Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od farcik: „Sięgnąłem dna w tej grze. Wyrwałem bana, teraz, z całym szacunkiem, nie chce obrazić, ale pierwszy lepszy mnie zlomuje. Kiedyś kompletnie nie do pomyślenia, teraz proszę...dzieje się. Kompletne dno. To musiało się tak skończyć. Ileż można olewać, zapominać. Liczyć na to, że nikt nie zauważy. Zauważy, jak widać, prędzej czy później. Jak się nie ma czasu, to się rezygnuje, a nie psuje dobre imię sojuszu, swoje dobre imię. Nie karmi się przypadkowych graczy, którzy nawet nie powin…
-
Zolwik128 [W_P] & ABW [W_P] & Fremen [W_P] & Riddick Incoming [W_P] & Lzk [W_P] vs. luxtorpedaa [DOM]----->5277% Oranie bunkra na ostro ;>
Almost - - Starcia Merkur
PostGraty bunkier przeorany koncertowo
-
breakus [PZT] & GrimReaper [PZT] & Wachu [PZT] & Flusik [PZT] vs. muerte [W_P] 26711% NOWE TOP 1 ACS
Postchciałem coś dopisać ale co było do napisania zostało napisane na pw Ps. Dziś zaktualizuje Top starcia żeby nie było A i żeby nowa Pani administrator się nie zawiodła
-
breakus [PZT] & GrimReaper [PZT] & Wachu [PZT] & Flusik [PZT] vs. muerte [W_P] 26711% NOWE TOP 1 ACS
PostGraty Breakowi się należą :p wyliczył kiedyś mnie, to i innych wyliczy :p
-
Lzk [W_P] & Fremen [W_P] & Riddick Incoming [W_P] & Zolwik128 [W_P] vs. Dark Core [W_P] 5683,36%
PostCytat od Mysliwy: „Cytat od breakboy: „Dark z całym szacunkiem,ale jak sojusz miał Ci nie wybaczyć, jak Wasz cały sojusz sie pushuje??? dla mnie i dla reszty graczy jest to jasne Jestescie pusherami czyli oszustami:) Teraz poleca gromy na mnie z waszej strony ale mam na to wyj..ne:) ” Breakus, król pręgierza rozmawia o oszustach! Co za czasy... ” Żyjemy w czasach gdzie "Najlepszy gracz ogame" grasuje po forum i wypisuje swoje poglądy a i czasem wstawi st na 600% z wojtasa xD
-
Lzk [W_P] & Fremen [W_P] & Riddick Incoming [W_P] & Zolwik128 [W_P] vs. Dark Core [W_P] 5683,36%
PostNoo Push na Sabahu był dobrze zaplanowany i dobrze wykonany :D, aż się ciepło w serduszku robi jak osoby z PZT dają nam darmowy przyrost, a i czasami aktywki ujawnią
-
PostNo wasz wasz, kawałek ciasta dla was
-
PostBurak to pewnie wyłysiał przez to że PZT nie dostało ST
-
TOP 10 Solo/ACS Solo: 1. 20361,82% - Lzk [W_P] vs. EL Sabah Nur [PZT] 2. 18828,42% - Lzk [W_P] vs. slaski [Emeryci] 3. 15121,05% - Lzk [W_P] vs. Tofi [D_D] 4. 14130% - new vs. Tofi [D_D] 5. 12528% - Ink [PZT] vs. Fremen [W_P] 6. 10426,65% - Lzk [W_P] vs. jarek81 [W-W] 7. 10166% - Flusik [PZT] vs. n8n [Nordland] 8. 9499,91% - Lzk [W_P] vs. HORTEX [D_D] 9. 9132% - Fremen [W_P] vs. KotTdw [BAiZ] 10. 9098,1% - Lzk [W_P] vs. HORTEX [D_D] ACS: 1. 34782,77% - Lzk [W_P] & Zolwik128 [W_P] vs. KUBAN [PZT]…