Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 163.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
E tam, zniknął na chwilę, wrócił i bawi się dalej każdemu się zdarza
-
@P Y S I U wybacz, raczej bezsilność przeze mnie przemawia - w końcu jak już mówiłem, było to brane pod uwagę.
-
@P Y S I U zgadzam się z całym postem Super locik, szczególnie że z mojej strony swojego rodzaju zemsta za zlom Marcina na mnie (dałem symboliczną flotę bo wspomniany wyżej Pysiu coś tam świrował blisko miejsca mojego wylotu a już nie zostało komu bronić :D). Fajna akcja, dużo śmiechu, niedopilnowane gsy, nieużyte kody zasiadania. Co prawda trochę frustracji było (z mojej strony), że jak się pod tyłkiem BoSSom zapaliło to ściągnięli z urlopów Krakena i inne PanaJana, Wrotę i DeathAngela wątpliwe…
-
Minuty na moonie, postanowiłem wylecieć jedynie na flotę, niestety pancki rozsiane po moonach więc puściłem ile mogłem ;). Dużo akt po drodze, w tym na matce, cały czas coś wracało. Z racji braku logu obrońcy bardzo późno dodałem dofarmy - łącznie to z półtorej godziny mi zeszło na farmieniu, w międzyczasie wróciło kolejne 20kk floty :). Obrońca podebrał ze 100 recków z tegoż złomu, co zostało uwzględnione w podsumowaniu po mojej stronie, po stronie obrońcy straty są o tyleż mniejsze. Obrońcy ży…
-
Witam graczy, Bez historii tym razem, bo nie ma co opowiadać :<. Obrońcy życzę SzO, nie odezwał się ale wysłał zawrotne 100 ow w odwecie, więc można się spodziewać, że odbudowa będzie. Pozdrawiam @Ecc0 i dzięki za recki! Pozdrawiam @kamykmocy i obiecuję latać więcej! Pozdrawiam całe NZD! europkachamiprostak Dnia 06-05-2019 12:52:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Limonoleum [NZD] ________________________________________________ Pancernik 13.701 ___________________________________…
-
Big brother wersja NZD - zawsze patrzą :P. Gratki czujności, a obrońcy powodzenia w realu, bo porządny z niego chop.
-
Kamyk [NZD] & Limonoleum [NZD] & Piesiou [NZD] & Europka [NZD] vs. OddamPriv [JebaLSP] ~ 10532.23%
PostCytat od Hefajstos: „Trochę mnie zdziwiło, że zabrakło tej dość istotnej informacji w preludium do RW. ” Mea culpa, istotna rzeczywiście Skupiłem się bardziej na akcji niż na historii konta. Jest tak jak napisał Jesiou. Cytat od Hefajstos: „macie sytuację win-win, czyli albo bronicie konta, jeżeli ktoś na nie leci np. na spadaka, jak sami padliście, albo je sami złomujecie ” Sytuacja win-win istnieje, jednak moim zdaniem z trochę innego powodu: Obrona z naszej strony byłaby (chyba?) niemożliwa, …
-
Kamyk [NZD] & Limonoleum [NZD] & Piesiou [NZD] & Europka [NZD] vs. OddamPriv [JebaLSP] ~ 10532.23%
PostKilka słów wyjaśnienia, bo gdybym ten złom zobaczył u "konkurencji", to też bym myślał że kupione Konto znaliśmy już jakiś czas, wiedzieliśmy że lata na nim spora flota i jeszcze więcej surki (info posiadane przez nas to ~1,5kkk było). Zauważyliśmy kasację planet, początkowo ich liczba zredukowana została do 2 albo 3 zmoonowanych planet, potem zostala tylko jedna. Kamyk nie byłyby sobą gdyby nie wszedł z buciurami do układu i nie zdjął pozostałego moona. I tu zonk - fs wraca, ale za tydzień ;). …
-
graty starcia! zgadzam sie z bERN'em (również z postem wyżej), niezla przewage sobie wyrobiliscie skoro mimo tak długiego czasu urlopowania nikt nie ma do was nadal podjazdu fuzja z Europą? obawiam się że będzie to raczej wchłonięcie przez Europę (nikogo nie chcę obrażać, ale moim zdaniem na Europie skill jest co najmniej oczko wyżej). Obrońcy szo!
-
Obcy_Reaktywacja
Limonoleum - - DiD Dorado
PostKurde, parę minut, a ja już się stęskniłem... Glad to have you back!
-
Wszyscy wiedzieli, że Ty chcesz to zrobić po prostu Gratki panowie, mam nadzieję, że na następny lot załapię się czymś więcej niż sondami! @kamykmocy pochwal się jaki miałeś w tym udział
-
To ja wrzucam satelity na odbudowe dla Ateny Graty sucharmistrzu
-
No i wracasz do gry, to mi sie podoba Z doku wyciągniesz większą flotę niż warotść mojego konta pewnie, plus zaczniesz z powrotem latać, to zacznie się dziać na uni w trymiga. Graty!