepsze. ” Prędzej te 75 % płaczących wpadnie na 10 głupszych pomysłów. Bez przesady, w Teamie nie pracują osły, przy ostatniej fuzji było w miarę ok. Jasne, że kilka spraw będzie można lobbować, ale to już mo…
-
Rekordy Uniwersum Xanthus
buleon - - DiD Xanthus
Post1) Budynki Planeta: Elektrownia fuzyjna: <23>
-
A tutaj wlot w dobitkę. Jak wspominałem, Skinhead wszedł na konto i pogratulował. Początkowo plan był taki, żeby moje DT zrobiły któryś tam farming po wyczyszczeniu moona przez dobitkę Kirczaka, ale gdy obrońca wszedł, to cel był taki, żeby zabrać jak najwięcej i żeby musiał równocześnie wiosłować reckami i DT, więc zrobiliśmy drugi związek flot. Była to przesadzona ostrożność, bo obrońca napisał wprost, że nie będzie przeszkadzał i że kończy grę. Dodatkowo podesłał na moona DT z surowcami pod k…
-
Akcja wzięta taktycznie znikąd, strategicznie ustawialiśmy się z Kirczakiem na wspólne loty cały ostatni tydzień, ale to jednemu, to drugiemu cały czas coś wypadało. Nie skanowałem Skinheada jakoś bardzo natrętnie, wiedząc, że nie mam podejścia solo, z drugiej strony on też nie miał podejścia solo, dopóki stałem w bunkrze. Kirczak robił go solo, ale ze znacznie mniejszym zyskiem. Jakoś po północy napisał mi, że widzi stojącą flotę. Z bunkra było mi ciut za daleko, więc teleporter + dosyłanie deu…