Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 163.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, Czuję, że nie zagląda tu zbyt wiele ludzi z grona, na którym mi zależy, ale odpowiedniejszego działu nie znalazłem. Pytanie kieruję do zaawansowanych graczy eko, jako że ja w tym stylu gram po raz pierwszy. Czy warto jest na pewnym etapie gry porzucić planetę matkę na rzecz kolonizacji planety z dużo większa ilością pól? Czy może jednak warto terraformowac już rozbudowaną planetę, szczególnie gdy daje najwięcej deuteru z posiadanych, powiedzmy, dziesięciu? Proszę o radę kolegów wyjadaczy …
-
Dla panów u góry chyba nie ma już ratunku, uparli się to zostawcie, a nie ich nawracacie jak kijem rzekę... Co do bana: aż strach się piąć do góry jak takie akcje sie na szczycie odwalają Powiem tak: skoro nagle zaczęto egzekwować zasadę, której nie egzekwowano właściwie przez cały czas trwania uni, to powinno się ją wyegzekwować w stosunku do każdego gracza uniwersum. Wiec szanowni GO którzy kopytami się zaparli jak osły i bana nie cofną i już, powinni teraz od góry do dołu topki prześledzić lo…
-
Dobry zysk na nie byle jakim zawodniku. Opłacało się siedzieć do późna, a obrońcę widocznie zmogło gratki a Szynie SzO lub powodzenia w rl.
-
Cytat od AB Rh plus: „Deki ja bym powiedział że farmy to sie właśnie wam skończyły i dla tego idziecie na nowe Uni gdzie jest ich na razie pełno.. ” nie wiem jak z DeKim, ale to zdanie sugeruje, że wrzucasz bERN'a do worka ludzi którzy latają tylko na farmy ;D mojego sojusznika gość wyliczył na zawrotce z pzta, daleki jestem od tego, żeby go zaliczyć do zwykłych farmerów.. to prawdziwy kot (niepalący!) i chętnie zobaczę, jak pójdzie mu na Europie (o ile w topce zmieni nick, bo na razie do wiadom…
-
Widziałem spadek obroncy w statach i już miałem pisać, czy maczałeś w tym palce Nie ukrywam, ciekawa ta współpraca z Obcym, ale jeszcze ciekawsza bylaby rywalizacja między wami dwoma gratki, przetapiaj, zawsze dobrze mi widzieć, że masz czym latać
-
"lekko" rozbici zostali tu chyba wszyscy ;). Nie wiem czy gratulować utarcia nosa MALACKowi czy raczej współczuć nieszczęścia Obcego tak czy siak latajek zostalo, gracz wyeliminowany a Wy dalej się rozbijacie po top1 i 2 więc nic tylko grać dalej, a co najwazniejsze, jest czym latać, co mnie cieszy fajnie ze topka wstawia w koncu RW, nawet nie do konca udane. szkoda zeby takie akcje przechodzily bez echa na uni.
-
Krwiożercze dziadki i babcie w akcji Tylko nas na Dorado nie zostawiajcie! Graty
-
Gratulacje dla zwycięzców Swoją drogą @Haven, bo aż jestem ciekawy - w tym STejku zrobiłeś FSa na planetę i kumple Ci się podstawili po prostu? On tego nie widział na falandze, ze oni lecą, czy jak??:P
-
Widzę, że Syndycat już praktycznie rozbrojony, tylko Banditt został przy życiu. Coś czuję, że lekko nie będzie miał. Chłopaki z RETRO to prawdziwe asy i wątpię żeby ktoś im jeszcze zaszkodził. Swoją drogą, tak jak wyżej kolega napisał, ciekawe co się stanie jak RETRO już po prostu nie będzie miało na kogo latać To uni nie jest dla mnie (za szybkie floty) ale rozwój wydarzeń naprawdę ciekawy :). Liczę na jakiś rozłam w RETRO (nie życzę źle wam, tylko dobrze nam jako obserwatorom, a to by było wsp…