Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Riddick Incoming [TRIADA] vs. luxtorpedaa [DOM] - 8856% WOJNA i oranie bunkra na OSTRO!!!
Almost - - Starcia Merkur
PostCytat od Incoming: „ Cytat od Almost: „"nie ma to jak walenie na czacie z WP do 5 rano " ” ” Żeby nie było niedomówień! Ja tylko patrzyłem!!! Za daleko miałem żeby z nimi walić!
-
WYGRANA --- BOSS [BOSS] 238,40 % vs Miedzygalaktyczne Kurczaki [MKU] 0 % - ROZPAD
Almost - - Wojny Zibal
PostGraty Panowie! Powodzenia, wreszcie wojna w której coś ciekawego może się podziać!
-
[Suma: 67.094.000] bollo [ZLMRZ] & KrwiozerczaKaczuszka [ZLMRZ] vs. BloodyMoonMaker 524,1%
Almost - - Starcia Zibal
Post"Ukradli mi złom z ST" youtube.com/watch?v=e7AeEOb9Ebg
-
1. [MKU]Miedzygalaktyczne Kurczaki vs [ZLMRZ] Zlomiarze Nierozstrzygnięta
Almost - - Wojny Zibal
PostNo to teraz życzę powodzenia w wojence zgodnej z regulaminem
-
[Suma: 67.094.000] bollo [ZLMRZ] & KrwiozerczaKaczuszka [ZLMRZ] vs. BloodyMoonMaker 524,1%
Almost - - Starcia Zibal
PostKolejny "Flociarski sojusz" i kolejne puste oskarżenia ale gratki wlotu, szkoda złomu bo było tego trochę
-
1. [MKU]Miedzygalaktyczne Kurczaki vs [ZLMRZ] Zlomiarze Nierozstrzygnięta
Almost - - Wojny Zibal
Post"3. warunkiem zakonczenia rozpad jednego z sojuszy" nie jestem ekspertem ale ten punkt chyba jest nie zgodny z regulaminem lub co najmniej w bardzo złym guście. Cytat od kasai: „4. Warunki zakończenia wojny: [można wybrać jedną lub obie opcje, jednak w tym wypadku granicą końcową jest warunek, który zostanie spełniony jako pierwszy] a) pewien próg, którego osiągnięcie przez jedną ze stron jest równoznaczne ze zwycięstwem i tym samym zakończeniem wojny; Minimalny i maksymalny próg, który może sta…