Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Biologiczny

buleon - - Nauka

Prawidłowo, zadawaj

• Znani i lubiani ludzie

buleon - - Nauka

Polska aktorka, która jest znana głównie z roli męskiej granej w pewnym zagranicznym serialu z niewielkimi przerwami od 23 lat. Po ponad 20 latach odgrywana przez nią postać uczyniła to, co obiecała nam w czołówce pierwszego sezonu - została mistrzem.

• Biologiczny

buleon - - Nauka

W europejskich mitologiach owoc pewnej rośliny jest symbolem nieśmiertelności. Roślinami tymi zajmował się pewien radziecki botanik, którego ceniono tak mocno, że jeszcze za jego życia zmieniono nazwę miasta, w którym mieszkał, na takie, które zawierało jego nazwisko. Jak nazywał się ten botanik?

• Znani i lubiani ludzie

buleon - - Nauka

Jakub Wojciech Sienkiewicz

• Historyczny

buleon - - Nauka

Bardzo ładnie, myślałem, że trudniejsze, zadajesz Daj znać, co Cię naprowadziło na trop

• Biologiczny

buleon - - Nauka

Fossa madagaskarska

• Tutaj się zapomniałem wpisać Gratki Kirczak, TAGi po odpowiednich stronach, lecimy dalej Obrońcy Sz/O

• Akcja, w odróżnieniu od wcześniejszych moich starć, planowana. Plan może nie powstawał długo, ale mimo wszystko nie był to skan -> lot -> bum, do którego przyzwyczaiłem. Zauważyłem flotę Cichego podczas standardowego skanowania uni i zastanowiły mnie dwa fakty. Pierwszy to fakt posiadania w składzie floty pojedynczego statku kolonizacyjnego, drugi to wielkość floty, której efesowanie między galaktykami może nie było jakieś horrendalnie drogie, ale jednak znacząco kosztowne. Poza tym w układzie b…

• Wersja 7.x - dyskusja

buleon - - Porozmawiajmy o OGame

@Apofis Ruda w swoim poście miała na myśli Toadiego jako administratora forum, czyli rangę. Ty masz na myśli administrację jako funkcję, czyli dla Ciebie członek teamu = administracja/administrator, dla niej nie. Generalnie wraz z wejściem wersji 7 OGame przestało być grą sprawiedliwą, zbalansowaną, jaką było w wersji 6, gdzie nawet przedmioty premium dawały niewiele i narzekać można było tylko na boty, pushe i multikonta Teraz można grać dla przyjemności, bo rankingi nie mają już żadnego znacze…

• No i ładnie, kolejne ST do kolekcji

• Cytat od cokolwiek: „Sam dobrze wiesz, że każdy pisząc ile dni pozostało do jakiegoś wydarzenia ma na myśli POCZĄTEK - a nie koniec. ” Oczywiście, ale początek wydarzenia, a nie procesu wstępnego, który dla graczy w czasie jego trwania nie ma żadnego znaczenia. Twój post tej informacji nie zawiera i może wprowadzić graczy w błąd. W połączeniu z resztą treści zawartych w poście, np.: "plan musi być wykonany, bo premii na święta nie będzie", "A że nie działa i są probemy - trudno.", "7.0 w grudniu…

• Proces fuzji (łączenia) to zmiany na serwerach, przenoszenie kont z serwera na serwer, wcześniej jest czas na wybór, w naszym przypadku niestety zazwyczaj "wybór". Od informacji jest minimum 25 dni na reakcję, później w ciągu paru dni konta są przenoszone. Jeśli według Ciebie początkiem fuzji jest pierwszy dzień, w którym mogę kliknąć docelowe uni, to jesteś w błędzie. I w ten błąd wprowadzasz czytających Cię użytkowników forum. Napisałeś: Cytat od cokolwiek: „Oczywiście art wybrał drogę utajnia…

• Cytat od cokolwiek: „Oczywiście art wybrał drogę utajniania i info o fuzji dostaniecie na ok tydzien przed. ” Przed fuzją? Na poprzedniej stronie masz dokładne informacje. Najkrótszy termin w historii wyniósł 25 dni od informacji do fuzji, czyli realnego połączenia uniwersów. Uważam, że ponownie wprowadzasz graczy w błąd i podsycasz gniew w kierunku Teamu, bo Cię nie chcieli przyjąć... Głośno doceniasz merytoryczne posty, to super, ale pamiętaj, że treści muszą nie tylko odnieść się do tematu, a…

• Historyczny

buleon - - Nauka

A, dam coś trudniejszego. W Polsce, w okresie XX-lecia międzywojennego było kilka dość znanych spraw kryminalnych. Dwie z nich można omyłkowo połączyć, ponieważ brat zabitej dziewczyny z jednej ze spraw oraz jeden z trójki mężczyzn, którzy opuścili kolegę oraz rodzinę turystów w drugiej z tych spraw nosili to samo imię i nazwisko. Pierwsza ze spraw miała miejsce w Lwowie, druga nieopodal Zakopanego. Ciekawostką jest też fakt, że mężczyzna z Lwowa również zginął w Tatrach, w 1939 r. Jak nazywali …

• Historyczny

buleon - - Nauka

Liczby mi zupełnie nie pasują, ale może kampania moskiewska Napoleona I?

• W odróżnieniu od 2019 r., w tym jest bardzo trudno wybrać najlepszego gracza Xanthus. Oczywiste kandydatury siedzą na urlopie od wielu dni i nie są zainteresowane grą na naszym uni. Nie ma też jednego oczywistego wyboru. wladca much - popisowo wykorzystał bonusy odkrywcy, jako pierwszy przekroczył 1 kkk punktów na Xanthus, top 1 klasyfikacji ogólnej i floty, ustrzelony Miikuu solo, ustrzelony mihusz w ACS, trafienia pavciosza, Shade'a, czyli klasowych zawodników. pavciosz - pomimo gry w kratkę, …

• Ode mnie dwa zgłoszenia dla sojuszników: - Lemur, piękna gra, ostatnio mniej agresywna, ale doskonale wykorzystał to, co dała wersja 7, zdecydowany top 1 w klasyfikacji punktowej, wojskowej i badań + piękne starcia (niestety niewystawione) w obronie u idlaka z falangi, co jest bardzo rzadkie i pomysłowe, nadawałoby się do KFZ moim zdaniem. - Kirczak, top 3 ogólnej, top 4 wojska, top 2 badań, top 5 eko - za top 1 ACS w tym roku i kilka innych starć. Gracz ten zrobił doskonały przyrost, w bardzo m…

• O ja pierniczę, gracz z końca drugiej setki miał flotę na prawie 200k %? Nie spodziewałem się. Gratulacje dla agresora, Sz/O dla obrońcy, choć z floty jakiegoś widocznego w ST użytku nie robił.

• Cytat od Gacha: „no widziałem u Blaze non stop jak się świecił i robił niebotyczne przyrosty natomiast u jednego gracza jak co godzinę pojawiały się akty przez dobę oraz to jak się przechwalał jak ma ustawionego bota i że był w GO i mu nic nie zrobią więc coś tam widziałem ale faktycznie ciągle mnie ta gra zadziwia ... ” Blaze dostał bana. Świecił się całą dobę praktycznie. Robił niebotyczne przyrosty. Podobnie ciomzeek i Kalom. Wszyscy gremialnie wiszą na banie, Kalom mam nadzieję, że również s…

• Ładnie Danielo tego uzbierał i znów w piach - no cóż, gratki Trampek, wpadaj częściej