Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 131.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[NM] 12.12.2018 04:20:10 EzeQ [Lannister] 150.37% Twoja flota z: xxxxx dotarła do księżyca planety Księżyc [xxxx]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 41.01 % Szansa na zniszczenie GŚ: 35 % [NM] 12.12.2018 07:54:26 EzeQ [La…
-
11-12-2018 13:57:34 - EzeQ [Lannister] 493,82% Dnia 11-12-2018 13:57:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik [MISIE] ________________________________________________ Mały transporter 6.000 Pancernik 9.000 _________________________________________ Agresor EzeQ [ANGELS] ________________________________________________ Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca arrturek10 [GORNICY] ________________________________________________ Mały transporter 1.105 Duży t…
-
[NM] 11.12.2018 00:40:08 - EzeQ [Lannister] - 233,47 % Atak na księżyc Od: dowódca floty Twoja flota z: xxxx [x:xxx:x] dotarła do księżyca planety Księżyc [xxxxx]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 29.7 % Szansa na zniszc…
-
[NM] 10.12.2018 12:26:33 - EzeQ [Lannister] - 205,11 % Atak na księżyc Od: dowódca floty Twoja flota z: xxx [x:xxxx] dotarła do księżyca planety Księżyc [xxxxx]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 33.94 % Szansa na zniszcz…
-
Dziękować!. PS. Czy da radę wrzucić wszystko w jeden konkretny nowy temat a nie edytować stary z 2010r - jest to mylące. Aktualne zasady to aktualne zasady data jest nie adekwatna. 8 lat to szmat czasu. Dziękuję!
-
Brawo!! Mądra decyzja!. "sunięte zostają zapisy: 17171-aa35eeca29573d49d0720cbe561d29f6e2ee1dc7-96.jpg W związku ze stosunkowo dużym ryzykiemataku Gwiazdami Śmierci, którego celem miałoby być zniszczenie księżyca,prowadzona jest osobna klasyfikacja osób, którym ta sztuka się powiodła. Zniszczenie księżyca nie powoduje jednak w żaden sposób zmiany wyniku procentowego uzyskanego przez gracza/drużynę. 17171-aa35eeca29573d49d0720cbe561d29f6e2ee1dc7-96.jpg Raporty z niszczenia księżyców umieszczać na…
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
EzeQieL - - Starcia U68
PostZacny procent!. Taka Gra! Fajny wynik! Grats! Odwet poszedł! HAHAH wojenka trwa Dok pomoże! Obrońcy chęci- tylko!odbudowy jak sobie wymyśli! Agresorom czego sobie życzą.
-
UniFusion
EzeQieL - - DiD Nekkar
PostWnioskuje z wypowiedzi poprzedników, że na U68 przejda sobie na pewno:(masa Idlaczków, wszyscy Urlopowicze i ci co graja UFS-em) - lipa czyli znowu lipa!. Proponował bym usunąć tych którzy sa nie aktywni powyżej 365dni! (1 rok) oni blokują miejsca a ci ludzie już nie wrócą nie wiem na co liczy GF ? regulamin do aktualizacji! i out z nimi, a takich mam w swoim sojuszu kilku. Zrobi się miejsce pod fuzje! i nowe serwery. PS. Jak będą chcieli grać to znaja adres strony www. Cytat od schweppes65: „Ja…
-
UniFusion
EzeQieL - - DiD Nekkar
Post@Art może dodatkowe Pola na planetach! na Uni68 zdecydowanie sie przydadzą! a i nowym z zresztą też! @ciap
-
UniFusion
EzeQieL - - DiD Nekkar
PostTemat dobry!. Czego sie boi ten co pisał o pałach nie wiem jak mu tam nawet bo ciezko wymienic nick osobnika hehehhe. Eko x7! bedzie więcej wszystkiego! SUPER jestem zadowolony. Czego tu sie bać ?. Stać w korku nie ruszać sie do przodu. Gra musi sie rozwijac ludzie chcą aktywności. Trzeba dać szanse nowym graczom na starych UNI! bardzo dobrze to wymyślili i później ruszyć z akcją marketingową i mamy farmy
-
Temat dobry! Dlatego aż sie zalogowałem!. Nie lubie tego forum!*. Dodam pare słów od siebie. Niemcy ślamazary nie rozwiją gry bo po co? skoro zarabia na siebie, nabiją sobie kapuste w już napchane kiermany eurasów bo dalej im mało. "Abonament" ? od razu skończę z grą! obiecuje! rodzina sie ucieszy!. Po prostu trzeba szybciej rozwijać tą gre nowościami ciekawostkami! reklamować , marketing sie kłania. Stworzyli gre rozwiją ją tylko na inne nowe kolejne języki(KRAJE), więc niema sie co dziwić ze w…
-
* Najwięcej zniszczonych księżyców: 30szt * Największy zniszczony księżyc: 8485% - Atak na księżyc 06.06.2018 08:00:22 - EzeQ [Keira] - 8485km Potwierdzone: S&D Universum 68 Edycja 3 [21.05.2018- 21.06.2018]
-
Popieram Johna. Podsumowania nie było w trakcie gry tj: Nie było podsumowania moonów, dalej nic nie wiem... @Ruda nie mam nic do ciebie jesteś OK , ale słabo sie wywiązujesz sie ze swoich obowiązków, odkładasz przekładasz, miało być rano jest już po południu , jeżeli nie masz czasu na to to proszę oddaj dział komuś kto go ma albo poproś o POMOC! - zniechęca mnie to do rozgrywki za rok! . Filu. Polacy dali ciała jak zwykle na mundialu, zaskoczenie - że jest ktoś mocniejszy.
-
Lobby- problemy kto ma ?
EzeQieL - - Błędy w grze
PostTemat założyłem dobry . Widać po wpisach że serwery padły po godz 3:00 ... Nie podniosły sie - Może prądu im zabrakło Od samego początku widzę luki w tym Lobby pomysł OK i dobry by ograniczyć bociarzy! ale min to ze lobby powiela za każdym razem nowe okienko przy logowanoiu mimo wejsc na kolejny serwer to zostawiajac nowe otwarte okno lobby to lipa. Dzisiejszy błąd " A connection error has occurred! " Lepiej Niemcy sie mszczą na całym świecie że odpadli z Mundialu! pijany informatyk odłączył kab…
-
Atak na księżyc 16.06.2018 04:15:09 - EzeQ - [Keira] - 7659% Atak na księżyc 16.06.2018 04:15:09 Od: dowódca floty Flota z xxxx [xxxx] dotarła do księżyca planety Księżyc [xxxxx]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 26 % Szansa na zniszczenie GŚ: 43 % Atak na księżyc 16.06.2018 05:22:52 - EzeQ - [Keira] - 6244% Atak na księ…