Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 323.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sprawdzona szkoła. Tak marudzili, że ekowcy dostali buffa wielkiego, a tu wychodzi niecałe 10%. Przy dobrze rozwiniętych kopalniach, z geologami i innymi lujami-mujami, to się sumuje. Dość sporo z pasywnej gry. Bawi mnie tylko to, że nie doceniają zmian w transporcie we wprowadzeniu 7.X i wcześniejszego gmerania w Tn. Dzięki pit za porównanie Jak ktoś nie boi się robić energetycznej, to ma. P.s. Swoją drogą, jakie masz poziomy fuzji i ile ciągną Ci dexu?
-
Cytat od Ecc0: „No właśnie żadnej wzmianki nie było, i mam wątpliwości czy GF będzie pamiętać żeby te przeliczniki usztywnić. ” Jak dla mnie, jedyny sens zaglądania na ten rynek jest wtedy, gdy się chce kupić statki specjalne odmiennej klasy. Handel ma sens tylko w lataniu prywatnie, albo za anty, biorąc poprawki na ewentualne drobne straty. Na pewno mniejsze niż te śmieszne przeliczniki z rynku + haracze. Równie głupie jak podejście niektórych licytujących boosta mety 10%. A tak w ogóle to mogl…
-
Całe to towarzystwo co tu siedzi i pieprzy, że Team, że GF, po ciul grać, że kiedyś to było, itp, itd... mieszając w to te śmieszne akcje śledcze kto jak się wycwanił, "bo ja się nie cwanię (ale jak już ktoś robi wałki, to trzeba siedzieć cicho a nie chwalić się na lewo i prawo)", oskarżając się wzajemnie kto co i jak... 200.gif Tymczasem od dobrych pięciu lat wywaliłem na ten hazard na pewno prawie 10 kafli, mimo że rezygnowałem z grania na danych uni, a ich dalej zadki bolą, że sami siebie nie…
-
Wywalcie ten Stomt. Nie kumam co to ma do parametrów uni. Social media w samej grze ok, ale jak już, to w stopce strony.
-
Mogliby nam oszczędzić tych infantylnych dymów na forum i zrobić rozbudowaną ankietę (z późniejszym podaniem wyników) co kto chce, gdzie i jak, albo zrobić to na chłopski rozum "ciut mniej-ciut wincyj". Tak czy inaczej, z tego co widać, niektórych ponoszą fantazje, innych emocje, a niektórych jedno i drugie. Spokojnie, przed 7.x też było wielkie uniesienie i jakoś mimo bugów, dysproporcji w balansie klas i innych mankamentów, jakoś nikt specjalnie dziś o to szumu nie robi. Teraz to se można posp…