Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 323.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Damaon - - Porozmawiajmy o OGame

OGame Polska » Nowości i ogłoszenia » Gra » Błędy i Awarie OGame Polska » Nowości i ogłoszenia » Gra » Nowości Wiem, że to pierdół, ale przydałoby się uściślić jeden konkretny dział do tego typu informacji Mniej dezorientacji by było.

• Przywitanie z Uniwersum QUASAR

Damaon - - DiD Quasar

Klimaty jak w starym ogame. Wszyscy przesiedli się z CS-a. Piękni, młodzi i pryszczaci

• Bonusowe pozycje planet

Damaon - - Zadawanie pytań

Piszemy o banałach. Faktycznie użyłem litery "i", zamiast "/". Ogólnie wiadomo o co chodzi. Dziwne że najpierw zadajesz pokrętne pytanie, a potem oczekujesz jasnej odpowiedzi. Nie bądź zaraz taki "absolutnie nie masz racji". Edit: (Ukryta treść)

• Pamiętam jak się za smarkacza lagowało floodem serwery fotka.pl na czacie, hi hi hi To Twoje było jeszcze czytelne i jasne w przekazie Signed by FTT (Fotka Terrorist Team)

• Wtyczka na Android

Ja używam AntigameReborn na mozillowskiej przeglądarce i w ogóle nie przejmuję się tym, że programista porzucił opiekę nad projektem. Polecam, fajnie się farmi

• Bonusowe pozycje planet

Cytat od Radim: „Jeśli wydobycie wyrównywane jest do finalnej pozycji, i bonus ulega zmniejszeniu, to czy przyznawana jest za to darmowa relokacja? ” Jeśli wywali Cię z 15. pozycji na 14., to będziesz miał wydobycie zgodne z parametrami temperatury i pozycji 14-tej. Fuzja nie ma nie ma w tym nic do rzeczy, a darmowych relokacji za każdą planetę pewnie nie dadzą. Przynajmniej tak było ostatnim razem.

• Ja też. Dziś i jutro se zrobiłem wolne. Niech inni pracują. A Super jest rasistą, bo nie lubi pracujących murzynów! O!

• Tak głośno krzyczą z rana, że dla BHP stopery warto wcisnąć ...i spać dalej ciach /S

• Wersja 7.x - dyskusja

Póki co, tak jak zaznaczył Art, respektujący zdanie graczy feedback ze strony GF jest najskuteczniejszy, gdy o daną rzecz proszą społeczności wszystkich krajów, a nie pojedyncze głosy jakiegoś tam rumuńskiego turbouni Fakt, origina nie ma. Tak mi się nazwało - wiadomo o co mi chodzi.

• Jakaś zorganizowana akcja? (Ukryta treść)

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od chill: „Znaczy się pisać kod od nowa? Ja to bym bardziej widział +2wr na 1s, +3/s, +4/s ... ” Dokładnie tak. Liczby pełne z interwałami, tak jak w licznikach wydobycia surowców. Cytat od Antharas: „A kto kupi dopalacze do stoczni ” Równie bez sensu jest klepanie brązowych skracaczy w import-export przez dojrzałe konta. Zgaduję, że większy zysk z kasowanej antymaterii idzie właśnie na 2h+, a 24-ki w większych ilościach kupują jedynie ci, których nie tyle na to stać, ile wiedzą po co. Dor…

• Ktoś mnie wołał?

• Idlaki

Tak, wiem jak to działa. Wspomniałem o tym wyżej.

• Bez-tytu-u.png Nie żebym narzekał, ale nie ogarniam czemu nadal mi to śmiga, mimo że zegar się wyzerował.

• 3s.png Trzeci set, hehe

• Idlaki

Napisałem wg topki. Na mmorpg nie ma wyszukiwarki idlaków, a ranking standardowy to mogę sobie w grze sam obczaić. W sumie wpadłem na prostszy pomysł. Ściągnąłem sobie dodatek "OGame Redesign: Show Players' Status in the Highscores" i przejrzę sobie faktycznie z listy rankingowej gry. Trochę więcej roboty, ale nadal mniej, niż skanowanie kilku galaktyk, wertowanie raportów i czyszczenie martwych eko. To tak doraźnie - gdyby jednak ktoś ogarnął taką wyszukiwarkę, oddam się nałożnie iks de. Pozdro…

• Obecna faza: Ochładzanie O co w tym chodzi?

• Idlaki

Siema Zna ktoś jakąś stronkę, która pokazuje farmy wg topki?

• Wieprzowinę

• Ej, ale tak w ogóle to psia grypa była rok temu. Jakiś dziwny przekaz odbieram