Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 323.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Piszemy o banałach. Faktycznie użyłem litery "i", zamiast "/". Ogólnie wiadomo o co chodzi. Dziwne że najpierw zadajesz pokrętne pytanie, a potem oczekujesz jasnej odpowiedzi. Nie bądź zaraz taki "absolutnie nie masz racji". Edit: (Ukryta treść)
-
Wtyczka na Android
PostJa używam AntigameReborn na mozillowskiej przeglądarce i w ogóle nie przejmuję się tym, że programista porzucił opiekę nad projektem. Polecam, fajnie się farmi
-
Cytat od Radim: „Jeśli wydobycie wyrównywane jest do finalnej pozycji, i bonus ulega zmniejszeniu, to czy przyznawana jest za to darmowa relokacja? ” Jeśli wywali Cię z 15. pozycji na 14., to będziesz miał wydobycie zgodne z parametrami temperatury i pozycji 14-tej. Fuzja nie ma nie ma w tym nic do rzeczy, a darmowych relokacji za każdą planetę pewnie nie dadzą. Przynajmniej tak było ostatnim razem.
-
Cytat od chill: „Znaczy się pisać kod od nowa? Ja to bym bardziej widział +2wr na 1s, +3/s, +4/s ... ” Dokładnie tak. Liczby pełne z interwałami, tak jak w licznikach wydobycia surowców. Cytat od Antharas: „A kto kupi dopalacze do stoczni ” Równie bez sensu jest klepanie brązowych skracaczy w import-export przez dojrzałe konta. Zgaduję, że większy zysk z kasowanej antymaterii idzie właśnie na 2h+, a 24-ki w większych ilościach kupują jedynie ci, których nie tyle na to stać, ile wiedzą po co. Dor…
-
Idlaki
PostTak, wiem jak to działa. Wspomniałem o tym wyżej.
-
Idlaki
PostNapisałem wg topki. Na mmorpg nie ma wyszukiwarki idlaków, a ranking standardowy to mogę sobie w grze sam obczaić. W sumie wpadłem na prostszy pomysł. Ściągnąłem sobie dodatek "OGame Redesign: Show Players' Status in the Highscores" i przejrzę sobie faktycznie z listy rankingowej gry. Trochę więcej roboty, ale nadal mniej, niż skanowanie kilku galaktyk, wertowanie raportów i czyszczenie martwych eko. To tak doraźnie - gdyby jednak ktoś ogarnął taką wyszukiwarkę, oddam się nałożnie iks de. Pozdro…
-
Idlaki
PostSiema Zna ktoś jakąś stronkę, która pokazuje farmy wg topki?