Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-163 z 163.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wzorowy lot, wczoraj zobaczyłem misje "niszcz" której nie widziałem nigdy w tej grze i cofnąłem flotę. Nie odebrałem. Gratuluję, kolejny wyleczony

• Nie spodziewalem sie ze tu wroce tak szybko (chyba ze po prawej, hehe) Pierwszy wlot byl na flote na 40kk - zakonczyl sie podniesieniem jej przez obronce. Kiedy wrocilem i zrobilem kilka skanow okazalo sie, ze pan przyslal do pomocy gsy - zrobil sie lakomy kąsek. Poczekalem az zgasnie i ruszylem na niego w mysl, ze sie nie spodziewa drugiego uderzenia zaraz po pierwszym (podpatrzone u topki, pozdrawiam Banditta!). W moim przypadku zadzialalo i stalo sie bum. Zlom zebrany bez ok. 9kk metalu. Pozd…

• Niestety przez nieszczesliwy zbieg okolicznosci mialem tylko 3094 recki do dyspozycji, reszte zebral obronca przez co jego straty sa mniejsze niz wymienione na dole, ale nie wiedzialem jak to zaznaczyc w konwerterze, a API nie mialem :P. Pierwszy raz na ST zaliczony, bedzie jeszcze co najmniej jeden, nawet jesli bede po prawej stronie Obroncy szo. Pozdrawiam ZLOM a w szczegolnosci Dartha Dnia 02-08-2018 13:05:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Limonoleum [ZLOM] __________________…