Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
fantastyka.pl/hydepark/pokaz/15488 Tu masz coś, co może się przydać. Grupa Helion to m.in. Editio Purple? Jeśli tak, to postaraj się bujnąć mocniej wattpada, oni na to bardzo patrzą. Koleżanka ostatnio wydała trylogię jakichś Harlequinów w Editio Red i odezwali się do niej sami, gdy przekroczyła jakąś liczbę odsłon na tej platformie.
-
Cytat od Art: „Czemu akurat na u68 jest takie zamieszanie o ankiety, które dla Was robimy? ” Bo tutaj masz weteranów OGame, absolutnych fanatyków tej gry, którzy są z nią na dobre i na złe, od 15 lat. Przetrwali redesign, wersję 7.0, niezliczone bugi, przekręty ze strony współgraczy, skupowania kont itd. Tym ludziom naprawdę musi zależeć Cytat od Art: „Grupa zebranych w tym temacie osób na siłę próbuje zaklinać rzeczywistość, wymyślać absurdalne argumenty tylko po to, aby ujrzeć swoją porażkę. ”…
-
% chyba zaniżony, bo pierwsza zbiórka to jak zakładam rozpruwacze. Całkiem ładny wlot w duży, ale źle pomyślany bunkier, względnie nieskończony bunkier (ale na nieskończonym bunkrze nie powinny leżeć surowce). Przy budowie bunkra, czyli dużej obrony, mającej chronić flotę/surowce, nie można zapominać o średniej obronie, czyli działach jonowych i ciężkich działach laserowych. Są one bardzo skuteczne przeciwko masie lekkich myśliwców, która w tym starciu przeważyła. Ciekawi mnie trochę różnica tec…
-
@Dobrygracz zero bugów?
-
[TR] vs [T R] czyli giker, Zwyrodnialec, Gonzo i Szutruk-Nahhunte vs YeahBunny, giker, Zwyrodnialec, Gonzo i Szutruk-Nahhunte - 2 099 001,68%
buleon - - Starcia Fenrir
PostCytat od abecaduo: „nonamy z galaktyki, okopani po horyzont nie dajacy znaku zycia bunkrownicy logujacy sie raz na tydzien ” Tu pozdrawiam Gratki decyzji, trzymajcie się
-
Dziękuję sojusznikom za cynk i za pomoc z reckami Obrońcy Sz/O. Pozdrawiam sojuszników i przyjaciół z OGame.pl, w szczególności z Xanthus, Yildun i oczywiście Bellatrix, a także wszystkich handlarzy sieciowych Dnia 28-08-2020 13:16:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Merchant Deuterium [ISS] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Pancernik 20.000 Lekki myśliwiec 3.000.000 _________________________________________ Obrońca Ronin ___________________________…
-
Jakie zapotrzebowania? :D
buleon - - Handel Fenrir
PostHmm... a dlaczego nie po minimalnym? Przecież w ten sposób obniżasz podatek, który wraca do gry. Nie lepiej sprzedać po minimalnym, a surowce zwrócić transportem?
-
Gdy @Art wróci z urlopu Też głosowałem na 60 %, bo jestem multi
-
Oddaję.
-
Russell Crowe. Oscary 1999-2001, w 2000 nagroda za Gladiatora, 38 rozdanie Złotych Malin - wśród nominowanych Mel Gibson (co ciekawe Oscar za reżyserię i film - Braveheart, nie nagroda aktorska), Anthony Hopkins - Milczenie owiec (aktor pierwszoplanowy) i Javier Bardem - To nie jest kraj dla starych ludzi (aktor drugoplanowy). Sam Crowe miał już wspomnianego wyżej Oscara. Josh Duhamel nie miał Oscarów.
-
Cytat od Dungeon Keeper: „Standardowo flota z sura zostawiona na planecie. ” Majster, gdzie Ty widzisz flotę u obrońcy? Cytat od Dungeon Keeper: „Mały transporter 86 Duży transporter 595 Recykler 36 Sonda szpiegowska 10 ” To zostawioną flotą nazywasz? Wlot w satki, no ok, trochę ich dużo było. Jak pod grawitony, to warto obrońcy napisać o możliwości odzyskania części surowców poprzez handlarza złomu. Gratki hmm zysku
-
To w ogóle ma coś wspólnego z rynkiem? Jak dla mnie, to dotyczy to wyłącznie zakładki Handlarz/Rynek surowców/Zdobądź surowce. Że była ona bezsensowna, poza samym początkiem gry, to wie każdy. Może GF chce ją trochę ulepszyć, jednak przy maksymalnej ilości zakupu na poziomie dziennej produkcji nadal szału nie ma.
-
Niewidoczne rakiety
buleon - - Błędy w grze
PostPrzy czym obrońcy raczej nic nie grozi, natomiast agresor może być oskarżony o spam RMP. Z drugiej strony... przecież ich nie cofnie
-
Dość wysoka temperatura jak na 15 pozycję, ale pól sporo. Maksimum dla pozycji 15 w standardzie to 164 pola, do tego dochodzi bonus odkrywcy 20 % oraz bonus z uni (na Taurus chyba +25, ale nie jestem pewny). Wychodzi z tego, że masz ideał minus 5 pól. Sama w sobie kolonia jest niemal ideałem pod relokację z 15 na 15 dla deuteru, przy czym w obecnej wersji to raczej sztuka dla sztuki: 37 poziom ekstraktora przy maksymalnej temperaturze -91 daje mi 158 878 deuteru na godzinę. 37 poziom ekstraktora…
-
Harry Potter
PostNie mam pomysłu, oddaję.