Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 131.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Brawo pogratulowałem . Latał latał skanował skanował i wyskanował. "De ższa FU!" z ostatniego okresu duzo imprez - ciezki czas dezynfekcyjny odkażający Floty nie robie juz dawno bo niema sensu. od czasu oszustw z klonowaniem. Team+niemiaszki nic z tym nie zrobił co jest przykre, gra straciła na wartości. Tak jak mówiłem Gram dla kilku ludzi : Piaskowego Ponurego Fatala i Johna+ dalej "nowych" SOJUSZNIKÓW tylko to mnie trzyma. ST z serii:"POŁÓŻ MAŁEGO" Gramy dalej wiele sie nie narobiło!
-
Jak to mówią zastaw się a postaw się Nauka nie idzie w las! - W ataku zabolało flociarza. Dawałem znać do 3X że jestem na koncie. Nie poskutkowało. Mechanik odbudował obronę, a flotą to zabawa - jest DOK odbudował RW z kategorii - "przebudzenie czatowanie", A z racji późnej(WCZESNEJ) pory i już paru promili tttrrragedi nie ma. ROBIMY SWOJE! - Piwko było otwarte kolejne! . Dla rozluźnienia heheheh : [mniam] PZ praktycznie cały mój. Zadziało się Dnia 08-03-2020 04:50:52 następujące floty spotkały …
-
wylogowywanie z konta
EzeQieL - - Błędy w grze
PostHej nic sie nie zmieniło i dalej wywala. Wylogowywuje bardzo czesto. Jest to bardzo uciążliwe. Wywala podczas wysyłania flot oraz w bezczynności.
-
Wrum [TEMPLARS_1] vs. Caribena Versicolor ~ 76837.62% PB, akcja kolonizacja + ninja bonus
EzeQieL - - Starcia U68
PostSzkoda Tukana . SZO ! Po tylu akcjach złomujacych, ma zacięcie jest twardzielem wiem ze tak łatwo nie odpuści i tym razem
-
24-10-2019 19:19:43 EzeQ [Syrax] ~ 291.03% 24-10-2019 19:19:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EzeQ ________________________________________________ Bombowiec 30.000 Niszczyciel 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca 1910 ________________________________________________ Duży transporter 2.479 Sonda szpiegowska 100 Satelita słoneczny 15.342 Wyrzutnia rakiet 47.876 Lekkie działo laserowe 20.000 Działo Gaussa 500 Działo jonowe 255 Wyrzutnia plaz…
-
23-10-2019 15:52:23 - EzeQ [Syrax] - 862,54% 23-10-2019 15:52:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pazik ________________________________________________ Mały transporter 670.000 Pancernik 2.000 Krążownik 100.000 _________________________________________ Agresor EzeQ ________________________________________________ Mały transporter 70.000 Krążownik 16.000 Pancernik 3.500 _________________________________________ Obrońca Azrail ________________________________________________ Duży t…
-
Na U68 nie kasować Handlarza. Za długo bedzie trwała wymiana sury pomiedzy gracczami chyba ze to przyspieszycie, transfer t i w to miejsce, ale obawiam sie o lichwiarstwo. Będą doić jeden z drugiego wyciskać , a handlarz dał i spokój!. Po co nerwy ? Lepiej Zostawić handlarza w RYNKU , który ma być dodac go po miedzy innymi opcjami. Zefir dał dobry przykład.