Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 163.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pięknie, panowie, pięknie! Gratki! Widzisz Piotrek, jakby jeszcze nam wszedł nasz przepał z wcześniej to byśmy byli jak pączki w maśle
-
Ja się troszkę odłączę, bo Obcego jako gracza szanuję za dużą wiedzę o grze i umiejętne jej wykorzystanie. Jak najbardziej należą się życzenia szo, które to ode mnie płyną - padłeś jak prawdziwy kolos, w pojedynkę nie było na Ciebie mocnych, a i piątka musiała zebrać się naprawdę silna, żeby wyjśc na jakiś plus. Pokazałeś, że umiesz grać (nawet jeśli przewaga wypracowana była nie do końca uczciwie) i zachęcam do kontynuowania Gwoli ścisłości: Również nie podoba mi się "spłycanie" tego starcia do…
-
Jakiś czas temu @P Y S I U pisał, ze na NZD liczy się podwójnie - złośliwy człowiek powiedziałby teraz, że na BoSS to nawet potrójnie! Ale SzO życzył, więc ja tym złośliwcem nie będę Zwykły bfs, kamyk i Europka na szczęście mieli inne rzeczy do roboty, bo by pewnie wszystko sprzątnęli FortyFour rządzi!!! dzięki za całą pomoc do tego starcia pozdro dla ogejmowej policji @olszyn4 i dla @torino, który się wczoraj nie mniej nachapał niż ja obrońcy SzO. Dnia 02-04-2019 00:08:51 następujące floty spot…
-
Euro leniuch kazał wstawić. Parafrazując klasyka - "Jam to, nie chwaląc się, wyskanował" ;). I gdyby nie zamułka jednego z sojuszników, pewnie nawet bym na to z nim poleciał Moja flota jednak w pojedynkę nie wystarczy nawet na ogryzki uniwersowych gigantów. Na szczęście na podorędziu znalazł się jeden z naszych - niestety tylko jeden, bo główna flota obrońcy też stała dłuższy czas Ode mnie jumkowi SzO, chociaz dla niego to pewnie zwykla drobnica Pozdro NZD! Cytat od Europka inteligentnie i z pol…
-
Graty starcia, zysk niemały Nie mam na celu obrazania, ani żadnego przytyku, ale nie sądzisz, że formę lepiej zdefiniowałbyś, grając od zera? Tutaj dostałeś konto Aceta które w momencie przejęcia było top 1 o ile mnie pamięć nie myli, więc start dość ułatwiony ;).* Cytat od Nochowicz_Dorado: „na pożegnanie ” żartujesz? pierwszy stejk od Ciebie wstawiony miesiąc temu a Ty już chcesz się zmywać? nie wygłupiaj się * *No chyba że Acet i Ty to ta sama osoba, a ja nie wiedziałem - wtedy z tego posta z…
-
Gratuluję atakującym. [ciach] Obrońcy SzO. Administrator Forum Toadie:Prowokacje usuwam
-
Takiego flociarza ściągnąć, nie lada wyczyn! A tak już kończąc żarty: gratuluję ekipie złomującej (bo organizacja takiego eventu wyczynem niewątpliwie jest) i mam nadzieję, że współpraca Nochala, PanaJana i szeroko pojętych BoSSów jest tymczasowa. Szkoda by było, gdyby tych dwóch pierwszych skumało się z najsilniejszym soujszem na uni, zabiłoby to różnorodność na Dorado. Takze panowie, nie dajcie się Co do starcia - może teraz będzie mniej latania po 200k surki na moona Obrońca ma dok, silny eko…
-
Debris z obrony - nie Ładowność sond - nie zwiększenie debrisu - 60-70% jak najbardziej Jeśli chodzi o eko i badania - póki te drugie robią się mniej niż miesiąc przy sensownych labach, to moim zdaniem nie ma sensu zmieniać, proponuję eko x7 a ewentualnie w późniejszym stadium rozwoju uni powrót do x6 i zwiększenie badań do x12.
-
A mnie to w sumie zastanawiają zasady tego odsyłania. Naprawdę nie mogliście zostawić sobie nawet na pokrycie strat? Odliczając paliwo na odsyłkę to resztę strat widać jak na dłoni w RW... Cytat od elcfart: „1,52E8 (po waszemu 152kk) ” przepraszam, musiałem
-
W DiD obstawiałem bERNa, który ponoć maczał palce w tym ST, więc niejako miałem rację Graty ustrzelenia, obrońcy więcej pokory i szo
-
Kto się pushnął?
Limonoleum - - DiD Europa
PostCytat od NarImmor: „Mówisz o tej lamie bernie? ” Przez większość wypowiedzi. Końcówka jest o Tobie, między innymi
-
OSZUŚCI ......
Limonoleum - - DiD Dorado
Posto, moze to czas zdjąć urlop i jeszcze poklikać eko, skoro mówisz, że Jarczyk ban... ;d
-
Kto się pushnął?
Limonoleum - - DiD Europa
PostInnych ludzi z WSNR nie znam, ale zawsze mnie bawi, jak ktoś ciśnie @bERNa, że się pushuje pozdro dla Aqua, kto grał ten wie, miło mi będzie patrzeć jak te szczekacze padają tak samo jak tam