Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 323.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Art: „Gdy aktywna jest zarówno klasa Zbieracz jak i Geolog, pojawi się możliwość wykorzystania dodatkowych Pełzaczy powyżej ustalonego limitu ” Mam zbieracza, mam geologa i mam 8,79... pełzacza na poziom kopalni. Na bieżąco to nie kłopot, bo w podglądzie widać ile może kopać, ale chcąc zrobić sobie symulacje dla wyższych poziomów już tak. Jest jakiś wzór, który definiuje przesunięcie limitu?
-
Cytat od Calipso: „nie wiem czy nie pierwszą ” Tego nie wiesz, ale w pozostałych kwestiach widzę rozeznany jak reporter Faktu. Ciekawią mnie te wszystkie wywody o tym całym GF, teamie itd. Zacne teorie można tu wyczytać. Sami specjaliści od marketingu, programowania i zarządzania A, właśnie - kto się ze mną założy, że za kolejne pięć lat gierka będzie nadal śmigać i nadal będą lamenty na forum?
-
Jest grono około 30-tu forumowiczów, którzy jak jeden mąż piszą od baaardzo dawna, że to schodzi na psy, że kończą grę, ale jednak nadal tu siedzą. A nawet jeśli faktycznie znikają, to mija minimum 2-3 lata z tym swoim "Siema, grałem x lat temu, które uni wybrać?, proszę o surkę". Z tym całym ogejem są chyba w jakimś toksycznym związku Podziękujcie mi, kochajcie i nienawidźcie, bo właśnie olewam u68 na które wywaliłem około 500 euro w mijającym roku, a na gwiazdkę zamierzam sprawić sobie 40kk an…
-
Skojarzenia v. 0.3
PostZUS
-
ostatnia litera
PostOGejm
-
ostatnia litera
PostRabarbar
-
Skojarzenia v. 0.3
PostPiS
-
Cytat od abraaa: „Raporty Wojenne z Ekspedycji uXanthus Raporty Wojenne z Ekspedycji u68 Pierwsze z brzegu. Każde uni taki temat ma. ” Prawidłowo. Po wejściu 7.X w tematach rekordów, w których niektórzy gracze naprawdę wykazywali się smaczkami eko i flot, nagle zaczęły się sypać prozaiczne pościki, że ktoś wyłapał pół kilo panców. Jestem za, ale nie za spamem.
-
ekspy po updt
PostI wogle całą grę od nowa, z resetem wszystkich punktów, robiąc UF tylko do trzech (typów) uni