Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 642.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Żeby tak nie było że Jedi odpusciało dział ST , szybkie zdjęcie urlopu , skanowanie i jest potencjalny dostarczyciel surowców wtórnych Lot spokojny weszło bez problemów, takie STejki to ja lubie Pozdro jak zawsze dla JEDI i znajomych ! Dnia 23-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.000 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Chiqs89 [G-NEM] ___________________…
-
Graty ! Ogolnie to czego najbardziej nie lubie to boociarze i bunkrownicy, i dobrze ze kolejny sie przekonal ze i na niego jest sposób. Czasem na bunkry lata sie bawet bez zysku tylko po to by gościa rozbunkrować i przypomniec ze nie ma takiego bunkra którego nie da się zrobić. A w pewnym momencie na kazdym uni przychodzi czas na bunkrowników Graty !
-
Cytat od QmPL: „Walnęło tak że zmarli głowy podnoszą ” O Matko Bosko nie tyle zmarli co jak widzę pierwsi Jedi na tym serwerze Fajnie Cię widziec Pozdrowienia !
-
Nadal mysle ze skoro kazdy flociarz pilnuje kazdego moona to wtedy po prostu pilnowalby kazdej planety - kilka fajnych ST i na kazdej planecie flota wieksza niz ma kto inny , potem nadal masz mozliwosc fruwania po gali i to mega fajne - bo kazda planeta to taki mały własny uniwers wiec jak dla mnie flociarza meeeega fajne
-
Cytat od new_mateuszgg: „topowi flociarze nie beda jednoczesnie mobilni w kilku galach... ” Czekaj czekaj , bo monów nie bedzie ? Skoro proponujesz by nie było tez i falangi , to w sumie wygladalo by jakby wszyscymieli moony. Wiec co do mobilnosci w ogóle nie trafiłes bo kazdy ogarnięty flociarz trzyma dex na kazdym moonie.
-
Szczerze to rózne rzeczy widziałem ale dziwniejszego tłumaczenia na tym uni absolutnie - otóż kolego żaden system nie zamulił , nie mógł wbić urlopu bo ekspa mu wracała wiec przestańcie pierdzielić głupoty. Po wlocie sie zalogował i zbierał pz co widziałem i ja i diakkon , po chwili sobie odpuścił pewnie amok go puścił . Chłopaki nie tłumaczcie idiotycznie wpadek. Gość obserwowany był od dawna wiedziałem kiedy i jakie ma przestoje. jedyne co to nie spodziewałem sie ze ta flota bedzie stac na moo…
-
Cytat od Avicularia: „Gratulacje za decyzję, za zawzięcie i przede wszystkim przesuwanie granicy PB, czekamy na 6 cyfer ” To było tak niedawno , a jako że jak chłopaki w sojuszu czegoś sobie zażyczą to zawsze staram się spełnić te marzenia .. Poza tym jakby nie patrzeć to jest ST numer 69 więc.. oczywiście wiadomo magiczna liczba . Ostatnio pisałem że zbieram na astro więc zbierałem , zbierałem i nazbierałem. A skoro lotka była w gotowości już wcześniej umawiałem sie z chłopakami że wbiję na poc…
-
Miejsce Wydarzenia : Uni Kalyke Czas : Sobotnie popołudnie Galaktyka - 7 Jedna z ekip sondujących doniosła nam o pozostawionej flocie niejakiego Kaniona... Rozsadek - Kurde daleko Dusza złomiarza - Ale wziąłbyś i poleciał noooooo.... Tak mniej wiecej zaczeło sie to ST. Flota wyskanowana i to bez opieki , dość daleko , w sumie misja która nie miała prawa się udać. Po 15 minutach wewnętrznej walki górę wzięła jednak dusza złomiarza, zaczęło sie obliczanie i przeliczanie jak zgrać flotę. Na kazdym …
-
Świetny opis akcji , takich przydałoby się wiecej , wtedy każdego STeka chciałoby się skomentować Szkoda Leonidasa , który był jednym z pierwszych wyznających boginię JEDI , potem odszedł wyznawać inne bóstwa , a my w tym czasie lekko zmieniliśmy i profil ( bardziej Alko Jedi Team ) i wyznawców Ekpie złomującej graty wielkie sie znów należą za zgranie i wykonanie ( ooo znów rymnąłem ) W bajce tej pojawił się również pewien pinokio , któremu nosek dziś urósł dość znacznie. Ow pinokio liczył na to…
-
Takie tam na szybko , bo zbieram na Astro Pozdrowienia dla JEDI oczywiście i dla znajomków :) Dnia 13-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca XRX ________________________________________________ Mały transporter 20.391 Duży transporter 32.615 Lekki myśliwiec 2.863 Ciężki myśliwiec 453 Krążownik 1 Okręt wojenny 73 Statek kolonizacyjny 1 Rec…
-
No przyznac trzeba że przywitanie Ci wyszło jak na Alko Jedi Team przystało - coś musiało pójść nie tak Graty ładnego przywitania , a paliwko jakie przytuliłeś to każdy by chciał Teraz posotaje Ci jeszcze wyslać flote atakującą w inne miejsce niż recki i bedziesz miał + 100 do fajności w naszym sojuszu
-
cholera a ja z urlopu zejsc nie mogłem nawet ;/ Graty sie należa chociaż sami też chcielismy to zdjąć
-
No to co STejka wpadł więc mozna powoli przygotowywać się do wekeendowego urlopu Zbieram na Astro wiec jakby ktoś się chciał o mnie rozbić to zapraszam Pozdro dla JEDI i znajomych ! Dnia 08-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 300.000 _________________________________________ Obrońca Viceregent Zenith [K-O] ________________________________________________ Mały transporter 16.107 Duży transport…