Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Propozycja zmian na Merkury
Almost - - DiD Merkur
PostCytat od Art: „Ankieta przegłosowała eco x7. Nie ma woli zmian wysokości złomu, deuter także pozostanie przy swojej wartości z racji braku wyraźnego zdecydowania wszystkich graczy na Universum. Poproszę o wprowadzenie zmian pod koniec czerwca. ” A Ja bardzo bym prosił o ujawnienie pełnych wyników ankiety, nigdzie nie było napisane że głosowanie za zmianami jest niejawne, więc dlaczego dostaliśmy taką niejasną wypowiedź zamiast wyników ankiety?
-
Ja (nie wierzę!), 1kk pancków Ładne starcie , już się wieści rozeszły haha Pozdrowienia z Merkur
-
Neferet [ZLOM] & Inny_koles [S_W _A_T] & Marocarter [S_W _A_T] vs. Hey-Ho Lets Go (Honor) [aVirgo] 5949.65% ~ wyliczanka
Almost - - Starcia Virgo
Post:o ładnie, pewnie te gs jak pancki na x1 latają haha
-
Czy Szanowna Pani jeszcze odpisuje :D?
-
Almost - - DiD Merkur
PostEko x5 i zużycie deu 0,5 i flociarz będzie miał dobrze a i ekowiec nie będzie płakał
-
Almost - - DiD Merkur
PostNie ja usunąłem posta, powiem tak złom z obrony i flota x2 te dwie zmiany zabiją serwer tak szybko jak GF tworzy nowe serwery
-
Almost - - DiD Merkur
PostRozliczanie z postów miało jak najbardziej sens, bo osoby które się wypowiadały nie grają na tym serwerze, więc nie rozumiem usunięcia tamtego posta... Większość jest na tak że zmianami? To chyba czytamy inne posty...
-
Almost - - DiD Merkur
PostCytat od VaaNe: „Jestem zdecydowanie na tak . Eko do razy 5 myślę że starczy Flota x 2 też jak najbardziej oraz pole zniszczeń do 70 % i będzie idealnie Można jeszcze dodać % z obrony ale to już by było za pięknie ” Cytat od GHOST: „Osobiście uważam,że prędkość floty x2 była by idealna, spalanie 0.5 to chyba juz powinno być jako wymagany standard. co do eko można lekko podciągnąć...byle nie za dużo. Takie zmiany na pewno wprowadzą ożywienie i urozmaicenie w grze i wiele osób zdejmie urlop i chęt…
-
Almost - - DiD Merkur
PostPojemność sond tak, reszta zdecydowanie nie! Akysz mi z eko x7
-
TajemniczyMagZielarz [ZLMRZ] & Terror [RLR] & Queen Baelish [Winter] & John Snow [Winter] vs. edol [WOLF] & Widmo [BOSS] & Bllizna_Oddam [BOSS] & Wandal [BOSS] & Brzydki [SBW] 27 020% TOP 1 ACS
Almost - - Starcia Zibal
PostSłychać było aż w warszawie Graty zgrania STek mówi sam za siebie! Graty AVE SAME LAMY haha :D