Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 66.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• czy mi się wydaje, czy to już trzecie starcie z tym samym obrońcą w tym samym układzie? wyleć gdzieś dalej obrońca może w końcu pójdzie po rozum do głowy i zmieni układ do fsów?

• nie wiem co napisać, obojgu Szo

• nie marudź o % bo czego chcieć więcej... zysk jest, stocznie pracują Obrońcy odbudowy a może się jeszcze uda coś z niego wycisnąć

• gratulowałem już w sojuszowym spamie i gratuluję tutaj, pokazałeś pazur lotka zwróciła się zapewne więc korzystaj ile się da bo emocji przy takich akcjach, nawet w środku nocy co nie miara obrońca latał po zdjęciu noobprotection ze mnie ale próbowałem mu wytłumaczyć, że traci czas i wtedy odpisał mi zdanie które zapadło w pamięci "co się odwlecze to nie uciecze" i miał rację dlatego to starcie jest też dla mnie symboliczne; może nie w moich reckach ale w końcu co w rodzinie to nie zginie wymieni…

• gratulacje się należą bo kolejny PB pobity więc to podwójne zwycięstwo zysk bajka więc badaj kolejne astro i nie płacz, że nie masz z czego obrońcy odbudowy jeśli będzie.

• jako jeden z biernie przyglądających się z pośród drzew muszę przyznać i powtórzyć jeszcze raz to samo co wtedy "wydaje mi się, że macie tęgie głowy do tej gry i siądzie :)" i siadło za co gratuluję bo to kolejna akcja która robi wrażenie przetapiajcie i do zobaczenia na kolejnym polowaniu... powoli czuję się jakbym wygrał bilet w loży vip z miejscem w pierwszym rzędzie oczywiście obrońcy życzę odbudowy bo pokazał klasę i zdrowe podejście do gry w przeciwieństwie co do niektórych

• wow... bo tylko takie słowo mi przychodzi na myśl patrząc na to starcie ale i z boku przypatrując się na jego przebieg - złomu nawet nie zdążyłem zobaczyć ekipie atakującej gratuluję i podziwiam bo pokazali klasę samą w sobie tej gry - podręcznikowo od A do Z; widać, że stara gwardia ogame obrońca już w trakcie lotu się zalogował i zmienił nick na oddane czym tylko potwierdził, że odbudowy nie będzie dlatego życzę mu powodzenia po tej lepszej stronie swoją drogą może to i lepiej... mając dwie ku…

• miałem nie wrzucać ale na przywitanie i moje wkupne do najlepszego sojuszu niech tam będzie, także ten... witam Wszystkich! - "tradycja to tradycja" i jak przystało na alko JEDI coś musiało pójść nie tak - obiecuje się poprawić - akcja pod nosem sojusznika obrońcy gdzie się świecił prawie cały lot, zgasł dopiero 15min. przed dolotem; obrońca zalogował się dosyć jakiś czas po starciu i wydaje mi się, że podebrał coś złomu. z tego co widzę to nie jego pierwszy występ w tym dziale ale chyba najwięk…

• może to i steczuszek ale zysk ładny z tego wyszedł jak na lot pod księżyc gratuluje; zbieraj, dokładaj i kop dalej obrońcy odbudowy!

• tradycja to tradycja, ładny zysk Ci wyszedł; zbieraj i rób astro tak jak zamiarujesz udanego odpoczynku. obrońcy odbudowy życzę!

• Paweł jest takie powiedzenie "głupi to ma zawsze szczęście" ... oczywiście z pełnym szacunkiem piszę gratuluje czujności; złom pod dom zawsze cieszy. obrońca chyba raczej szybko odbuduje czego mu życzę.

• ojej i powtórka z rozrywki ważne, że odebrałeś co Twoje obrońca niech lepiej klika eko bo flota to nie jego mocna strona

• dla mnie to głupota jeśli ktoś trzyma flotę (i jej nie pilnuje) w układzie silnego gracza i liczy na to, że wiecznie będzie nietykalny - zresztą to starcie jest czystym dowodem na to, że tak nie jest. Emocji podczas lotu jak i samego starcia było co nie miara ale ładnie się takie coś ogląda i słucha. Gratuluje Avi przetapiaj na recki! obrońcy odbudowy i większej uwagi dla swoich obrazków

• zatankowane pod korek, brawo! stek usmażony, urlop załączony możesz kolejne multi pompować obrońcy odbudowy. uni wymiera i każdy cel jest na wagę złota.

• dwa mulciki na urlopie więc jest czas na głównym koncie na st Zysk Ci wyszedł... brak mi słów po prostu... kosmos! Co cieszy bardziej od zysku to PB% za co gratulacje też lecą. Nie przestawaj bo ewidentnie gra Ci służy Obrońca mógłby napisać kilka słów od siebie przy takim starciu no ale cóż. Szo jeśli będzie.

• flota transportowa wiadomo pusta nie lata; ładnie wyszło gratuluję obrońca nawet nie zauważy jak odrobi stratę a i widzę podejście ma zdrowe za co ode mnie brawa. swoją drogą coś jest w tej mądrości życiowej "A tak na marginesie to jak się urlopuje i nie włącza urlopu bo się wydaje że upilnujesz to tak się kończy."

• ja go skanowałem parę godzin wcześniej to pusto tam miał zapraszałeś do zabawy ale niestety już nie dałem wtedy rady a szkoda; za to zysk super Ci wyszedł, przetapiaj. obrońcy odbudowy życzę. przy okazji podpowiem wszystkim zawistnym którzy non stop piszą o naszych multi (już się tego czytać nie da bo każdy post w każdym st to jedno i to samo)... zamiast snuć teorie wystarczy po prostu fakt ten zgłosić czy to do obsługi forum czy obsługi gry a wszelkie wątpliwości zostaną rozwiane. dziękuję za u…

• zysk bajeczny z tego starcia Ci wyszedł masz zacięcie do latania... jak na emeryta oby tak dalej! ku chwale alko JEDI

• co do starcia... dla mnie bez większych emocji - skan - lot - było nie ma. obrońca sam mi "podpowiedział" kiedy można próbować zresztą skoro to nasze multi to nie ma o czym gadać do tej pory się nie odezwał ale odbudowy mu życzę. chcę podziękować b4el bo po skanie i wrzuconym raporcie stał w pierwszym szeregu w gotowości. masz u mnie zaczynając 2 miesiące temu grę od zera znalazło się paru którzy próbowali popsuć mi zabawki z ponad 10-cio krotną przewagą w kontach w tym obrońca, miło mi dzisiaj …

• Cytat od kielbaska: „Ty to masz tupet. Codziennie robisz ST. Bravo Pablo ! ” kto skanuje ten ma swoją drogą to racja, jedno za drugim wpada ale to tylko gratulacje się należą a nie nagana. trzymaj formę btw. musimy trochę bardziej tuczyć te nasze multi... ekhm... cele