Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 521-540 z 642.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nooo to teraz ja 21 życzeń jak na to ui to juz naprawdę ładnie , w dodatku robicie mi robote na stronie wewnetrznej soja , ale taka robote dosc przyjemna Grarty złomowanka i czekam na kolelejne!

• trampek vs. QvQ - 1244,76%

pawel1000 - - Starcia Uriel

Ślicznie az sie oglądać takie wysmażone STejki chce Graty top i fruwaj dalej!

• Witam - pora na jakieś premierowe STarcie , jak napisałem wczoraj do ekipy w końcu najwyższa pora coś zezłomować Mam nadzieję ze teraz będzie już tylko z górki Pozdrowienia dla całego RedBaron i znajomych ! Dnia 16-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [RedBaron] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Lekki myśliwiec 7.500 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 1.500 Okręt wojenny 700 Pancernik 395 __________________________________…

• No toś poleciał urodzinowo - skladałem życzenia w sojuz zloże i tutaj lataj i złomuj i najlepszego! Niestety padła sonda na która khz tak długo zlomował

• 10K satek ? no to gość powinien nazywać sie Lord Elektryk Grarty Steka- - robisz mi robotę na wewnętrznym

• Widze ze obronca nadal sie zapomina z pilnowaniem stadka gąsek Graty wlotu i PB!

• Hmm jeszcze jeden łup tego wieczoru... jeszcze troche i sie odkuję Jak zwykle pozdro dla TENGU i znajomych! Dnia 23-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [Tengu] ________________________________________________ Mały transporter 30.000 Krążownik 100.000 Niszczyciel 10.000 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca arthulio [R I F] ________________________________________________ Duży transporter 49.530 Recykler 1 Sonda szpiegowska 9 Gw…

• Wiem że diesel powoli z mody wychodzi , ale tak się złożyło że ST wyszło wiec... tadaaam Pozdrowienia dla TENGU oraz znajomych. Dnia 22-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [Tengu] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Diesel ________________________________________________ Duży transporter 24.725 _________________________________________ Po bitwie... Agresor pawel1000 [Tengu] ____…

• Witam , jak widać , jeszcze żyję Upolowalem kilka gąsek bo błąkały się same po moonie Pozdrawiam wszystkich znajomych i TENGU oczywiście Dnia 02-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [Tengu] ________________________________________________ Pancernik 90.000 _________________________________________ Obrońca arthulio [R I F] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 9 Gwiazda Śmierci 60 _________________________________________ Po bitwie…

• OK wiec teraz pora na mnie Nestety flota stojąca ok 40 minut to juz za dlugo , szczególnie kiedy Fabian kilka układów obok , pierwszy złom od wielu lat ( bo nie bede tutaj zaliczał MT które ramadek zdjął mi w US ) Tak to jest w pracy zadyma chwilowy brak uwagi i stało sie... Jak to Piotro pisał czy się spodziewałem czy nie , to juz inna sprawa mój błąd mój złom Zalogowałem sie moment po złomie zobaczyłem spadek , uśmiechnąłem się i pomyślałem "w końcu... " Napisałem do chłopaków i Kamili że mnie…

• Po małej przerwie witam znów Obrońca trafiony między odświerzaniami, zalogował się zaraz po wlocie zestawał 1k antyrecków i zdążył raz na PZ zawitać więc coś tam skubnął, ja jakieś przody jednak mam więc wyprawę uznaję za udaną Pozdrowienia jak zawsze dla TENGU i znajomych Dnia 17-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [Tengu] ________________________________________________ Mały transporter 44.444 Krążownik 100.000 Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 1 _______…

• Nie wiesz gdzie grałem , a gdzie nie , i czy mam pojecie o tej grze , powiem Ci jedno juz kilku na ogejmie zarzucało mi że pojęcia o tej grze nie mam , niejeden z nich tych wielkich "miszczóf" skonczył w moich reckach, i nadal podrzymuje zdanie że duzo łatwiej zezłomować kogoś na uni o speedzie x3 niż x1 , prawda jest taka ze na x1 trzeba się wykazac wiekszymi umiejętnościami. Co kto lubi nie wypowiadaj się bo sam z siebie robisz... Z resztą wiesz kogo wink.png Jeżeli nie masz więcej argumentów …

• Cytat od OldRiddick: „Cytat od mateuszgg: „Zaglosowalem i apeluje do innych graczy. Złom na poziomie 70 % jest do dupy. Teraz gdy obrońca zaloguje sie po złomie moze wybudowac antyrecki i zebrac cały złom, a przy takim % bardzo czeto wyjdzie jeszcze na plus. Wiem mozna robic synchro i recki puscic wczesniej ale nie zawsze jest taka opcja. ” "Jak Kali komuś krowa to być dobrze, ale jeśli Kalemu ktoś ukraść krowa to być źle" Największy "anciarz" Tarazed narzeka na możliwość budowy antyrecków sam l…

• tez jestem za spedem x1 prawie cale "pokolenie" sie na tej predkosci wychowalo i mozna bylo w to grac i to dlugo . wiem niektorzy chca x2 x3 albo jeszcze szybsze ale to bez sensu jest. faktycznie tez bylbym za tym by przy wysokim eko byl zlom z obrony moze latwiej byloby wtedy bunkry psuc

• Troszke urlopowałem , pora powrócić :) Pozdrowionka dla ekipy z TENGU oraz dla znajomych ! Jak to się mówi , znalezione nie kradzione :P Dnia 08-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [Tengu] ________________________________________________ Krążownik 44.444 _________________________________________ Obrońca jarkus13 [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 60.000 Duży transporter 30.000 Wyrzutnia rakiet 10.290 Lekkie działo l…

• ale niektorzy bardzo lubia tą epoke Ja osobiscie troszke pogralem ale nie przekonalo mnie. Wolalbym takie uni sprzed wejscia wersji 6.0 i z ustawieniami 1x/1x jak dla mnie byloby idealne.. i debris 30 %

• Dziekuje Martus I w ogóle wrocilabys do gry bo tylko Elendil mi dex sprzedaje :))

• mały jubileusz , "stuknęła mi 30" trafione między odświerzaniem. Pozdrowionka jak zwyke dla TENGU i znajomych :) Dnia 22-04-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [Tengu] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca akokatthe [TEREFERE] ________________________________________________ Duży transporter 32.553 _________________________________________ Po bitwie... Agresor pawel1000 [Tengu] _____…

• Jak dla mnie również można by otworzyć jakieś uni z ustawieniami x1/x1 mysle ze duzo "starej ekipy" podłączyło by sie pod takie ustawienia , z reszta ciekawy jestem jaki tak naprawde jest przekrój wiekowy ludzi którzy graja w ta gre teraz a jaki był tak z 7 do 10 lat temu ? Ja mam wrazenie byc moze mylne ze ogame sie starzeje, i mówie tutaj o wiekku graczy , graczy aktywnych a nie tych ktorzy pograja do pierwszego dzwona.. Dziś miałe troszke czasu i z ciekawosci przejrzałem różne działy ST czy D…

• Echhh.. tak to jest , człowiek kombinuje moony zdejmuje , albo i nie bo od momentu jak zawziąłem sie na tą flotkę to zdjąłem dwa moony , w dodatku obydwa pękły jak bańka mydlana bo za pierwszym razem , kolejne za to twarde jak skała i niccc ale to nic ich nie ruszało... a tymczasem flota złapana na najzwyklejszym w świecie BFS.... w czasie lotu trochę aktywek było na różnych planetach, ale jak widać niegroźne.. Tak właściwie się pytam po co komu pińcet gęsi skoro z nich nie korzysta ?? Się w tak…