Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 541-560 z 642.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• deki oddaj troche tych panter , nie wiem po jakiego grzyba tyle ich posiadasz A tak ogólnie to graciochy z powodu ładnego STejka

• Bo mi Elendil paliwka troszke opchnął , to troche przepaliłem , troche zarobiłem... z paliwem prawie na zero dzis wyszedłem Pozdrowionka dla ekipy z TENGU i dla znajomych :) Dnia 12-04-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [Tengu] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca jarkus13 [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 100.000 D…

• klasyczny BFS

• Witam teraz pora na danie główne... Zaraz po tym jak poszły nasze gąski na wypas , poskanowałem troszkę z reszta za sojuszowym pozwoleniem... I w trakcie skanowania dostałem info że jest 900 gęsi do zdjęcia , aż wierzyć mi się nie chciał oze akcja moze się udać , bo po pierwsze byłem jednak przekonany że gatu bedzie pilnował wlotu 900 gęsi a po drugie kolejny bardzo drogi lot przez galę i reckami i flotą bojową, ale jak to się mówi , kto nie ryzykuje ten nie pije szampana Poprosiłem Corso by się…

• Dzień Dobry wszystkim , taki mały wieczorno poranno FS-ACS, doszliśmy do wniosku że trzymanie floty w bunkrach to nie najlepszy pomysł i najwyzsza pora kilka bunkrów odwiedzić Co prawda moja jedna gąska padła , ale i tak od dawna miałem podejrzenie że ma grypę... ptasią grypę.. wiec wcale mi jej nie szkoda - pewnie zaraziłaby resztę Dzięki za wspólny lot dla THEIANA i do naSTępnego.... a no tak i pozdrowienia dla TENGU oraz znajomych Dnia 21-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walc…

• nie zdezertowaliście tylko, się przenieśliśmy Zdejmuj co masz do zdjęcia i cho do nas

• Ledwo powrócił i już ST , zostaw coś dla kolegów lepiej Ale ogólnie to graty i dobrze ze wróciłeś bo Eko Ci nie służyło :)

• Najwyższa pora iść spać - to po pierwsze Kolejna flota która padła moim łupem - chociaż Jaxon robił aktywki pokonanemu bo sam miał chrapkę popsuć tą flotkę , na moje szczęście miał duzo dalej Pozdrowienia lecą oczywiście dla TENGU oraz dla znajomych! Przedstawiam starcie pod tytułem "Nosił wilk razy kilka.... popsuli i wilka" Dnia 16-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [Tengu] ________________________________________________ Pancernik 150.000 ______________…

• ...telefon leżał od kilku godzin , w tym samym miejscu na biurku leniwie migajac czerwoną diodą, która sygnalizowała rychłe zakończenie jego pracy. Niespodziewanie rozbrzmiał świeżo ściągniętym dzwonkiem z aplikacji ... która właśnie służy do personalizacji urządzeń mobilnych , tak by wszystkich dookoła zadziwił swojsko brzmiący dzwonek "Ona dancing for me..." w wersji Antonio Banderasa śpiewanej na porannym kacu... Ale to nie o tym historia... Odebrałem telefon ,słysząc swojsko brzmiący głos st…

• Agresywny drób znów zwiał z kurnika na FS-a , szału nie ma bardziej do statystyk , ale kolejny bunkier przeorany Pozdrowienie dla TENGU oraz dla BUDDY .... Dnia 13-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [Tengu] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.000 _________________________________________ Obrońca PrinceR ________________________________________________ Mały transporter 1.263 Duży transporter 1.253 Lekki myśliwiec 625 Ciężki my…

• Mały deser - kolega chyba często w śmieciarkach ląduje ... :P Pozdrawiam Tengu i znajomych i pora iść spać - dobranoc Dnia 08-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [Tengu] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca cyniu105 [MAFIA] ________________________________________________ Duży transporter 33.000 Recykler 10 Gwiazda Śmierci 3 Wyrzutnia rakiet 1.639 Mała powłoka oc…

• Przywitanie nowych barw , choć właściwie starych znajomych Kto gąskami wojuje ..... ten czasem je traci - androg po raz kolejny w moim rozkładzie a ja mam ponad 400 życzeń - - wszystkie bez wyjątku przekazuje grającym z nami ( i nie tylko) paniom z okazji Ich Święta ja pozdrawiam Tengu oraz znajomych jak i również CS z Polarisa Dnia 08-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [Tengu] ________________________________________________ Krążownik 150.000 Niszczyciel …

• Ostatnio Elendil zapytał : Cytat od Elendil: „Paweł co to za dziwne FSy robisz zamiast UFS ??” No właśnie takie .... Pozdrawiam jak zawsze GEN oraz znajomych Książe znów nie oparł się - stado drobiu zaatakowało Dnia 28-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [GEN] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.000 _________________________________________ Obrońca PrinceR ________________________________________________ Mały transporter 1.203…

• Witam , drób z kurnika się urwał i poszedł coś podziobać :) Pozdrowienia dla GENderków , znajomych i dostafcuff palywa :) Dnia 21-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [GEN] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.000 _________________________________________ Obrońca PrinceR ________________________________________________ Mały transporter 1.155 Duży transporter 1.100 Lekki myśliwiec 600 Ciężki myśliwiec 452 Krążownik 363 Okręt woje…

• Miałobyć coś większego , ale wpadło takie cos - może nie idealnie ale jak to się mówi lepszy wróbel w garści... itd Pozdrowienia dla GENderków tych grających i tych zaglądających oraz dla znajomych jak i dostawców dexu Dnia 19-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [GEN] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Haviko [LEG-XX] ________________________________________________ Duży transp…

• Się załapało.. idealnie , aż przypomniały się czasy kiedy wPolo % naciągał :) Kolejne pozdrwienia dla GEN-derków i C S z Polarisa :) Dnia 12-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [GEN] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Niszczyciel 5.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca robo [MOTORS W] ________________________________________________ Duży transporter 850 Lekki myśliwiec 13.906 Krążownik 6 Okręt w…

• Hmmm no cóż , jak to wiele razy w dziale ST pisano - stało i nie stoi Chyba klepnę sobie troszkę Lm-ów Pozdro jak zawsze dla GENderków oraz dla ekipy z Polarisa Dnia 12-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [GEN] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Wielokrotno [LOST] ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 53.550 Recykler 870 Gwiazda Ś…

• No tak troszkę mnie tutaj nie było , ale tak to jest jak w tygodniu ostro sie pracuje..... efekt tego taki: Od: Elendil Chyba zostaliśmy sami w soju :( Nie , nie zostaliście sami , tylko inni mają mniej czasu , a w razie W wy macie tel.... :) więc wywietrzyłem flotę. Pozdrawiam wszystkich GENów rozsianych , sam Pan Bóg wie gdzie.. i znajomych Dnia 05-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [GEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3…

• Co się chłopina odbuduje to w palnik dostaje Graty zawsze to miło widziec kogoś z Ursy

• Nie no Swieta musialy nadejsc zebym mial czas i posprawdzac co rozsypane GENy po roznych uniach dzialaja. klaps wibratorem w tylek za brak linka, a za akcje graty bo ladnie Wam wyszlo. Imperator a ktory to juz koniec? ladnie wszelo .... moze kiedys pozbieramy ekipe na jakims uni dla emerytów Pozdrowienia z Wasatu!