Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 642.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No Panowie trzeba przyznać że pięknie Wam to wyszło w dodatku zysk cudowny , więcej takich akcji! I jak widać pewnosc siebie gubie , ale tak naprawde , czy kazdy z nas nie leciał nigdy na pewniaka ? Tym razem Pan z Daleka nadział sie na dwóch lepszych od niego i tyle
-
No i piękna akcja w sojuszu się zawarła , tylko nie mam do tej pory pojecia czy Ola Was odpowiednio docebiła i wynagrodziła, bo oczywiscie na zdjeciu w awatarze kusi... ale w soju nadal cisza Grarki wlotu i znów mi robote robicie :P
-
Witam , troszke mnie tutaj nie było , wiec postanowiłem porozkrecać kilka stateczków na czesci i przespawać na własne Pozdrowienia jak zawsze dla RedBaron oraz dla znajomych. Dnia 18-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 5.185 Okręt wojenny 2.128 Pancernik 1.150 _________________________________________ Obrońca Draqlla [W K] ________________________________________________ Mały transporter …
-
Reaver [RedBaron] & khz [RedBaron] & KomuLazanki [RedBaron] vs. Old loog [Minionki] 1895% Wojna
PostNo i ładnie naprawde , wychodzi na to że póki co prowadziomy ale do konca wojny daleko a wróg nie śpi GRATY!!
-
Nie no coś pięknego! Na takie ST patrzy sie z wielką przyjemnością - naprawde wielkie graty! Numer z zawroceniem floty znajdującej sie pod falanga moze i stary ale jak widac najlepsi tylko takie akcje robia:D
-
No to tym razem coś większego się trafiło - ale żeby zbyt pięknie nie było - po raz kolejny zabrakło mi recków i ktoś posprzątał za mnie ponad 58 baniek mety ;/ W ogóle to ciekawa historia flota wyskanowana , nie czekając na minutki poleciałem , gdyż wcześniej zadnych aktywek u obrońcy nie było, dopiero po około pół godziny lotu kapnąłem się ze lece zamiast na moona to na planetę Więc tutaj nastąpiło kilkukrotne mocne przeklnięcie nie do zacytowania i zawróciłęm flotę.... ale coś mnie podkusiło …
-
N ooooooo ... a ja myślałem ze jak mnie mój pseudo kolega zezłomował to już nic na Wasacie sie nie wydarzy , a jednak , dla tych co piszą że strata itd... zluzujcie nieco , choc po stronoe agresorów wrecz wszycy którzy chcieli mnie na Wasacie podejsc to i tak gratulacje sie należa, bo tak naprawde to tak jak w zyciu , nie liczy sie ilość wdechów i wydechów a ilość chwil które zapieraja dech w piersi - i to starcie takim jest. Chyba jednak juz urlopowany Wastowicz - pawel1000 .... ale zapraszam n…
-
Witam , znów zawitałem u sasiada na małe tankowanie - niestety złom u obrońcy , no ale cóż do szybkich recków jeszcze daleko... Pozdrowienia jak zawsze dla RedBaron oraz dla znajomych! Po sobotnim dzwonie z którego chyba nadal nikt nie widział RW jakoś sie juz odbudowałem wiec i latać znów można Dnia 01-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [RedBaron] ________________________________________________ Mały transporter 6.000 Krążownik 2.222 Okręt wojenny 500 Pan…
-
I tak na deserek nasze mini Gang-Bang dokonane na Fukaszu... fajnie tak z kims polatac , dzień w pracy szybko zlatuje mam nadzieję że to nie ostatni sojuszowy zlot w naszym wykonaniu Ode mnie pozdrowienia jak zawsze dla REDBARON i znajomych i parę słów od wuja: " pozdrawiam RedBaron , Bractwo z tarazeda i Vivo z uriela, halszke oraz wszystkich znajomych i tych którzy chcą być pozdrowieni"" i czas na BuuM!! Dnia 24-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wujo [RedBaron] _…
-
Moje dopiero drugie ST na tym Unii , niestety wyszedł na jaw brak recków :))) Ale troszke surki zdobyłem to sobie dospawam, troszke mety rozkradli , ale przyjdzie czas na odbiór tego co moje Pozdrowienia dla całego REDBARON i znajomych! Dnia 24-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [RedBaron] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 15.653 Ciężki myśliwiec 935 Krążownik 4.199 Okręt wojenny 921 Pancernik 518 ____________________________…