Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 642.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No to lecim z kolejnym Stejkiem , nielotniczego sojuszu RedBaron Troszke Gąsek spadło , troszkę życzeń mam nawet podzielić się mogę Pozdrowienia dla ekipy z RedBaron oraz znajomych! Dnia 16-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 6.519 Okręt wojenny 2.724 Pancernik 3.639 _________________________________________ Obrońca Senchi [CZ_K] ________________________________________________ Mały trans…
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
pawel1000 - - Wojny Uriel
PostBez zbędnego rozpisywania sie..... pawel1000 [RedBaron] vs. Het Masteen [Minionki] 426.28% Dnia 08-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 6.000 _________________________________________ Obrońca Het Masteen [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 2.111 Okręt wojenny 20 _________________________________________ Po bitwie... Agresor pawel1000 [RedBaron] ___________…
-
No to mój kolejny mały wkład do wojenki z bananami pozdrowienia dla RedBaron oraz znajomych Dnia 08-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 6.000 _________________________________________ Obrońca Het Masteen [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 2.111 Okręt wojenny 20 _________________________________________ Po bitwie... Agresor pawel1000 [RedBaron] __________…
-
B1TTOR [RedBaron] & PoProstuEmil [RedBaron] & Poper_Oddam [RedBaron] vs. Kecalkoatl [JUoD] - 3543%
PostNie ma to jak dobry sojuszowy zlot u kogoś Graty panowie!!
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
pawel1000 - - Wojny Uriel
PostBobirek swoje to i ja swoje mizerię wstawie trampek [Minionki] vs. pawel1000 [RedBaron] 123.14% - obrona Dnia 07-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Duży transporter 750 Krążownik 300 _________________________________________ Obrońca pawel1000 [RedBaron] ________________________________________________ Duży transporter 1 Okręt wojenny 400 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie…
-
Cóż tutaj wiecej pisac - obrońca po raz drugi ogląda moje recki od środka Zyczę SZO Pozdrowienia jak zawsze dla RedBaron i znajomych Dnia 01-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [RedBaron] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.200 Pancernik 1.800 _________________________________________ Obrońca King Crimson [LIGA] ________________________________________________ Duży transporter 500 Lekki myśliwiec 8.088 Krążownik 2.500 Okręt woje…
-
no to sie RedBaron rozszalal w dziale St az milo popatrzec poczytac i oczywiscie pogratulowac. a jak bede mial chwilke to musze poprawic znow nasz wewnetrzny Zysku masz i tak pieknie wiec ciekawe co Ty z nim zrobisz?
-
Witam po raz kolejny % może i nie powalający za to krisu się nachapałem Obronce od dłuższego czasu obserwowałem , nawet wylatywałem w gościnę do niego niestety zawsze się znalazł na koncie. Wczoraj po ucięciu sobie pogadanki z wujem , postanowiłem puscic FS , ale coś mnie tknęło i poskanowałem troszkę. Zdziwiłem sie kiedy zobaczyłem taka ładną "paczkę" pozostawioną na moonie u Marcina, powiem szczerze ze od razu wyleciałem , problem był z transporterami bo mi ich najzwyczajniej zabrakło i musiał…
-
Nie ma to jak czyścioszek! Graty panowie udanej kontry!
-
No i wziął i popsuł Paule , ja juz obiecałem że nie bede jej psuł statków no to inny z RedBaron jej porozkręcał flotę. Skoro były urodziny toi wszystkiego najlepszego , a Reverovi oczywiście graty bo jest za co zysk masz niezły więc bedzie troszke nowej flo.. :D