Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-66 z 66.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
KBW i Zibi [ONI] vs SzajbaWawa [IEA] - 2513,32% - TOP1 SOLO uG - WOJNA
Diakkon - - Hall of Fame
Postdla dopełnienia formalności - tak, to starcie jest starciem SOLO! gdyż dołączające floty agresorów (w tym przypadku jednego agresora) nie przekroczyły 5% wartości floty głównej dlatego zapraszam co niektórych do lektury Regulaminu Działu ST =) jednocześnie w odpowiedzi na wypowiedź użytkownika MELMAK tj. "tu sa dziwne prawa nawet jak polaczysz sloty masz ST w smietniku" - informuję, iż tutaj jak i w każdym innym dziale starć ST obowiązuje wyżej zalinkowany regulamin; nikt nie usuwa, edytuje, itp…
-
pl1, Szprycek:D i LEGION99 i artek i lucky666[Zły Sen] vs Lillith[Zly Sen] - 179164,09%
Diakkon - - Hall of Fame
PostTemat zamykam z racji tego, że starcie zostało zrobione na skradzionym koncie a finałem całej tej sytuacji jest odesłanie złomu na planetę GO oraz wgrany backup. Po rozmowie z autorem tematu starcie zostaje jako pamiątka oraz ciekawostka dla innych graczy.
-
psotka
Diakkon - - Archiwum CT
Postdzień dobry podac kawe czy herbate? dasz sie zaprosic na romatyczna randke podczas wspolnego lotu acs? kiedy bedziesz top1? /me psoci sobie z rana
-
psotka
Diakkon - - Archiwum CT
PostI mi udało się tutaj trafić Jak sądzisz: zdasz egzamin na prawko za pierwszym podejściem? (jeśli tak to będziesz lepsza ode mnie a nie pozwalam!) Umiesz parkować prostopadle tyłem? Piwo alkoholowe czy bezalkoholowe? Miłego popołudnia
-
jucek - maruda
Diakkon - - Archiwum CT
PostCytat od jucek: „Jesteś uzależniony od internetu? Ile godzin spędzasz przy kompie? - jestem uzależniony od internetu - średnio 8h” to dlaczego tak malo przesiadujesz na kanale #pl.uni66? na ktorym/ch uni grales/grasz? takie top'y ? ile razy na pregierzu i za co?
-
marcik - szefowa szefow;)
Diakkon - - Archiwum CT
Postczesc marcik wkoncu udalo mi sie tutaj dotrzec jestes szczesliwa z tego powodu? dlaczego tak? kiedy bedziesz nastepnym razem w okolicach Chorzowa? ;}